perjantai 5. syyskuuta 2014

Haluatko shoppailla edullisemmin?Kuten otsikko jo kertookin, nyt on ihan mahtava juttu tiedossa! Nimittäin esittelen teille hieman Cuponationin nettisivuja ja toimintaa, joka mahdollistaa huomattavasti edullisemman shoppailun netissä! Mutta mikä ihme tämä Cuponation sitten on?

Kyseessä on siis suurin kansainvälinen alennussivusto Suomessa, josta löytyy huikeat 500 verkkokauppaa. Cuponationista löytyy tarjouksia ja alennuskoodeja suosittuihin verkkokauppoihin ja valikoimaa on todella laaja ja tarjouksia löytyy muodin, kauneuden, urheilun, sisustuksen, elektroniikan, ruuan, lemmikkien ja jopa erotiikan kategorioissa (esimerkiksi kaalimadon alennuskoodilla saa verkkokaupasta kaikkea kivaa hieman halvemmalla.)

Myös monet alennuskoodeista ovat saatavilla yksinoikeudella vain kyseisten sivujen kautta, kuten esimerkiksi ihan huikeat Boozt -alennuskoodit.


Tiivistettynä: Kun  haluat lähteä esimerkiksi vaateostoksille verkkokauppohin, kannattaa käväistä Cuponationin sivujen kautta katsomassa, missä olisi voimassa paras tarjous tai alekoodi, niin voi sitten shoppailla vähän keveämmin sydämmin ja oma budjettikin riittää pidemmälle.


Tässä vielä mun kokoamat helpot ohjeet koodien käyttöön, jotka löytyvät tosiaan myös Cuponationin sivuilta. Suosittelen kyllä ihan jokaiselle, joka netissä mitään shoppailee käydä tsekkaamassa nää sivut :) Itse löysin tuolta ihan mahtavia tarjouksia lennoista ja matkapaketeista talveksi, sekä frendille hyvän alennukset junalipuista. 


Löytyykö teidän suosikkikauppoja tai palveluita sivuilta? Entä oliko Cuponation teille entuudestaan tuttu, vai tuliko ihan uutena tuttavuutena :)? Toivottavasti tästä on myös teille jatkossa apua löytää ne parhaat tarjoukset ja shoppailupaikat netistä!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti