torstai 17. maaliskuuta 2016

Irtiotto arjesta

Yövyttiin eilen poikaystäväni kanssa Yrjönkadun omenahotellissa ja täytyy kyllä sanoa, että tällaiset irtiotot arjesta piristää ihan valtavasti. Me ollaan muuttamassa nyt kuun vaihteessa ja tällä hetkellä nykyinen asunto näyttää enemmän varastolta, kuin kodilta. Meillä on myös käytävässä remontti meneillään ja remontin ääniä tulee kuunneltua joka aamu 7:00 alkaen.. Oli kyllä ihan mahtavaa saada kerrankin nukuttua kunnolla ja rentoutua! 


Omena hotellit ovat varmasti monelle tuttuja ja itse olen myös nuorempana suosinut niitä edullisen hintansa ja helppoutensa vuoksi. Hotelleissa ei ole henkilökuntaa, vaan sisälle ja huoneisiin päästään ovikoodeilla, jonka saa aina samana aamuna tekstiviestillä puhelimeen.


Huoneet ovat todella hyvän kokoisia ja väriteemana toimii punainen. Meidän huoneessa oli nukkumapaikat neljälle hengelle, eli parisänky ja kaksi koottavaa vierasvuodetta. Huoneesta löytyi myös jääkaappi, mikro, pöytä tuoleineen, telkkari ja kylpyhuone.


Mun lempparijutut huoneessa oli ehdottomasti leveä, pehmeä sänky ja iso määrä tyynyjä ja peittoja. Aamulla heräiltiin 10:00 aikaan ja huone tulee luovuttaa normaalisti 16:00 aikoihin. Kaikenkaikkiaan todella positiivinen ja rentouttava kokemus, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Mulla onkin varattu seuraava yöpyminen Tampereen Omenaan elokuulle Blockfestien akaan.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille, muistakaa yrittää myös rentoutua arjen keskellä :)

* Hotelliyön meille tarjosi Omena Hotels

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti