keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Hemmottelupäivä ♥

Kävin viimeviikolla mun vakkarisolkun yhteydessä olevassa Acapulco kauneushoitolassa aivan ihanassa kasvohoidossa. Mulla menee kuukaudessa niin paljon rahaa kynsien, ripsien ja hiustenlaittoon, että tällainen "ylinmääräinen" hemmottelu on ollut mun mielestä aina liian kallista, enkä oo sen enempää niihin perehtynytkään.

Nyt kumminkin tutustuin Acapulcon hoitoihin ja listalta löytyi kasvohoito nuorelle iholle, joka oli ihan mahtava kokemus ja vieläpä tosi edullinen nuorille suunnattuna, eikä jää kyllä mulla ainoaksi kerraksi!


Kesällä on tullut tukittua naamaan yhtä ja toista aurinkorasvaa, babyoilia, meikkivoidetta, puuteria ja ties mitä muuta tököttiä, joten täydellinen ihonpuhdistus joka tasapainottaaja puhdistaa ihoa ei ole varmasti kellekkään pahitteeksi! Koko hoito kesti 60 minuuttia ja vaikka oli tehokasta puhdistusta, se kumminkin rentoutti samalla ihanasti. 


Acapulcon sivuila löytyy todella laaja valikoima erilaisia hoitoja erin ikäisille ja kummallekkin sukupuolelle. Suosittelen todella lämpimästi, mun iho oikein hehkuu! Paikka on siis Malmin Fresh Solarium Clubin yhteydessä, josta kerroinkin teille taas pari postausta takaperin. 

Lisää hemmottelua itselleni sain postissa saapuneen paketin sisällöstä. Nimittäin nämä karvaiset kaverit jotka tulee olemaan ihan varmasti mulle ainakin kunnon vilukissana talven ja kylmien iltojen pelastus kotona hengaillessa. Kyseessä siis nämä Ugg:in ihanat töppöset, jotka on ollut mun ostoslistalla jo viime talvesta saakka!


Hintaa näillä oli reilu 50 euroa, joka on siis alle puolet normaalista myyntihinnasta ja mulle ainakin ihan mahtava löytö. Löytyykö muilla samanlaisia, mitä ootte tykännyt ja onko säilynyt hyvinä pitkään :)? 


Hemmottelupäivän kruunasi raikkaat kukat kotiin ja postissa saapunut ylläripaketti Cloettalta, jotka lähettivät mulle uusia nameja maistiaiseksi! Mä tuun niin pienestä iloiseksi ja tää paketti sai kyllä todella hymyn huulille. Varsinkin suklaa oli mun mieleen, nams!

Miten te hemmottelette itseänne :)? Entä onko muilla kokemuksia Acapulcon hoidoista? Kivaa viikkoa kaikille 

8 kommenttia:

 1. Haha, kivat feikkiuggit :D Luuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihan The Handbag Superstorelta tilattu :)

   Poista
  2. siis mä en ymmärrä tollasia ihmisiä! minkä takia kukaan suosittua blogia pitävä bloggaaja esittelisi feikkituotteita aitoina... voihan anonyymi :D haiskahtaa kateudelta ;)

   Poista
  3. Kyllä sellaisiakin ihmisiä löytyy mut en vaan ymmärrä mitä noloo tai pahaa siin on myöntää et ei oo aidot ? :D tai et miks pitää lähtee valehtelee.. mä ainakin voin ihan suoraa sanoa jos jotain feikkiä oon esim turkista ostanut :)

   Poista
 2. Ihanat Uggit :) <3 Olipas rosi reilu kommentti toi edellinen :O

  VastaaPoista
 3. lol, oisit voinu ees ilmottaa täs postaukses et sait ilmaseks ton hoidon ku mainostit täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ompa tähän postaukseen kerääntynyt katkeraa porukkaa kommentoimaan :D jos huomaat "yhteystyö" tunnisteen postauksen alla? Kasvohoitoni on toteutettu yhteistyössä kyseisen paikan kanssa, en ole sitä kiistänyt missään :)

   Poista