keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Testissä Sleek MakeUP

Bongasin Citymarketista ihania uutuustuotteita, nimittäin Sleek MakeUPin i-Divine - paletit. Nappasin kaikki neljä palettia testiin ja hintaa näillä oli vähän reilu 10e / kappale. Mulla on sellanen fiilis, että näistä on tulossa yhtä iso hitti, kuin essencen meikeistä! Toivottavasti saadaan pian myös poskipunat, korostusväripaletit, meikkivoiteet, huulipunat ja kynät Cittarin valikoimaan :)


Mun paletit on au naturel- palette, del mar vol 2, oh so special ja original palette. 


Pakkauksista tulee mieleen hyvin paljon NARS:in meikit. Iso plussa Sleekille super tyylikkäistä pakkauksista, isoista peileistä ja hyväntuntuisista siveltimistä!


Mun ehdoton suosikki näistä arkikäyttöön on "au naturel" - paletti (ala-vasen) ,sekä "oh so special" (ylä-vasen.) Juhlaan sopii ehdottomasti "original" - paletin runsaspigmenttiset glitterit (ylä-oikea) sekä kesäisin "del mar vol 2", jossa on ehkä selllaisia sävyjä, joita ei yleensä tule käytettyä.


Kauneimmat värit löytyy kumminkin Del mar vol kakkosesta. Tähän on koottu kivasti yhteen keväiset pastellinsävyt ja kirkkaat värit. Voisin koittaa vääntää näistä jonkun vähän erilaisen meikin mitä mulla yleensä näkee ja kuvata teille! Laittakaa ihmeessä kommenttia, onko joku muu kerennyt jo testailemaan näitä uutuuksia tai jos tulee jotain kysyttävää :)

Aurinkoista päivää kaikille ♥

4 kommenttia:

 1. Nää paletit on kyllä kivoja! Harmi vaan, että tää tais olla yksittäinen Sleekin erä tähän tietoon ainakin huhujen ja mainoslehtisten mukaan. Mutta onneksi kohta saadaan NYX kauppojen hyllyille ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ei ole :/ Anttilassa on jo ainakin jonkin verran NYXin tuotteita!! :)

   Poista
 2. höh, luulin että oot siis ihan oikeesti TESTANNU näitä :D tehny meikkejä siis D:: no mutta jään ootteleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koitin näitä käsivarteen mut täällä on niin surkee valaistus illalla, et en saanut niistä mitenkään edustavia kuvia :/ mä teen tässä lähiaikoina vielä toisen postauksen aiheesta :) <3

   Poista