tiistai 10. toukokuuta 2016

Järkyttävät tyylit vuosien varrella

Tän tyylistä postausta on toivottu niin kauan kuin jaksan muistaa. Nyt tulee iso kasa paljon super vanhoja ja noloja kuvia musta vuosien varrelta ja tässä näkee hyvin myös mun erilaisia tyylejä ja järkyttäviä vaiheita mitä oon käynyt nuorempana läpi :D Tosi iso osa mun kuvista tuhoutui mun vanhan koneen mukana, mutta tässä muutamia arkistojen helmiä, sekä vanhoja kuvia blogista!

2008


Vuonna 2008 mulla oli ihan jäätävä emo-vaihe päällä eikä yhdessäkään kuvassa näkynyt naamaa otsiksen tai käden alta, ehkä hyvä niin! Mulla oli lyhyeksi leikattu, valkaistu tukka ja niin pitkä otsis, että se peitti oikeesti suurimman osan mun naamasta.. 

2009


Seuraavaksi hankin mun ekat pidennykset (kiitos jumalalle)  ja myös mun kasvot tuli hieman enemmän näkyville :D Meikata en kyllä osannut ollenkaan ja tuota mustaa luomiväriä/ eyelineriä näyttäiskin olevan sit vedetty kulmakarvoihin asti.. Lady Gaga oli mun ihan ykkös idoli ja pyrin näyttämään mahdollisimman paljon häneltä.

2010


 2010 kuvia ei valitettavasti löytynyt enempää, mutta tässä oli ehkä mun pahin scene/emo/pissivaihe päällä, joten täytyy olla onnellinen tästä. Tässä alimassa kuvassa näkyy tätä mun ja mun frendien pukeutumis/ meikkaustyyliä mikä oli 2010 in :D Kuva on otettu mun synttäreiltä Helsingistä, omenahotellista. Mitäs ootte mieltä? hahah

2011


Sitten mennäänkin jo siihen, kun muutin Helsinkiin ja aloitin bloggaamisen. Mä en tiedä edes miksi tätä mun tyylivaihetta voisi kutsua.. Ekan kuvan "tissivyö" ja pinkit vaatteet vois kyl kans mennä tähän pissis- sarjaan. Alin kuva on otettu mun vanhan koulun pihalta, mis pahikset oli röökillä haha! Huomatkaa muuten tupakka toisessakin kuvassa, olin täyttänyt just 18 niin pitihän sitä esitellä :D

2012


 Tää oli vuosi kun mun tyyli vaihteli ihan laidasta laitaan ja yks päivä saatoin kulkea ulkona mustissa vaatteissa ilman pidennyksiä ja toisena päivänä hirvee reuhka päässä jossain glitter minihameessa. Olin jotenkin tosi hukassa itseni kanssa, erosin pitkästä suhteesta ja  kävin tosi paljon ulkona..

2013


2013 aloin pikkuhiljaa löytämään sen oman tyylin ja sain mun ekan duunipaikan. Järkkäsin mun ekan tapahtuman Tigeriin syksyllä 2013 ja se vaikutti myös tosi paljon mun tyylin muutokseen. Tulin jotenkin tosi paljon kypsemmäksi niin käytökseltä kuin pukeutumiselta ja näitä kuvia katsoessa ei edes hävetä :D Rakastan edelleen tuota alimman kuvan nahkatakkia, se näkyi mun viimeisimmässä spring outfit ideas- postauksessakin!

2014


Tää oli sitä aikaa, kun bloggaaminen ei napannut ollenkaan ja musta on todella vähän kuvia otetettu koko vuoden aikana. Suurin syy tässä oli se, että asuin 18 neliön yksiössä jossa oli oikeesti ihan mahdoton ottaa mitään kivannäköisiä kuvia. Muistan monet kerrat kun olin niin turhautunut pitkän kuvaussession jälkeen ja lopputulos oli ihan kakkaa.. Siihen sit lisää vielä koulukiireet ja työt. Näin jälkeenpäin harmittaa, koska vanhoja postauksia on niin kiva lukea, vähän kuin kuvitettua päiväkirjaa..

