keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Hyödyllinen sivuvinkki

Tänään olis luvassa hyödyllinen sivuvinkki - sarjan toinen ja samalla viimeinen postaus. Tälläkertaa esittelen teille vähän UKKO.fi - sivustoa ja palvelua, mikä on varmasti monelle bloggaajalle jo valmiiksi tuttu :)


Mikä ihmeen Ukko?

UKKO.fi on kevytyrittäjyyspalvelu, jonka avulla voit laskuttaa yksityishenkilönä ilman yritystä. Kevytyrittäjyys yhdistää yrittäjyyden ja palkkatyön parhaat puolet. Voit tehdä töitä vapaasti itse valitsemillesi asiakkaillesi ilman yrittäjän byrokratiaa. Myöskään paperitöistä ei tarvitse itse huolehtia.Olen itse käyttänyt Ukkoa ennen kuin perustin oman yrityksen ja toiminimen. Munkin tuttavapiirissä on paljon bloggareita, esiintyjiä, DJtä, artisteja ja muita joilla menee tosi vaikeeksi, jos verokorttia pitää lähetellä 10 eri mestaan. Jos nää asiat tulee uutena ja haluat nopeesti laskun eteenpäin ilman sen isompaa operaatiota, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Ukon palveluihin.


Mulle merkitsee myös se, että Ukko on kotimainen, luotettava palvelu. Myös liittyminen oli maksutonta. Ukko ei myöskään sido mihinkään - voit lopettaa milloin tahansa.


Kuinka käyttää?

Muistan itse aloittaessani nää kaikki toiminimet, y-tunnukset ja laskutukset oli mulle ihan hepreaa. Ukko teki kaiken tosi helpoksi ja tässä on yksinkertaiset ohjeet:

1.Sovi työstä asiakkaasi kanssa 
2.Tee työt ja luo lasku 
3.Asiakkaasi maksaa laskun 
4.Ukko maksaa palkan tilillesi


//Onko UKKO.fi jo sulle tuttu? Jos sulla tulee mitä tahansa kysyttävää sivuista, koitan vastailla parhaani mukaan Olis tosi kiva kuulla myös teiltä muita hyödyllisiä nettisivuja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti