sunnuntai 17. elokuuta 2014

Türkiye

Moikka kaikille! Niin pitkä aika edellisistä postailuista, että en oo varma osaanko enää edes käyttää bloggeria. Mulla on ollut ihan tajuttoman kiireinen kesä duunien puolesta, että ainoa lomaviikko (joka meni sekin puoleksi hommia tehdessä) oli nyt vasta viimeviikolla!

Nyt on kumminkin kotiuduttu, vähän saatu rentouduttua todella rankan kesän jälkeen ja mulla loppui yli vuoden mittainen työsuhde edelliseen työpaikkaani, eli nyt jos koskaan mulla on aikaa itselleni ja aikaa myös mun blogille, sekä tietenkin mun lukijoille :)

Ajattelin herätellä blogia eloon ekaksi näillä matkakuvilla ja kesän kuulumisilla ja sitten jatkaa vanhaa tuttua linjaa. Oon kaivannut ihan hirveesti tätä ja nyt ekaa kertaa pariin vuoteen mä oikeesti pystyn olla täysin taas blogikuvioissa mukana. Aivan mahtava fiilis: niin paljon ideoita postauksiin, kilpailuja, arvontoja ja yhteistyöjuttuja tiedossa jo nyt!

Nyt kumminkin aiheeseen. Oltiin ystäväni Nepun kanssa viimeviikko Turkissa Marmariksessa ja Icmelerissä, jonne lennettiin Bodrumin kautta. Mullahan asuu isän puolelta koko suku siellä ja oli tosi kiva näyttää myös Nepulle "oikeaa" turkki-meininkiä, eikä pelkästään hotellihuonetta :D Tosin kyllä yövyttiin koko viikko mun isän hotellissa mukavasti tuuletuksen alla, haha!

Järkkärit jätettiin molemmat suosiolla kotiin, mutta ainakin mun Maciltä katsottuna nää kuvat on yllättävän hyvälaatuisia ainakin pienen muokkauksen jälkeen!


Yhtenä iltana käytiin vähän juhlimassa ja käytiin läpi kaikki Bar-Streetin Clubit. Se oli sellanen tosi pitkä katu, jonka kummallakin puolella oli toinen toistaan siistimpiä clubeja ja tiskejä, josta sai ostettuu esim shotteja super edullisesti. Kaikki bailas täysii, missään baareissa ei ollut edes istumapaikkoja, joten kaikkien oli pakko tanssia! DJt oli superhyviä paikallisia artisteja ja kaikki oli ihan naamat ja fiiliksissä! Vähän eri meininki siis kuin suomessa, ei kyllä tee mieli mennä täällä enää ikinä ulos.. :D


Muuten koko viikko menikin vain rannalla tai altaalla rentoutuessa. Vika päivä vietettiin laivaristeilyllä, joka kesti kahdeksan tuntia ja kiersi kaikki lähialueen minisaaret ja muut paikat. Siinä sit poltettiin kumpikin naamat söpön paloauton punaisiksi :D :D


Yllätys värivalinta meidän uimaleluissa ;)

Maanantaina suunnattiin lentokentälle Bodrumiin, jonka nettisivut olin tutkinut jo moneen kertaan kotoakäsin, että löytyykö sieltä Victoria's Secretin liikettä. Kyllä se sieltä sitten löytyi ja varmaan pari tuntia palloiltiin tuolla. Hinnat oli tietenkin samat kuin muuallakin, mutta olin tosi positiivisesti yllättynyt laajasta tuotevalikoimasta. 


Ennen lentoa käytiin juomassa nopeasti yhdet rohkaisuksi ja matka meni tosi nopeasti ja mukavasti. Samalle lennolle sattui vielä mun nuoruusvuosilta hyvä frendi, mikä oli tosi kiva yllätys! Moi Juha jos luet tätä


Kulta tuli mua vastaan lentokentälle Helsingissä oikein kukkien kanssa ja siitä sit matkattiin vielä taksilla kotiin nukkumaan. On kyllä ihana olla taas kotona, vaikka tää ilma vois olla vielä hetken edes lämpimämpi..

Mites teidän kesä on sujunut? Onko muita jotka ovat käyneet Turkissa tai Marmariksessa? Jos kiinnostusta löytyy voin kuvailla teille myös mun ostoksia matkalta ja mitä mulla tarttui VSältä mukaan! Ois myös pari tuliaista teille arvottavaksi ;)

27 kommenttia:

 1. En oo koskaan käyny Turkissa :D:D:D

  VastaaPoista
 2. Sul on taas uus mies :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taas :D? oon ollut nyt tässä reilu 3 vuotta sinkkuna.. aika pitkä aika mun mielestä :)

   Poista
 3. Mun macilta katsottuna suurin osa näistä kuvista on kaikkea muuta kun hyvä laatusia :( Harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täs on 3 kuvaa näin nopee katsottuna, jotka mua itteeni pisti silmään paskalaatusena ja nekin on ig.stä otettu, tosi harmi jos se pilas sulla koko postauksen idean :D

   Poista
 4. Ootteko Antin kanssa yhdessä? :-) ihania kuvia muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei olla oltu reiluun 3 vuoteen :D kiitos paljon =)

   Poista
 5. Ihania matka kuvia! Itsekin juuri viikko sitten kotiuduin Turkista, nämä kuvat saivat kyllä ikävän taas takaisin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 joo mullakin kauhee ikävä takaisin ja ois kyl kiva päästä vaik heti taas jonnekkin lämpimään täältä :)

   Poista
 6. ihanaa että oot takas! tykkään ihan sikana sun kirjotustyylistä, kirjotat tollee rennosti ja ihan ku suoraa omalle kaverille, et silleen paskantärkeesti niiku suurin osa muista bloggaajista.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ihana kuulla, kiitos paljon :) mä oon aina ottanu tän blogin aika rennosti, eihän siit muuten saa oman tyylistä ikinä!