2015


Sit ollaankin jo melkein nykyhetkessä. Tässä mun tyyli ja ulkonäkö on hiuksia lukuunottamatta oikeestaan aika samaa. Käytin tosi paljon valkoista vaatteissa ja melkein kaikki kuvat mitä mulla on Instagramissa tai Facebookissa viimevuodelta oon valkoisissa. 

Nykyhetki / 2016


Tässä kolme tuoretta kuvaa musta ja näissä näkyy mun mielestä tosi hyvin se, että vaikka oonkin muuttunut tosi paljon vuosien varrella, mulla löytyy silti vielä vähän vaaleanpunaista mikä on aina ollut lähellä sydäntä! Mun hiukset on hieman tummemmat, meikki on keventynyt enkä enää välitä muiden mielipiteistä pukeutumisen suhteen.

Mä pukeudun ihan fiiliksen mukaan, mutta useemmin mut näkee lenkkareissa, kuin korkkareissa. Oon edelleen duunin puolesta joka perjantai baarissa, joten sillon mennään aina korkkareissa. Nyt kesäksi oon haalinut tosi paljon erilaisia pitkiä mekkoja, pitkiä saappaita ja sandaaleja, lippiksiä, haalareta.. Mun ensimmäinen summer outfit ideas- postaus tulee pian, joten kannattaa pysyä kuulolla ;)

Onko joku käynyt samanlaisia tyylivaiheita läpi? Entä mikä on teidän mielestä järkyin asu/kuva?

//Haluun vielä sanoa, että tän postauksen ei tosiaan ole tarkoitus loukata ketään, tai kenenkään muun tyyliä. Nää on mun omalta matkalta erilaisia kokeiluja, jotka ei olleet mulle se oikea juttu. Se ei tarkoita etteikö ne voisi olla jonkun muun!

Mukavaa viikkoa ihanat

12 kommenttia:

 1. Ai että ootko VÄHÄN muuttunut! :D
  Hahah muistan kyllä kans omat pissis ajat joskus sillon 2008-2010 vuosina... Luojan kiitos niitä kuvia ei ole enää olemassa :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah jep ;D Eikää oisin halunnu nähä!!

   Poista
 2. Missä japskidecora yms kuvat ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin kirjotin postauksen alussa, tosi iso osa mun kuvista tuhoutui mun vanhan koneen mukana :/ Harmittaa tosi paljon ettei 2008 vuotta vanhempia kuvia ole tallella!

   Poista
 3. Heh voi kaikilla on varmaan ollut samanlainen vaihe teininä, hiuslakkaa ja meikkiä kului aivan liikaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo! Hiuslakan unohdin mainita postauksessa, hiukset tupeerattiin ihan pörröön ja sit puoli lakkapulloa päähän :D oh god..

   Poista
 4. Apuaaa, oot muuttunut kyllä todella paljon :D Todella hauska postausidea!!


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä tosi paljon muuttunut! Itse kävin tossa 4 vuotta sitten jäätävän japskivaiheen ja kyllä nolottaa katsella vanhoja kuvia. Toisaalta kiva nähdä itsessä positiivisia muutoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :) joo mulla oli sama kans joskus 2006-2007? mut siitä ei valitettavasti oo enää mitään kuvia tallella :( Niimpä!

   Poista
 6. TANYAAA tuolla kans ahaha ja muut irc-gallerian emofeimit :DD good times

  VastaaPoista
 7. En tiiä tuliko mun kommentti mitä tossa aiemmin kirjottelin, mut kesken jäi :D Piti sanoa, että jo sillon 2011(?) ku aloin seuraamaan sun blogia, mietin että sulle sopis paremmin tummemmat hiukset ku ihan blondit, koska sul on kuitenki tummahkot piirteet muuten ja nyt ei kulmatkaan pomppaa liikaa esiin. Ihan nappivalinta toi nykyinen väri ja oot selkeesti löytäny vihdoin sen oman jutun kaikkien outojen tyyli ja varsinki meikkikokeilujen joukosta :D <3

  VastaaPoista