torstai 31. maaliskuuta 2016

Elämää kaaoksen keskellä

Noin pari viikkoa sitten mulle ilmotettiin, että meidän talossa on tehty 1998 vuonna putkiremontti päin seiniä. Siinä tuli sit aika kiire alkaa pakkaamaan ja suojaamaan tavaroita muoviharsoilla.. Meille oli sovittu onneksi jo aijemmin muutto uuteen osoitteeseen, mutta vasta huhtikuun puolelle. Sain väliaikaisen asunnon ystäväni kautta ja pääsin sinne hetkeksi pakoon remonttia.

Meidän muuton piti olla nyt keskiviikkona, eli 30.3, mutta meille ilmoitettiin edellisenä päivänä, että uuden asunnon remontti venyykin seuraavan viikon puolelle ja no tässä sitä nyt ollaan. Koko omaisuus pakattuna jätesäkkeihin ja banaanilaatikoihin ja yli viikko muuttoon :D Mulla on siis 18 neliön yksiö jossa ei remontin takia toimi myöskään sähköt eikä vesi. Tuntuu, että mulla on ollut tosi huono tuuri kaikessa nyt koko alkuvuoden, toivottavasti vastoinkäymiset loppuu tähän!

Tän takia blogissa on nyt vielä viikon hiljaista ja sit voin luvata tosi paljon kivoja juttuja uuteen kotiin ja sisustukseen liittyen. Oon siis muuttamassa mun poikaystävän kanssa ihanaan kaksioon ja asuinpaikkana on edelleen Helsinki :)


Ensi torstaihin asti meidän muuttoa, mun asuja, päivittäistä elämää ja tätä koko remonttikaaosta voi seurata mun Snapchatistä!

// Mukavaa loppuviikkoa kaikille, mä palailen täällä sit viikon päästä <3 

1 kommentti:

  1. Aivan superihana postaus! ja kiitos kun olet antanut paljon inspiraatiota bloggaamiseen :) Tein juuri blogin ja jos haluat sen käydä katsomassa niin se löytyy tuosta linkistä www.heli-mylife.blogspot.com

    VastaaPoista