   Poista
 7. Ihanaa että kirjoitat taas, sua on ollu hirmuinen ikävä <3 ! Ja kyllä kiinnostaa oikein kovasti varsinkin että mitä VSltä ostit. :) Jeij oon iha fiiliksissä et kirjoitit pitkästä aikaa, sun blogi on vaan niin nam. <3

  Onnea parisuhteesta myöskin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että jotkut vielä kaipailee <3! Ihana kommentti, kiitos mun aamun piristyksestä :)

   Poista
 8. me oltiin itseasias just koko kesäkuu Marmariksessa .:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä, ihanaa! mäkin aattelin ens kerralla ottaa pidemmän matkan, kuin vain viikko:)

   Poista
 9. ihania kuvia, tuli ikävä omaa turkin reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mulla kans kauhee ikävä takaisin..<3

   Poista
 10. kuinka pitkä oot?

  VastaaPoista
 11. Aika härskiä...

  Ensin käyt turkissa naitattamassa itseäsi useiden paikallisten gigolojen kanssa ja sitten oma poikaystäväsi tulee mistään tietämättömänä kukkien kanssa lentoasemalle sinua vastaan. Eikö yhtään omatunto kolkuta pitäessäsi poikaystävääsi aisurin roolissa?

  Vain suomalainen nainen voi olla noin kylmä ja julma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on ehk sairain kommentti mitä oon IKINÄ missään lukenut :D Sulla taitaa olla oman pääkopan sisällä asiat aika pahasti vinksallaan, jos tuut tollasta paskaa seliottämään toisten ihmisten blogeihin :D

   Ensinäkään mä en ole suomalainen, jos oot yhtään mun blogia seurannut tai edes tätä postausta lukenut, niin se käy kyllä tossa heti alussa ilmi. Toiseksi mistä helvetistä sä voisit edes tietää, mitä mä olen mun lomamatkalla tehnyt? Oman rakkaan pettäminen ei kyllä käynyt kummalakaan meistä Nean kanssa mielen vieressäkään ja sinäkin ainoana iltana kun oltiin ulkona, oltiin täysin kahdestaan ja nautittiin toistemme seurasta.

   Mun mielestä on todella ala-arvoista ja säälittävää tulla kirjoittamaan tollasta PASKAA mun blogiin, kun pitkästä aikaa taas tuun tänne avoimesti kirjoittamaan kuulumisia ja mun ulkomaanmatkasta. Toivottavasti sä edes häpeet :D

   Ja mä en suomalaisista naisista tiedä, eiköhän se vastaus tule sieltä sun omasta suomalaisesta päästäsi.

   Poista
  2. Taisin osua vähän arkaan paikkaan, I see...

   Olen myös itse käynyt Turkissa riittävän monta kertaa nähdäkseni aika selkeästi miksi länsimaiset naiset menevät sinne nimenomaan tyttöporukalla ja miehet jätetään kotiin hyvästä syystä.

   Olet itse aika nolo kun yrität vielä 2014 vuonna peitellä karua totuutta ja yrität uskotella kaikille että länsimaalaiset naiset käyvät Turkissa ainoastaan katsomassa nähtävyyksiä. ;)

   Sinä ja kaikki muut naiset menevät Turkkiin vain yhdestä syystä, ja se on seksuaalinen kanssakäyminen paikallisten gigolojen kanssa.

   Poista
  3. Nimenomaa arkaan paikkaan sulla taisi osua, taidat ollakkin säälittävä "mies" parka, jolla on omakohtaista kokemusta siitä, että oma eukko on lähtenyt ulkomaanreissulle, eikä ole jaksanut katella sun rumaa naamaa vaan löytänyt komeamman tummaverikön sieltä rapakon toiselta puolelta.

   Vittuako tulet mulle asiasta avautumaan, mä en siihen mitenkään liity ja mun mielestä on tosi törkeää, jos oon ollut mun PERHEEN ja SUVUN luona jotka ovat kaikki turkkilaisia ja asuvat siellä, niin nimität ilmeisesti sitten mun isää ja setiä tässä gigoloksi?

   Onneksi tää mun suomalainen ihana rakas oma kultani on sen verran kuvan tason haka tietokoneiden kanssa, että saadaan tässä illan aikana tää sun koneen ip-osoite selville :) sinuna olisin nyt ihan hissunhiljaa ja menisin muualle ulisemaan mun blogisivuilta. kuvotat mua.

   Poista
  4. Canim, älä välitä tollasista! Me tiedetää millasia ihmisiä meijä omassa kotimaassa on. Ja jokainen suomi huora joka menee panee Turkkiin miehiä ni se on teijä oma vika, että ootte tehneet itellenne tollasen maineen. Ei tarvii alkaa syyttelee muita siitä jos omatunto kolkuttaa. Huhhuh! Tollasil suomalais eukoil pitäis olla porttikielto koko maahan.

   Poista
 12. Hei ! Olen ollut turkissa marmariksessa 10 kertaa elämässäni, haluaisin tiedustella hieman missä hotellissa esimerkiksi olit , ja muuten matkasta:)

  VastaaPoista
 13. ihanaa että oot tullu takas :--) ite oon ollu Turkin Marmarikses ja tykkäsin kovasti, ainoa miinus oli vaan ne miehet siellä .. hyrr :D ja onnea uudelle parisuhteelle :)

  VastaaPoista