perjantai 22. huhtikuuta 2016

Hirveimmät hiukset top 8

Tätä postausta tehdessä mietin, että miten hemmetissä mun blogia on joskus alkuaikoina lukenut kukaan, tai miten ihmeessä jokaisessa mun vanhassa postauksessa oli lähes sata kommenttia, missä kehuttiin kuvissa näkyviä hiuksia!! :D Ollaan varmaan kaikki oltu sokeita hahah.. Noh virheistä oppii ja täytyy kyllä sanoa että ainakin näistä saa hyvät naurut :)


Aloitetaan vähiten hirveästä, eli mun harmaat/valkoiset hiukset. Nää oli siis clipsipidennykset joihin yleensä yhdistyi musta juurikasvu.. Tosi monella harmaa/ hopea/ valkoinen väri näyttää törkeen hyvältä mutta mulle tää on kyllä ehdoton ei jatkoon!


Seuraavana listalle pääsi muoviset pidennykset. Nää oli mulla joskus 2012? välillä käytössä kun halusin paksummat hiukset :D Parempaa kuvaa tästä ei löytynyt mut aikamoinen muovinen takkukasa se kyl oli..


Muistan nää hiukset erittäin hyvin, eihän tota keltasta väriloistoa voi unohtaa :D Tää kuva kyl vielä korostaa keltaista/ oranssia sävyä mut joo.. Eiköhän kuva kerro kaiken!


Seuraavaksi halusin 70 senttiset pidennykset, jotka oli oikeesti ihan liian pitkät mulle. Nää oli myös super ohuet ja jopa kiharrettuina näytti tosi harvalta ja todellakin luonnottomalta.


Sitten tulis tää mun super pissisvaihe ja katastrofi hiukset. Voitteko uskoa, että mulla on PIDENNYKSET tässä kuvassa :D aivan järkyttävää..


Myös tässä mulla on ehkä yksi? clipsipidennys keskellä päätä.. Muistaako joku tän mun "Starbucks" mokan joka oli ainakin joskus aikoinaan myös Feissarimokissa? :D


Toiseksi hirveimmäksi hiuskatastrofiksi pääsi tämä sekamelska, kun päätettiin ystäväni kanssa leikkiä kotona kampaajaa ja värjätä 4 euron viron värillä mun hiukset hopeiseksi. Siinä sit katkeili kyllä aika mukavasti puolet omasta tukasta, lopputuloksesta ei vissiin sit viittinytkään ottaa kuvaa blogiin :D


Ja ykköseksi pääsi mun 2012 Lady Gaga vappuasun peruukki. Tää oli Ebaystä tilattu ja kuten kuvasta näkyy niin muovinen. Koitettiin tän mun saman ihanan kotikampaajan kanssa sit suoristaa, kihartaa ja leikata peruukkia mut eihän se siitä parantunut, päinvastoin! Enää en muista olinko loppujenlopuksi toi peruukki päässä ulkona..

Sit nykyhetkeen..


Nykyään oon jättänyt viron värit kaupan hyllyille ja saanut ammattiapua. Nimittäin mun ihanalta kampaajalta Julialta, jonka luona oon käynyt jo reilun vuoden. Oon  luopunut Clipsipidennyksistä kokonaan ja nykyään mulla on keratin microcapsules -hiustenpidennykset. Toisin kuin monet luulee, nää on oikeesti tosi hellävaraiset omille hiuksille ja mun hiukset on kasvanut tän vuoden aikana 10-15 senttiä. Tää on mulle iso juttu, sillä yleensä sitämukaan kun ne kasvoivat, katkoin ne turhalla värjäämisellä.


Ollaan myös sävytetty mun hiuksia tummempaan sävyyn, mikä sopii mulle tottakai paremmin, sillä oon oikeesti brunette. Hiuksia ei tarvitse enää värjätä joka viikko, sillä juurikasvu ei näytä läheskään yhtä pahalta, kuin esim hopeisissa tai keltaisissa kutreissa.


Kampaamo missä käyn itse, on Style Me Helsinki, josta oon aijemminkin kirjoitellut tänne. Jos joku on kiinnostunut kokeilemaan pidennyksiä, edullisesta värjäyksestä, kampauksista tai vaikkapa omista studiokuvista suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan Style Me:n sivut. Varausta tehdessä mainitsemalla Julialle mun nimen, saa hyvän alennuksen kaikista palveluista!


Mitkä sun mielestä oli kaikista hirveimmät hiukset? Mikä on sun pahin hiusmoka? Olis tosi kiva kuulla myös teidän tarinoita :) 

//Haluun vielä sanoa, että tän postauksen ei tosiaan ole tarkoitus loukata ketään, tai kenenkään muun tyyliä. Nää on mun omalta matkalta erilaisia kokeiluja, jotka ei olleet mulle se oikea juttu. Se ei tarkoita etteikö ne voisi olla jonkun muun!

Peace and love♥ pus

6 kommenttia:

 1. TOSI kauniit noi sun nykyiset hiukset :) ihana sävy! :) haluisin itekkin kokeilla jotain ton tyyppistä brunea :) Tällä hetkellä on vaaleat ja se värjääminen pilaa hiukset täysin! Tosin mun ei tarvitse värjätä usein (omakin väri on aika vaalea, joten juurikasvu ei oo niin silmiinpistävä.

  Oon itekkin käyttänyt joskus noita "muovi"pidennyksiä enkä tajua mitä oon ajatellu :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti paljon :) <3 Niin toi on tosi hyvä jos oma tukka ei oo niin tumma! näyttää paljon luonnollisemmalta ja sit just tietty säästää omaa tukkaa, kun ei tarvitse koko aika olla värjäämässä! Haha joo niimpä ;D

   Poista
 2. Miksen oo ees nähny näitä kaikkia aiemmi :DDDD Kyl toi nykyne sopii sulle parhaite mut jostai syystä tykkään tosta keltasesta :D Se ei ees näytä semmoselta värinpoistokeltaselta vaa että ois tarkotuksella tehty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tai sit oot unohtanu :D haha mites meiän ernu ja emohiukset? ;)

   Poista
 3. Mistä toi ihana asu nois viimesis kuvis on ostettu? Pakko saada! Näytät ihan super upeelta nykyään. En oo käyny sun blogissa aikoihin, mut pakko sanoo, että muutos on tosiaan positiivinen!

  VastaaPoista
 4. Mihin asti toi alennus on voimassaika? :)

  VastaaPoista