sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Synttärit snappeinä

Oon nähnyt tosi monessa blogissa Snapchatista otettuja kuvankaappauksia ja mun mielestä ne on ollut paljon mielenkiintoisempia, kuin Instagram - postaukset, sillä Snapit häviää ja niitä on myöhemmin kiva muistella myös tätä kautta. Oltiin eilen juhlimassa mun synttäreitä ja ajattelin toteuttaa tän synttäripostauksen kuvina, snäppeinä ja videclippeinä. Kertokaa ihmeessä mitä pidätte ideasta, toimiiko tällaiset blogissa vaihteluna vai kannattaako videopätkät jättää sinne mystotyyn?

Muistakaahan seurailla mua siellä nimimerkillä @momomaru1

Rakastan juhlien järjestelyä, sekä suunnittelua ja innostuin sitten varaamaan mun porukalle Seurahuoneen isoimman sviitin porealtaalla ja täytyy kyllä sanoa, että en oo ikinä ollut niin hienossa huoneessa! Huone oli varmaan 2 kertaa isompi kuin mun oma yksiö ja kaiken kruunasi allas, joka oli itsessään varmaan mun kylppäriä isompi :DSynttäriasua stressasin jo varmaan 2 kk ennen synttäreitä ja emmin vielä pe illalla kahden eri vaihtoehdon välillä, mutta päädyin lopuksi mustaan asuun ja sain kyllä super paljon kehuja siitä! Oikea valinta siis, vai mitä te ootte mieltä :)?


Oltiin eka pienemmällä etkoporukalla hotellissa ja sieltä suunnattiin Tigeriin, jossa meille oli varattu oma alue ja juomatarjoila illaksi. Olin tosi positiivisesti yllättynyt, että reilu 200 ihmistä pääsi paikalle!

Illan päätteeksi kipitettiin lumipyryssä T:n kanssa Seurahuoneelle nukkumaan. SUPER ISO KIITOS vielä jokaiselle ihanasta illasta ja seurasta, onnitteluista ja lahjoista♥ Vaikka en tosiaan odottanut mitään, sain vielä kaiken lisäksi aivan ihania lahjoja! Alkoholi ei kyllä maistu hetkeen, mutta ainakin nää söpöt pullot voi olla siihen asti hyllyllä koristeena :)Huomenna sit pitäis palata taas arkeen ja töiden pariin.. Toivottavasti kaikilla oli mukava ja rentouttava viikonloppu! ♥ Blogin puolella palaillaan taas ens viikolla! Haleja kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Näyttää super kivalta!♥ Harmi kun en päässyt juhlistaan sua :( Enskerralla sitten!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep harmittaa sikna ettet päässy tulee :( toivottavasti nähdään pian <3

   Poista
 2. Woppaa! Sä nainen olet upea! ♥ vielä kerran hyvää synttäriä! Herranjumala mäkin täytän ensi viikolla 24!!!! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua huomasin tän vasta nyt!! kiitos paljon ihana <3 :)

   Poista