keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Welcome to my home!

Oon nyt reilun vuoden asunut tässä nykyisessä asunnossa ja oon alusta asti tykännyt tästä kovasti; lähellä keskustaa, huiput kulkuyhteydet, kaunis vanha talo, isot ikkunat ja korkeat huoneet. Vanhoissa taloissa varsinkin tällä alueella on kumminkin yks jos toinenkin asia "vinksallaan" ja niistä oon kärsinyt kovasti  lähiaikoina mun "keittiön" takia.
Mä oon elänyt viimeisen vuoden ilman uunia, osan ajasta ilman jääkaappia, ilman kunnollista pakastinta, ilman mikroa, kahvinkeitintä, enkä uskalla edes haaveilla astianpesukoneesta saatika pyykinpesukoneesta.

Nyt mun aijemmin mainitsema keittiöremontti on sähkötöitä vaille valmis ja mä sain ihan oman uunin ja hellan♥! Tällaisina hetkinä sen vasta huomaa, kuinka aijemmin itsestäänselvyytenä pitämät asiat oikeesti merkkaa.


Loput jätin kuvaamatta lavuaariin kertyneitten viinilasien ja muiden härpäkkeiden vuoksi :D Kaapit jatkuu ihan ylös melkein kolmen metrin korkeuteen, joten vaikka tila on tosi pieni, saatiin huoneen korkeus hyödynnettyä kivasti.


Pieni osa mun kengistä..


Hyllyiltä löytyy mun joskus itse Guessin kuvastosta tuunaama taulu, koruja ja kuva mulle tärkeästä henkilöstä♥


Tää taulu on ollut mulla jo muutaman vuoden ja tää on mun lemppari, motivoiva teksti heti sängyn vierellä. Tää on mennyt joskus muutossa rikki tuosta alareunasta, mut en aijo vaihtaa noita kehyksiä, koska; "Keep Calm And Carry On".


Käytän TV:tä Mac:in näyttönä, jos joku ihmettelee.. Tää on mukavasti suoraa mun sänkyä vastapäätä, joten voin löhötä vaikka koko päivän sängyssä ja katsoa turhia hömppäleffoja Viaplaystä ;)


Tää vaaterekki on ollut mulla jo parisen vuotta ja on kyllä pelastus tässäkin asunnossa. Joskus voin teille esitellä myös mun vaatekaapit, mut nyt siellä on käynnissä sellainen sekasorto, et en uskalla kurkkaa itsekkään :D..


Tässä on mun meikkaus/ ruokailu/ ruoanlaitto/ mikälie - pöytä. (Myös valkoisesta ämpäristä löytyy kenkiä :D:D)


Eteistä, kaappeja tai kylppäriä mä en lähde tälläkertaa edes näyttämään., tästä ehkä välittyy teille fiilis, miten nää kaapit on pakattu täyteen ihan ulkopuolelle asti :D

Mitäs tykkäätte mun kodista :)? Ois kans kiva toteuttaa teille lisää näitä toivepostauksia, joten pistäkääs kommenttia, mitä haluutte mun kuvailevan

PS: Muistakaa käydä osallistumassa mun edellisen postauksen Zalando- kilpailuun! *klick*

30 kommenttia:

 1. Jotenki en osaa kuvitella sun kämppää näi siistiksi ku muistelen sitä sun huonetta ku asuit vielä täällä :DD Ne luomivärit siellä maton alla. Mut aaa sit ku muutat pois nii voin muuttaa tuoho sun kämppää, rakastuin tuoho lattiaan <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah ei hitto joo siel kyl aina sattu ja tapahtu, tai oikeestaan koko talossa :D tervetuloa vaan tänne <3

   Poista
 2. ei vittu ostit tota teetä XDDDDDDDDDDDDDDDDDD pitäs itekki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tota just ilmeisesti myydä suomessa.. Mut joo todellakin haluun kokeilla, en oo viel ton rempan takii kerenny mut voin sit kertoo mitä kävii;)

   Poista
 3. Oletko miljoonaperijä vai millä elät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko et kukaan miljonääri elää 18 neliöisessä pienessä rupusessa kämpässä XD

   Poista
 4. Olipas paska asuntopostaus. Enemmän kokonaisuuksia ja vähemmän noita pieniä ihqja yksityiskohtia, formspring-bitch.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl säälittävin kommentti ikinä :D tuut haukkumaan mua siitä, mitä oon itse joskus vuosia sitten lapsellisuuttani tehnyt ja nyt teet itse ihan samalla tavalla, eli haukut mua täällä anonyyminä huoraksi XD

   Poista
 5. no kylläpä sai taas selvää

  VastaaPoista
 6. Kuinka monta neliöö sulla on? :) entä vuokra? Ihana kämppä! Eikö sulla ole sohvaa tai ruokapöytää ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on 18 neliötä, joten tänne ei pahemmin muuta mahdu :) ja ruokapöytänä toimii tuo kuvissa näkyvä pöytä!

   Poista
 7. Mist oot ostanu noi detox teet? :ooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.detoxskinnyherbs.com/
   täältä :)

   Poista
 8. paljo toi teatox maksaa ja onks ollu toimiva tee? ps sama vs kylpytakki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! en oo vielä kerenyt koklata, kun just vasta sain keittiön toimintaan :) Teen niistä erikseen juttua tänne kunhan kerkeän..

   Poista
 9. Ihana kämppä!:-) Jäi häiritseen, et monta neliöö siinä on?

  VastaaPoista
 10. Aaaaaaw miten ihana kämppä sulla <3 !!! Mistä noi Lexingtonin tyynyt on (oon ehtiny tollasii kissojen ja koirien kaa mut en oo löytäny :<) + mistä oot saanu ton VS:n aamutakin? :o Ne mallit käyttää aina tollasii samanlaisii! Oon ikuisesti kateellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksia paljon <3 kiva et tykkäät! ne on stokkalta kaikki ja sen aamutakin sain itseasiassa just lahjaksi, että en osaa yhtään sanoa, ulkomailta kumminkin :)

   Poista
 11. Ihanan näköistä varsinkin nuo karkkipurkit keittiössä ;) Valtava määrä ihania kenkiä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo mä oon tällanen sokerihiiri, muilla on keittiössä hedelmiä yms ;D kiitos <3

   Poista
 12. aivan törkeen ihana koti sulla! ♥
  http://fitlinaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Ui että miten ihanan näköistä!:)<3

  VastaaPoista
 14. Pakko kysyy, onks noissa vanhoissa taloissa hiiriä?:(

  VastaaPoista
 15. :DDDDD joo meillä on oikee hiiritarha täällä! jos ei eläinkaupast löydy sopivaa tai on loppu, niin tervetuloa vaan täältä hakemaan!

  VastaaPoista