tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulun kuulumiset

Moikka kaikille ja vähän jäljessä vielä hyvän joulun toivotukset ♥ Mä olen kotitunut Oulusta, missä oon ollut tuttuun tapaan joulua viettämässä sukulaisten kanssa. Harmittaa, kun kuvia tuli otettua todella vähän mutta tähän oli hyvä syy, sillä olin koko matkan ajan kipeenä ja jopa -30 asteen pakkaset ei pahemmin asiaan auttanut. Onneksi nyt on olo helpottanut ja oonkin päässyt viettämään mun lomapäivät ystävien kanssa rentoutuen, shoppaillen ja vähän myös juhlien!

Tässä  joulun ajan kuvasaldoa niin järkkärillä, kuin eri älyvempaimilla otettuna, hope u like it!
Nää kuvat sisältää aika hyvin mun joulun eli herkuttelua, aivastelua peiton alla ja rakkaat ihmiset (ja eläimet). Mitä muuta sitä tarviikaan? Lahjoja en toivonut tänä vuonna ollenkaan, joten niitä ei juuri vaihdettu kuin kavereiden ja murun kanssa. Voin napsia kuvat niistä samassa kun saan mun Viron shoppailupostauksen vihdoin ja viimein pakettiin! Kiitos vielä kaikille ihanista korteista, paketeista ja yhteisestä ajasta♥


Joulupöydästä löytyi niin mummolassa kuin äidinkin luona hirveät määrät ihania herkkuja ja jouluruokia. Maha on vieläkin pullollaan! Kinkkuja ja muita en kerennyt edes kuvata, kun ne eivät kauaa pöydässä edes pysyneet ;)


Mun jouluaaton asu oli vähän erilainen kuin aijemmin, sillä oon aina tykännyt joulun väreistä. Nyt halusin tän New Yorkerin mekon käyttöön ja mustavalkoisella linjalla mentiin. Mitä te tykkäätte? Oliko liian tylsä vai kivaa vaihtelua perus punaisille mekoille ;)?


Nyt on tosiaan palattu takaisin Helsinkiin ja viikonloppuna käytiin juhlimassa DTM:ssä ystäväni Janin synttäreitä! Oli ihan super hauska ilta ja sai kyllä noita jouluruokia jumpattua hyvin tanssilattialla pois haha. Nyt alkuviikosta oon kolunnut alemyyntejä ja tein muutaman tosi hyvän löydönkin..

Miten teidän joulu meni? Oliko muita jotka viettivät joulua oulussa :)? Olis kiva kuulla myös täällä blogin puolella teidän kuulumisia!

Aika menee kyllä hurjaa vauhtia ja huomenna on jo uusivuosi! Mulla menee UV täysin raittiina töissä, kun ei kukaan tuntunut mitään baareilua kummempaa keksivän. Pitäkää te hauskaa munkin puolesta, mutta ei kumminkaan liian hauskaa ;) Tällä viikolla palaillaan vielä ostosten, hiusjuttujen ja vuoden 2015 ensimmäisten kilpailujen parissa, puss♥

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi mekko ei oo yhtään tylsä, päinvastoin ihana!! :)

    VastaaPoista
  2. ihanaa että kirjottelet taas ! voisiks postaa enem. sun arjesta työstä tms :) blogifani vuodesta 2011 :´D

    VastaaPoista
  3. Koska joulukalenterin kilpailujen tulokset tulee?

    VastaaPoista