sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Spring vibes

En ole varmaan ainut jolle tää auringonpaiste on tehnyt kevätfiiliksen ja saanut kaivamaan nahkatakit ja balleriinat kaapin pohjalta. Tosin tuo aurinko voi hämätä, ei täällä vielä kesä ole ja sen huomasin kantapään kautta kun yks päivä erehdyin laittamaan pelkästään topin ja nahkatakin päälle ulos :D Onneksi mulla on niin lyhyt metka töihin ettei siinä kerennyt vilustua :)

Kuvailtiin yks päivä J:n kanssa pari uutta keväistä vaatetta tänne. Tää alla oleva takki on mun tän hetken lemppari ja vaikka sen on tarkoituskin olla "oversized" ja rento, vien sen kyllä lyhennettäväksi ens viikolla.. Vai mitä te ootte mieltä?


Toppi - Shuku New York, Housut - Zara, Laukku - MK, Kengät - ?


Onko muita jotka tykkää keväisin käyttää sen perus mustan värin sijasta valkoista? Entä mitä tykkäätte mun ekasta keväisestä päivän asusta? :)Sitten vielä vähän tosta mun lupailemasta kilpailusta! Mulle tuli postissa tällä viikolla myös iso mystinen paketti, jonka koko sisältö on teille arvottavaksi. Huomenna starttaakin siis tää luvattu kilpailu, joten palaillaan silloin ja tästä ehkä joku ennen sitä tunnistaakin mistä tuotteista on oikein kyse ;) Huomiseen ♥

5 kommenttia:

 1. lyhennä ihmeessä tota joku 20cm (?), ei se ruma oo noinkaan mut näyttäis ainakin mun mielestä vielä paremmalta sellasena polvimittasena about :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita ois ollut ihan suoraa polvimittasenakin mut halusin tarkotuksella pidemmän, ehkä joku 10cm vois olla sit sopiva siitä välistä :)!

   Poista
  2. Noita ois ollut ihan suoraa polvimittasenakin mut halusin tarkotuksella pidemmän, ehkä joku 10cm vois olla sit sopiva siitä välistä :)!

   Poista
 2. tosi upee toi takki on tuonki pituisena:)!

  VastaaPoista