maanantai 6. lokakuuta 2014

Lokakuun kosmetiikkavinkit + kilpailu!

Multa on kyselty tosi paljon kosmetiikkaan ja kauneudenhoitoon liittyviä juttuja ja päätin toteuttaa tän nyt ihan kokonaisen postauksen muodossa. Esittelyssä on mun uusimmat kosmetiikka ostkokset, jotka olen tilannut netistä. Nyt kun mietin, niin tilaan suurimman osan vaatteista ja kosmetiikasta netistä ja esimerkiksi juuri Bangerheadin sivuilla on ihan valtava valikoima toinen toistaan kiinnostavampia tuotteita, mihin ei ihan perus Anttiloissa ja Marketeissa törmääkkään, mutta kumminkin nopea toimitus suoraa kotiovelle :)


Paketista kuoriutui nämä ihanuudet, joista osa on mun kestosuosikkeja, mutta myös teitä ajatellen testaukseen pääsi pari uutta tuotetta!


TheBalmin Nude Tude-luomiväripalettia oon ihastellut weheartit- kuvissa ja muiden blogeissa ja nyt saan itsekkin olla sen onnellinen omistaja. Kerrankin löytyi luomiväripaletti, jonka kaikki sävyt sopii mun normaaliin käyttöön ja miellyttää silmää :) Plussana vielä tuo aivan ylisöpö pakkaus!


Nää seuraavat onkin sitten kaikki mun kestosuosikkeja ja ollut mulla jo pidemmän aikaa käytössä. Bed Headin Hard Head - hiuslakka on vaan yksinkertaisesti paras lakka mitä löytyy, pitää todella hyvin ja tuoksuu ihanalta.
Macadamia hiusöljystä oon aijemminkin vinkannut teitä blogissa. Tää tekee hiuksista silkkisen sileät ja mulla henkilökohtaisesti yks ainoista öljyistä jotka oikeesti toimii ja hoitaa hiusta. 
Tangle Teezer -harja mulla on ollut aijemminkin, mutta mulla on tapana aina hävittää mystisesti mun harjat jonnekkin. Tää on ehdottomasti paras harja pidennyksille ja siinä samalla kätevästi myös omille hiuksille. Tosi hellävarainen ja juuri sopivan kokoinen!


Eos:sin huulibalsameihin oon myös törmännyt muiden blogeissa ja kuvissa. Tätä yritin myös joskus aikaa sitten metsästää Helsingistä, mutta ilmeisesti sitä saa vain Kicksistä? josta ne ovat ainakin täällä aina loppu. Vihdoin sain tämänkin testaukseen ja oon ollut erittäin tyytyväinen.  Mun oma on mansikkasorbetin tuoksuinen ja makuinen, nams!


Ja lopuksi mun yhden lempparimerkeistä; Victoria's Secretin PINK - Wild at heart body mist. Näistä mun VS:än tuotteista onkin kyselty varmaan eniten ja niitä ei tosiaan suomessa muuten saa, kuin netistä tilaamalla. Bangerheadilta löytyy paljon kyseisen merkin kosmetiikkaa ja nämä PINK - mistit ovatkin ihan uusia valikoimassa, joten ei kun vain tsekkaamaan itsekkin ;)


Löytyykö teiltä samoja lempparituotteita tai heräsikö kiinnostus johonkin :)? Tähän voi laittaa alle mitä tahansa mun kosmetiikankäyttöön liittyviä kysymyksiä, ajattelin tehdä tästä part 2 postauksen vastauksien kera, mikäli kiinnostusta riittää.

Sitten vielä tuohon kilpailu puoleen, eli mun Instagramissa on käynnissä Bangerheadin kilpailu, jossa yhdellä mun lukijoista on mahdollisuus voittaa yllätyspaketti täynnä uusia ihania kauneustuotteita! Kilpailun säännöt löydät mun IG:stä ( momomaru1) ja seuraamalla mua siellä tuplaat mahdollisuutesi voittaa!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ♥

6 kommenttia:

 1. Itseasiassa Victoria's Secretiä saa nykyään Suomesta, tosin oon nähny vaan Ison Omenan Guessin liikkeen edustalla ja hinnat oli just nii kamalia et pahaa tekee :/

  VastaaPoista
 2. Victoria's Secretiä saa kyllä Suomesta, ite näin VS:n tutotteita kesällä Tuurin kyläkaupassa :)

  VastaaPoista
 3. laivoilta saa kans!!

  VastaaPoista
 4. Saako niitä Victoria's Secretin tuotteita Kuopiosta? :) Ja kiva postaus♥

  VastaaPoista
 5. Saako niitä Victoria's Secretin tuotteita Kuopiosta? :) Ja kiva postaus♥

  VastaaPoista