torstai 5. toukokuuta 2016

Nettioutlet lödyöt

Kesän lähestyessä mulla on tapana päivittää hajuvesi- ja tuoksuvarastot uuteen uskoon. Sain valita Nettioutletista muutaman ihanan tuotteen itselleni testattavaksi ja en voisi olla tyytyväisempi. En tiedä kuinka monelle teistä Nettioutlet - nettikauppa on entuudestaan tuttu, joten tässä pieni esittely sivuista ja tilaamistani tuotteista :)


Paketista kuoriutui:
- Tigin Hard Head- lakka, joka on ollut mun vakkarilakka jo monet vuodet. Tällä hintaa kyseisessä nettikaupassa ainoastaan 11 euroa, joka on ihan super super edullinen kyseiselle tuotteelle. Tsekkasin parista muusta kaupasta ja normaali hinta tälle 19,90 tai jopa 24 euroa!

- Rimmelin eyeliner on mun toinen vakkarituote näistä. Edellinen oli päässyt loppumaan, joten nappasin tän mukaan ostoskoriin.

- Juicy Couturen "Peace, love and Juicy Couture"- hajuvettä en enää löytänyt Nettioutletin sivuilta kuin testerinä, mutta muut kyseisen merkin tuoksut ovat ihan älyttömän edullisia ja isoimmat koot eli 100-150ml maksavat 20-30 euron väliltä! Normihinta näille 50-70 euroa.

- Victorias Secretin Coconut passion - vartalovoide.


Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan Nettiutletin sivut, jos haluaa säästää rahaa ja nopean toimituksen Suomesta :) Onko joku muu tutustunut Nettiouletin valikoimaan? Mitkä on sun kesän suosikkituoksut ja tuotteet?:)

// Aurinkoista päivää kaikille♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti