tiistai 24. toukokuuta 2016

Get tanfastic with solarium

Solariumissa on tullut ravattua nyt oikein urakalla, sillä haluun olla ruskettunut läpi kesän. Missäpä muualla solkussa kannattaisikaan käydä, kuin Malmilla Fresh Solarium Clubissa! Kyseisestä paikasta löytyy paljon juttua mun blogista, mutta tässä vähän infoa myös uusille lukijoille :)


Paikan päältä löytyy Luxuran ihan parhaat solkut, joita ei muualla suomessa olekkaan. Nää masinat juttelee sulle, viilentää sua vesisuihkulla, hemmottelee ihanilla tuoksuilla ja ennen kaikkea ruskettaa todella nopeasti ja tehokkaasti. 


Muista puhdistaa huoneesta löytyvällä suihkepullolla solarium-laitteesi edellisen ihmisen jäljiltä! 


Luxuran koneissa on tällaiset painikkeet jokaisen solkun sisällä. Näistä voi säädellä mm. musiikkia, tuoksua, äänen voimakkuutta, tuuletusta ja rusketusta! 


Solariumkosmetiikasta kysellään multa aina kovasti, sillä se ei oo ehkä kaikille itsestäänselvyys solariumiin mennessä. Tällä hetkellä mulla on testissä alimman kuvan tuotteita,  jotka on kaikki tarkoitettu jo valmiiksi ruskettuneelle iholle syventämään ja hoitamaan. Nää on kaikki hankittu kyseisen solariumin yhteydestä Tan shopista, mutta näitä löytyy myös saman paikan nettisivuilta.


Viime kesänä onnistuin käräyttämään naamani, joten mulle on kaikista tärkeintä kosteuttaa ja suojata sitä nyt jatkossa. Tämä söpö puteli on tarkoitettu nuorelle iholle ja kasvoille solkussa ja oon kokenut tän oikein hyväksi. 


Laittakaa ihmeessä taas kysymyksiä, mikäli tulee mieleen solkkuun ja solariumkosmetiikkaan liittyen :) Autan mielellään ja muistakaa, että ikäraja Suomessa solariumiin on k18!7

Onko muita jotka käyvät aina Fresh Solarium Clubilla? Kuinka usein te käytte solkussa?

//Vielä kerkeää käydä osallistumassa viimepostauksen arvontaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti