perjantai 27. toukokuuta 2016

Testissä Kardashian Beauty Hair - tuotteet

Pari postausta taaksepäin kyselin teiltä postausehdotuksia ja hiusjutut oli yksi toivotuimmista aiheista. Sain myös samaan aikaan testaukseen ison kasan uusia Kardashian Beauty - sarjan hiustuitteita, jotka herätti kovaa mielenkiintoa myös Snapchatin kautta. Mulle on tulossa vielä postitse samaisen sarjan muotoilurauta, mutta ennen sitä voisin esitellä nää muut uutuudet :)

Päivittäiseen käyttöön mulla pääsi Black Seed Oil - shampoo ja hoitoaine. Plussaa nää tökötit saa tyylikkäästä ulkomuodostaan, ihanasta tuoksusta ja näin ainakin yhden pesukerran jälkeen oon tosi tyytyväinen. Pullot on myös sopivan kokoisia ja kestää varmasti pitkään.


Lapioharja on hyvän kokoinen ja selittää kyllä pahimmatkin takut. Tässä kumminkin pari miinusta, eli tää on tosi ison kokoinen. Mulla kulkee aina helposti tangle teezer laukussa, mutta tää on siihen liian iso. Nää piikit on myös oikeesti tosi teräviä!


Suuri pyöröharja on ihan ykkönen hiuksia kuivatessa. Harvemmin tulee oltua ihan vaan suorilla hiuksilla, joten tää auttaa kans hiusten muotoilussa jo kuivausvaiheessa.Sarjasta löytyi tää myös pienempänä mallina.


Lempparituote näistä mulle on ehdottoamsti tää hiuslakka! Pitää todella hyvin, ei jätä hiuksia kökköön ja tuoksuu tosi mielyttävältä. Plussat myös isosta koosta. Myös kuivashampoo on ihan must have - tuote ja oon ollut tosi tyytyväinen sarjan "take 2" dry shampooseen.

Onko kukaan muu saanut vielä käsiinsä kyseisiä tuotteita? Mitä tuotteista haluaisit pääsä testailemaan?

Pari näistä tuotteista arvonnassa alempana♥

2 kommenttia:

  1. katjakristiina@hotmail.fi

    Ja oon seurannu sua Instassa ja Snapissa jo pidemmän aikaa. :)

    VastaaPoista
  2. paularebeccaferreira@hotmail.com
    Seuraan instassa & snäpissä

    VastaaPoista