keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Hot or Not part 2

Huomasin, että mun noin vuosi sitten kirjottama Hot or Not - postaus oli saanut suuren suosion ja ajattelin jatkaa tätä postaussarjaa part kakkosella! Ideana on siis keskustella tän hetken trendeistä ja muotivillityksistä juurikin muotiin, kauneuteen kuin lifestyleen liittyen. Kertokaa siis mielipiteitänne: löytyykö nää omasta kaapista, ostoslistalta vai eikö iske itselle ollenkaan?Moni varmaan tietää Niken tutut mallit Air maxit, Airforcet tai Air max theat. Tän kevään ykköslenkkarit tulee varmasti olemaan Niken Air Huarachet, joita bongaa jatkuvasti ainakin ulkomaalaisista blogeista ja somekanavista. Mitä ootte mieltä?


Bomber mallisia takkeja oon bongannut jo syksyllä ensimmäisten päältä. Vihreä ja musta on olleet yleisimmät värivaihtoehdot, mutta nyt keväällä oon nähnyt paljon pastellisävyisiä ja vaaleita takkeja. Mulla itsellä kyseinen takki löytyy nudena, vihreänä ja mustavalkoisena. Ehdottomasti tulee näkymään mun päällä, kun säät taas sallii! Mitä te tykkäätte?Matta huulikiillot ja punat on ihan ehdoton must have! Itse en ole koskaan ollut mikään huulikiillon ystävä, se tarttuu inhottavasti hiuksiin ja kuluu helposti pois. Pari hyvää merkkiä on NYX, Anastasia ja vaikkapa Lime Crime. Pysyy kuin tauti ja näyttää todella hyvälle koko illan! Onko joku saanut käsiinsä Kylie lip kittejä? Meikeistä puheenollen tosi moni varmaan tietää jo contouring ja highlightingin salat, mutta mites "clown contouring"? Itse toivon suuresti, että tää ei lähde porukalla ihan käsistä.. Mun makuun menee jo liianlisuuksiin, eli out! Mitä mieltä te ootte?


Nahka- ja mattalippikset tulee kans olemaan iso juttu nyt keväällä, meillä täällä Suomessa tietty jäljessä ilmojenkin vuoksi. Mä oon hamstrannut näitäkin jo parissa värissä aurinkoisia päiviä ajatellen, menee hyvin vaikkapa juuri bomber takin kanssa. Mitä mieltä te ootte?Nää letit vilkkuu nykyään jokaisen mimmin Instakuvissa. Mä en edes tiedä mistä tää villitys on lähtenyt, mutta ainakin Kardashianit suosivat kampausta. Mitä mieltä te ootte: hot or not?


Viimeisimpänä varmasti kaikille tutut tasapainoskootterit. Kuinka monelta löytyy itseltä tai ylipäätään mitä ootte näistä mieltä? Mulla löytyy Scoodeckin versio valkoisena, mutta en oo vielä kunnolla päässyt testailemaan tätä.. Tässäkin siis kesää odotellessa!

Olis kiva kuulla teidän havaintoja ja mielipiteitä aiheeseen liittyen :) Aurinkoista päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti