tiistai 31. toukokuuta 2016

Hyödyllinen sivuvinkki!

Tällä kertaa luvassa on vähän erilaista postausta, nimittäin oon alkanut käyttämään mulle uutta nettisivua nimeltä Pikasiirto.fi ja oon varma, että siitä on suurimmalle osalle teistä varmasti hyötyä!


Mikä ihmeen pikasiirto?

Mulle käy lähes viikottain niin, että pitää sirtää rahaa mun ja mun avopuolison tai kavereiden tilien välillä. Meillä on kumminkin eri pankit ja rahan siirtoon menee aina pari arkipäivää ja joskus vielä viikonloput päälle. Pikasiirto.fi- sivun kautta voit siirtää rahaa milloin tahansa ja miltä tahansa tililtä toiselle sekunneissa!

Itse koen tärkeäksi just sen nopeuden rahan siirrossa. Esimerkiksi viime torstaina oltiin mun kaverin kanssa keskustassa pyörimässä ja hän löysi ihanat kesäkengät, mutta ei jaksettu hakea hänen maksukorttia himasta. Epäröin ensin lainaanko hänelle, sillä kengät olivat suht hintavat. Yleensä en nimittäin tykkää lainata rahaa muille tai olla itekkään auki muille. Sitten muistimme Pikasiirron ja sain rahani takaisin saman illan aikana, vaikka hänellä on nordea ja mulla op.

Toinen esimerkki, jossa olen itse käyttänyt pikasiirtoa oli kun olin ostamassa vaatepakettia Facebook - kirppiksen kautta. Kaikki varmasti tietää miten nää kirppikset toimii ja valitettavasti myös tosi monet tekee turhia varauksia, rahoja huijataan ihmisiltä ja oon itse aina hieman varautunut myydessäni vaatteita netin kautta. Myös tässä Pikasiirrosta on suuri apu, sillä myyjä saa rahan heti tilistä riippumatta itselleen ja voi laittaa paketin matkalle jo samana päivänä. Sama toimii varmasti myös tori.fi ja muiden sivustojen kanssa. :)


Kuinka käyttää?

Pikasiirron saat käyttöön helposti omilla pankkitunnuksilla, eikä se vaadi avaus- tai kuukausimaksuja. Jos joku epäilee palvelun luotettavuutta, niin Pikasiirto on turvallinen ja toimii yhteistyössä yhteistyössä kaikkien Suomen pankkien kanssa ja on Finanssivalvontaan rekisteröitynyt maksujenvälittäjä.


//Onko Pikasiirto jo sulle tuttu? Jos sulla tulee mitä tahansa kysyttävää sivuista, koitan vastailla parhaani mukaan Olis tosi kiva kuulla myös teiltä muita hyödyllisiä nettisivuja. :)

4 kommenttia:

 1. Joo toi pikasiirto on ollu monen päivän pelastus !😆💳💸 #likeit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosi kiva et muutkin löytänyt tän sivun :)

   Poista
 2. Hei kiitti vinkistä! Nyt vaatteiden myyminen on paljo luotettavampaa ja nopeampaa !😊👌🏻 Ei ollu mitään tietoa tälläsest !💪🏻 www.j3nnamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, niimpä! :) Tästä kannattaa vinkkaa eteenpäin muillekkin kirppiskäyttäjille :)

   Poista