tiistai 17. toukokuuta 2016

Date Night

Oltiin viime sunnuntaina T:n kanssa viettämässä iltaa Treffi Pubissa. Ollaan oltu reilu vuosi yhdessä, eikä olla ikinä käyty kunnolla treffeillä. Nyt sit asiaan tuli muutos ja istuttiin ja herkutektiin koko ilta ja oli kyllä ihanaa! Tosi moni kerkesikin jo ihastella meidän ruokia Snapchatin ja Facebookin puolella, mutta tässä tosiaan vielä tarkemmin juttua siitä :)


Listalta löytyi useita herkullisia annosvaihtoehtoja, mutta päädyttiin kokeilemaan vähän kaikkia! Otettiin alkupala, pääruoka ja jälkiruokalankut, joihin oli koottu erilaisia herkkuja. Näistä olisi kyllä riittänyt useammallekkin, mutta tuli ainakin kerrankin syötyä kunnolla ;)


Mä oon yleensä tosi ennakkoluuloinen ja nirso uusien ruokien suhteen, mutta nyt voin sanoa että maistoin ihan kaikkea ja oli muuten hyvää! Esimerkiksi avokado on monelle suurta herkkua ja ihan normijuttu, mutta mä en oo uskaltanut maistaa sitä IKINÄ ennen sunnuntaita :D Myös friteerattu keltuainen oli mulle uusi tuttavuus.

Suosittelen kyllä todella postiivisesti Treffi Pubia jokaiselle, sillä annokset eivät ole edes pahan hintaisia. Ilta jää kyllä varmasti mieleen myös meidän ekojen oikeiden treffien johdosta♥ 

// Olisi kiva kuulla teidän lemppari ravintoloistanne ja onko Treffi Pub muille tuttu :)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti