keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Mun ensimmäinen MYDAY!

Moikka ihanat! Mun blogihan on alunperin lifestyle- blogi, vaikka lifestylea täällä näkee nykyään vähemmän ja vähemmän.. Ajattelin korjata tilanteen ja kuvasin teille tänään  mun elämän ensimmäisen myday-videon. Päivä ei kumminkaan alkanut niin aurinkoisesti, kuin piti ja sen vuoksi mun tän päivän video menee nimellä "Instagram katastrofi".Käy ihmeessä tsekkaamassa mitä kaikkea mun päivä piti sisällään ja muista ottaa haltuun mun uus instagram nimimerkillä: deryadincer1 !

7 kommenttia:

 1. Ootkohan jo 3 bloggaaja parin kk sisään, jonka Instagram hakkeroidaan :/ Ennen riesana oli ne feikkikäyttäjät, mutta nyt jo viedään henkilön oma tili. Pieni vinkki muuten, vaihda uus Ig tohon suoraan Instagram linkkiin kun menee vanhalle :> www.j3nnamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, niimpä :/ Mun kohdalla vika oli ilmeisesti Instagramissa, ainakin he pahoittelivat kovasti spostissaan ja sain käyttäjät takaisin!

   Poista
 2. No mä ajattelin kun katoin, että olit lopettanut mun seuraamisen Instagramissa vaikka juuri vasta olit alkanut seuraamaan mua!! Vitsi miten perseestä tommonen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, joo ei hätää mun kummatkin käyttikset on palautettu :)

   Poista
 3. Ja pakko vielä lisätä, että vitsi oot ihanan aito ja kaunis!! ♥

  VastaaPoista
 4. Olen eka kertaa sun blogissa.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista