perjantai 13. toukokuuta 2016

Pojat testaa tyttöjen tuotteita


Heippa ihanat! Mä mietin pitkään mikä vois olla sellainen video, jota ihan jokainen suomalainen ei oo vielä tehnyt ja suostuttelin mun frendit testailemaan naisten tuotteita! Ideana on siis ensin tunnistaa mun valitsemat vähän erikoisemmat tuotteet ja sen jälkeen testata niitä. Osa tuotteista on varmasti monelle tytöllekkin outoja, enkä mä itsekkään käytä kaikkia näitä tuotteita oikeesti :)

Kuinka monta tuotetta sä tunnistit videolta? Ois ihan huippua saada pitkästä aikaa erilaisia postaus- ja videoehdotuksia teiltä 

// Muista käydä tilaamassa mun kanava Youtubessa, linkki siihen tässä :) 

2 kommenttia:

  1. Hahaha tosi hauska video! ;D Onks toi punaset huulijutut sust hyvii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha thanks :* <3 siis ei noi oikeesti toimi, mulle lähetettiin noi joskus ja ilmeisesti koko yrtystä ei oo enää edes olemassa :D

      Poista