tiistai 6. tammikuuta 2015

STYLE ME HELSINKI

Nyt olis luvassa paljon toivottua hiusaiheista postausta ja samalla juttua mun viimeaikoina tehdyistä hiusmallin töistä. Lupailin teille entistä enemmän lifestyle- juttuja vuodeksi 2015, joten täältä tulee ja näiden kylmien pakkaspäivien plussa on tuo ihana auringonpaiste, joten eiköhän saada myös huomenna teille kuvailtua mun päivän asua!


Mut pyydettiin pari kuukautta sitten Style Me Helsinki- nimiseen paikkaan hiusmalliksi. Oon aina ollut jotenkin tosi varautunut tällaisiin, koska oon niin tarkka siitä mitä annan mun hiuksille tehdä. Laskeskelin tossa, että aloitin blondaamisen mun omista ruskeista hiuksista siinä 14? vuotiaana ja siitä asti oon pysynyt vaaleassa värissä. Ens kuussa tulee mittariin 22- vuotta, eli yhteensä 8 vuotta suunnilleen samaa, useita eri sävyjä, eri pidennyksiä ja muita härpäkkeitä on tullut testattua mutta kaikki aina tehty kotikonstein tai kaverin kanssa. Nyt sain siis mahdollisuuden päästä kampaajalle ja laittamaan kaiken uusiksi, mutta kumminkin pysyä blondina!


Style Me Helsinki löytyy Helsingin Sörnäisistä ja paikka on ihanan kodikas ja mulle heti sellainen fiilis, että nyt oon hyvissä käsissä. Ensin mun hiuksia värjättiin ja saatiin hyvin kaikki keltaisuus pois. Sen jälkeen laitettiin keratin microcapsules -hiustenpidennykset, jotka oli mulle ihan uusi tuttavuus. Lopputulos on tosi luonnollinen ja pidennykset ei juuri tunnu pidennyksiltä, ne ei irtoile suihkussa tai harjatessaja on pysynyt ihan super hyvinä koko ajan.


Kuvia otettiin kahdessa eri paikassa ja nää alimmaiset on otettu Style Me- studiolla, joka on samassa tilassa kampaamon kanssa. Näistä välittyy mun mielestä parhaiten oikea väri ja lopputulos. Oli tosi kiva kokeilla mulla myös tällaista kevyempää meikkiä ilman ylinmääräisiä koruja ja kenkiä..

Sain myös puhuttua mun lukijoille ja ystäville hyvän diilin kyseiseen paikkaan, eli -70% mainitsemalla mun nimen varatessa aikaa kampaajalle/  kuvauksiin / meikkiin tai kampauksiin :) Suosittelen käyttämään tarjouksen jos jokin näistä kiinnostaa ja sivuilta lukemalla tai multa kysäisemällä saa lisää infoa kaikesta! 

Sellasta tälläkertaa, toivottavasti tykkäsitte :) Palaillaan huomenna♥

3 kommenttia:

  1. Saako alennuksen myös pidennyksitä? :)

    VastaaPoista
  2. Upeet hiukset! :) Ihastuin tohon paitaan/mekkoon, mistä se on? :)

    VastaaPoista
  3. Jestas sä olet kaunis! Saako kysyy mistä toi upea pikselöity leokuosinen mekko on? ;)

    VastaaPoista