tiistai 2. joulukuuta 2014

Are you ready for Christmas?

Moikka kaikille! ♥ Joulukuussa mennään ja tänä vuonna käynnistyy mun blogin oma joulukalenteri. Luukuista paljastuu eri kilpailuja, arvontoja, alennuskoodeja ja yllätyksiä teille! Luukut aukeaa joka toinen päivä, niin kaikki kerkeää hyvin osallistua mukaan ja mulle jää aikaa ja tilaa kirjoitella myös "oikeita" postauksia väliin. Miltäs kuulostaa ;)?


Ekasta luukusta paljastuukin toinen joulukalenteri joka löytyy CupoNationin sivuilta. Siellä taas jokaisesta luukusta avautuu eri alennuskoodeja ja tänään luukusta avautui koodi Zalandoon! Eli jos sieltä löytyy muita nettishoppailijoita joilta puuttuu pikkujouluihin päälepantavaa, tässä teille pelastus ;)

Kävin eilen tutkimassa Zalandon sivuja ja siellä on kyllä todella kiitettävä valikoima vaatteita ja asusteita myös pikkujoulupukeutumiseen. Mun omat lempparit löytyi hauskaksi sattumaksi melkein kaikki Lipsyn Kardashian Kollectionista. Mukana myös Michael Korssia, Moschinoa ja vähän edullisempia merkkejä. Pörröä, karvaa, glitteriä ja nahkaa, ai että mä rakastan tätä aikaa myös pukeutumisessa♥

Zalandon sivuilta löytyy kaikki ylläolevat tuotteet ja jos sinne päädytte shoppailemaan, suosittelen hyödyntämään alekoodin. Mikä/ mitkä kollaasien vaatteista pisti silmään? Mitkä oli sun lempparit :)?

// Oltiin ihanan Juulin kanssa hetki sitten viettämässä iltaa vähän erilaisen blogitapahtuman merkeissä. Ne ei ollut varsinaisesti pikkujoulut, mutta tosi rento tunnelma ja saatiin nauttia oikein livemusiikista syödessämme herkkuja ja rupatellessamme muiden bloggareitten kanssa. Tosi kiva ilta takana!

Takki - Sheinside, paita - virosta, leggarit- New Yorker, laukku - turkista


Mä lähden nyt kouluhommien pariin, mulla on tehtävänä tehdä vika näyttö meidän koulun kahvilaan ja koristella se jouluiseen tunnelmaan, eli kaikin puolin täällä ollaan jo joulufiiliksissä ;) Kivaa viikkoa sinne kaikille!

1 kommentti:

  1. Wau kuinka kaunis tuo Juuli!! Löytyykö häneltä omaa blogia?

    VastaaPoista