lauantai 18. lokakuuta 2014

Joulukauden avajaiset

Nyt on sitten virallisesti pikkujoulukausi avattu ja oltiinkin eilen ystäväni kanssa viettämässä Lushin ihanaa bloggari-iltaa. Saimme tutustua uusiin syksyisiin ja jouluisiin tuotteisiin, herkutella pipareita ja juustoja, sekä testata tietenkin uutuuksia. Joulupukkikin kävi illan päätteeksi jakamassa kaikille pienet pussukat Lushin ihania tuotteita, mutta niihin en ole kerennyt vielä ollenkaan tutustumaan :) Niistä sitten juttua tulossa myöhemmin!


Meidät jaettiin muutamaan eri ryhmään ja tehtävänä oli muovata Lushin tuotteista lumiukko kymmenessä minuutissa. Me sit päädyttiin tällaiseen perinteiseen lumiukkoon ja kyllä nauratti kovasti kun nähtiin muitten hienot ja persoonalliet luomukset! No eihän näitä pidä niin vakavasti ottaa, ainakin tässä pystyy todistaamaan että myös lapset voivat muovailla kyseisellä tuotteella hahah :D


Oli kyllä tosi kiva ilta ja mua ei ainakaan haittaa yhtään jo alkaa tähän aikaan fiilistelemään joulua! Ehdottomasti mun lemppari aikaa vuodesta just sen fiiliksen ja ihanan rauhallisen tunnelmansa vuoksi :)


Takki - Sheinside, farkut - Zara, saappaat - Zara, Pusero - H&M laukku - Zalando

Edellisessä postauksessa vilahtikin jo mun viimesyksyltä tutut Zaran ihanat saappaat, jotka on ollut mulla nyt kovassa käytössä! Ois kiva löytää jotkut tän tyyliset mutta koroilla, onko kellään tietoa mistä vois löytyä? Olisi ihan huippu juttu jos voisitte vinkkaa mulle!

Mä lähden nyt laittautumaan messuja varten, tulkaa moikkaileen siellä♥

3 kommenttia:

  1. Muistan hyvinkin nämä Lushin kylpypommit :D vai mitä ne oli ;D

    VastaaPoista
  2. Lushin tuotteet on ihania ♡ Ne on ihanan tuoksuisia ja just esim. saippuapalat on tosi suloisia :3

    VastaaPoista