keskiviikko 19. helmikuuta 2014

BIRTHDAY GIRL

Heippa taas pitkästä aikaa! ♥ Ihan ekaksi kyselen, mitä ootte mieltä tästä mun uudesta ulkoasusta ja bannerista? Mä halusin jotain uutta tähän blogiin ja mun mielestä tää on nyt paljon selkeemmän näköinen ja helpommin luettava.. 

Nyt sitten itse asiaan, koko viime viikko (ja tän viikon alkukin) on mennyt mun 21-vuotissynttäreitä juhliessa! Mulla oli viime torstaina oikea synttäripäivä ja oltiin ensin Saran kanssa sushilla, shoppailemassa ja illalla mentiin Hard Rock Cafeen parille drinkille! Toi on mun ihan ehdoton lemppari paikka Helsingissä!

Perjantaina juhlittiin isolla porukalla ensin keskustassa hotellissa, josta siirryimme Tivoliin jatkamaan iltaa. Mulle varattiin lahjaksi koko redin "yläkerta" ja oli kyllä ihan superhauska ilta! Kiitos vielä kaikille paikalla olleille rakkaille ja kiitos vielä kaikista lahjoista, synttärikakusta juhlajuomista yms, mulla on kyl maailman parhaat ystävät !


Tässä vielä Isan tekemä söpöin synttärikakku mulle, pinkki playboy pupu ♥


Huomenna ois luvassa pitkästä aikaa päivän asuja sekä mun lähiaikojen shoppailu saldoa täällä blogin puolella, joten pysykää kuulolla ;) Jos jotain kiinnostaa nähdä lisää kuvia mun synttäreistä myös tivolin puolella, niin voin myös siitä kirjoitella teille! 

10 kommenttia:

 1. Tykkään tästä uudesta :3 oli kiva kun päivitit taas pitkästä aikaa :3

  muusamarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia paljon ihana<3 ja lupaan päivittää nyt paljon useemmin ;)

   Poista
 2. Mä vaan niin rakastan sun postauksia :)

  VastaaPoista
 3. tää on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 4. Derpsuu, sun pitää postaa useemmin mun työpäivien iloks ;D<3 T:Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voi muru <3 mä kirjottelen varmasti nyt useemmin ;)

   Poista
 5. Vau, tosi hieno uusi ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 6. Hard Rock Cafe on tarkotettu niille jotka kuuntelee oikeeta musaa eikä teille lisuille jotka kuuntelette massajumputusta. Häpäsette koko paikan maineen

  VastaaPoista