sunnuntai 22. toukokuuta 2016

BIG SUMMER HAUL


Tällä kertaa esittelyssä videon muodossa mun viimeaikojen vaateostokset. Mä itse tykkään katsella tän tyyppisiä videoita ja saada inspistä omaan pukeutumiseen ja löytää uusia kivoja nettikauppoja. Toivottavasti tää video on myös teille mieleinen ja jos tulee mitä tahansa kysyttävää videolla näkyvistä vaatteista, vastailen ja autan teitä mielellään vaikka tässä kommenttiboksissa :)

Mistä te ostatte yleensä vaatteita? Mikä vaatteista oli sun suosikki?

//Kävitkö jo osallistumassa viimepostauksen arvontaan? ;)

17 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita ja tosi kiva video!❤️ Lisää tämmösiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla et tykkäsit <3 kiitos kovasti :)

   Poista
 2. Tällaiset videot on kyllä munkin mieleen :-) Tosi ihania vaatteita, varsinkin tuo musta bomberi ja nuo kaikki mekot <3!

  Janica K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän jännitti laittaa tää, kun en oo ennen tehnyt tän tyylistä videoo, tai videota yksin! Tosi hyvvä kuulla et tykkäsit <3 :)

   Poista
 3. Tosi kiva video ja ihan mieletön kroppa! (: tosin alko vähän mietityttää et miten ostat semmosia vaatteita mitä pitää sitten kuitenki fiksailla ja "sopii vain tiettynä aikana" tai ostat sen kuitenkin vaikket siitä niinkään tykkää :D kauhistuin kun tajusin että ite teen ihan samaa, en siis syyllistä sinuu mitenkää (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon<3! Joo netissä tilatessa huono puoli on se, että kuvat tosi monesti hämää ja koot ja muut voi mennä päin seiniä.. Itse tilaan nykyään 90% kaikki netistä ja sen takia osa vaatteista on välillä ei mieluisia :/ Mut näissä tapauksissa laitan aina vaatteet eteenpäin esim fb kirpparin kautta, joten ei siinä mitään häviäkkään :)

   Poista
 4. oot tosi rennon ja aidon olonen tässä videolla! :) jotku bloggarit kun tuntuu vetävän jotain roolia videoilla mutta tästä ei tullut yhtään sellasta fiilistä! tykkäsin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et se välittyy videolta :)<3 Mä oon kans huomannut saman.. ehkä se johtuu siitä, et me bloggarit ollaan totuttu ottamaan vaan kuvia ja sit videolla oleminen jännittää! Mulla onneks itsellä tää pelko lähtenyt pois ja pystyy olla just rennosti :)

   Poista
 5. Oon samaa mieltä, tosi ihanan olonen oot videolla :* kyselin linkkiä siinä fashion nova kesäasupostauksessa, jos sitä sais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 pus! sori mulla on mennyt nyt ihan ohi, mihin piti laittaa linkkiä? :)

   Poista
  2. Se shortsihaalari fashion novalta, toinen asu siinä postauksessa :)

   Poista
 6. Mitä sulla on päällä? Ihastuin siihen ihan täysin, tarvin itselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo se on mun yks lemppareista kans :) Fashion Novalta tilattu leggarit ja huppari!

   Poista
 7. Ihania vaatteita ja superkiva sä! :-)

  explorar-el-mundo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. onko sun tukka muuten ihan kokonaan oma vai onko pidennyksiä? :)

  VastaaPoista
 9. Mistä noi niket on tilattu?

  VastaaPoista