keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Ihana maanantai

Mä oon ottanut sellasen asenteen, et maanantai ei olekkaan se viikon inhottavin päivä, vaan koitan aina tehdä jotain erityisen kivaa juuri maanantaisin. Oli se sitten herkkuruokaa, leffa ystävän kanssa tai jotain omaan hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon liittyen. Tänä maanantaina kävinkin 60 min spa- jalkahoidossa, sekä Dermalogica -kasvohoidossa Image Hairiss Forumissa. 


Moni varmasti ihmettelee miten mulla on varaa käydä niin usein erilaisissa hoidoissa ja ravintoloissa. Siihen suora vastaus on erilaisten tarjousten hyädyntäminen. Löysin nimittäin ihan super hyvän sivun Offerilla.com, johon kirjautumalla pääset käsiksi tosi tuntuviin alennuksiin kategoiroissa ruoka & juoma, kauneus & hyvinvointi, palvelut, autoilu ja tuotteet. Mulla esimerkiksi 60 min jalkahoidon hinnaksi jäi ainoastaan 30euroa!

Voit liittyä sivuille ainoastaan sähköpostillasi eikä se maksa tai veloita mitään. Tarjouksia kannattaa seurata vaikka päivittäin ja samalla pystyt seuraamaan kuinka moni muu kyseisen tarjouksen on hyödyntänyt. Tilauksen tehtyäsi saat koodin, jolla pääset hyödyntämään edullisen palvelun valitsemassasi paikassa.


Pahoittelen vähäistä kuvasaldoa päivältä, mutta mä keskityin ihan täysin rentoutumaan ja nauttimaan maanantaista. Suosittelen kokeilemaan tätä maanantai taktiikkaa, nyt muut päivät ollut tosi energinen ja paiskinut töitä maanantainkin edestä!

Kuinka moni muu on kokeillut Offerillan palveluita? Miten sä hemmottelet itseäsi? :)

Ihanaa viikkoa kaikille♥ Perjantaina palailaan asujen ja hiusjuttujen parissa!

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Kiitos vinkistä latasin just ton appin puhelimeen:)

    VastaaPoista
  2. Olen käyttänyt kymmeniä diilejä tämän kautta, samoin Lets-diilin kautta, joka on tälle kilpailija. Sitä ennen käytin useita vuosia Grouponin- diilejä, mutta se lopetettiin.
    Samat ihmiset ovat nyt perustaneet tän Offerilla-diilin.

    VastaaPoista