torstai 16. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Ihanaa vihdoin sain aikaa lukea kaikki mun julkasemattomat kommentit ja muiden uudet postaukset läpi ja oon oikeesti ihan liikuttunut, kun huomasin kuinka moni mun höpinöitä oli kaivannut ♥ Niinkuin oon useesti täällä ja muillakin sivustoilla sanonut, niin oon vaan mun koulun, töiden ja kaiken muun lisäksi niin kiireinen, että mulla jää tosi vähän aikaa tähän. Lisäksi sit illalla kun mulla ois aikaa, niin ulkona on säkkipimeetä ja oon ihan poikki. Silloin pysyn mielummin peittojen alla. Toivottavasti ymmärrätte, mä kyl lupaan päivitellä kuulumisia aina kun siihen on aikaa!

Bloggailua en kumminkaan aijo enkä todellakaan halua lopettaa, sillä tää on ollu mulle 22. maaliskuuta 2011 asti tosi iso osa elämää ja ihana harrastus niin hyvine kuin huonoine puolineen.

Mä oon 4 vuoden sisällä saanut niin paljon ihania kommentteja teiltä, ootte piristäny mun päivää ja jaksanut aina kommentoida & lukea mun juttuja, sekä antanut hyvää palautetta ja kritiikkiä. Samalla myös mua on haukuttu, arvosteltu, mustamaalattu mun ystäviä on haukuttu, musta on levitelty perättömiä juttuja ja ollut lukemattomia keskusteluja ympäri nettiä, joka on tottakai saanut mun mielen maahan. Kumminkin se, että mulla on edelleen reilut 3600 pelkästään kirjautunutta seuraajaa täällä saa mut jatkamaan ja toivon, et jaksatte myös jatkossa seurata mun blogia ja et mä saan teille vastaavasti hyvän mielen aikaan mun turhillakin höpötyksillä ♥

Niille, joita tää mun vähempi postailu pännii lohdutukseksi on mun instagram (momomaru1,) jota päivitän tosi aktiivisesti! Sitä kautta pystyy seuraamaan mua tällähetkellä paremmin.

Noh se siitä avautumisesta ja tässä mun viimeisin kuvattu päivän asu juuri ennen, kun toi jääkausi iski tänne Helsinkiin..


Takki - Sheinside (saatu), kauluspaita - New Yorker, hame- Gina Tricot, polvisukat- H&M, kengät - Nelly.com, laukku - Hersecret


Mitä tykkäätte mun asusta & miten teidän vuosi on lähtenyt käyntiin? Mulla on teille heti huomenna tiedossa vuoden 2014 ensimmäinen arvonta ja sen verran voin paljastaa, että kyseessä on kosmetiikkaan liittyviä juttuja ;) 

14 kommenttia:

 1. Sä oot niin nätti että kateeks käy :)

  T. http://angelstar-saarahani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. vitsit mitkä kengät! ja tietenkin sinä oot tosi kauniina +toi sun tukka on aivan täydellinen:)

  http://perfectisboringk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Noi kengät on vaan nii upeet <3 oi hitsi, sä oot kyl aina kauniina joka kuvas :)

  VastaaPoista
 4. hyi vittu tupeeraaks koskaa hiuksias:D ja iha eri väriset pidennykset ku oma tucca

  VastaaPoista
 5. Miten oot saanu niin paljon lukijoita? Perustin oman blogini n:puolvuotta myöhemmin eikä lukijoita juurikaan ole. Ymmärrän toki että joitakin saattaa kirjoitusvirheet ja huolimattomussvirheet häiritä (yritän parhaani ja korjaan jos huomaan) Päivittelen mielestäni aika ahkerasti. Olisko vinkkejä? Tuntuu typerältä itse tuputtaa omaa blogiaan muille. Mutta kaipa se sen vaatii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaa siks ku sun blogi on täys paska :D Mua häiritsi sun blogissa vähiten noi mainitsemas kirjotusvirheet XD Meeppä vähä lueskelemaan ja selailemaan suosituimpia blogeja, esim. http://josecret.blogspot.fi ja kokeile löydätkö mitään eroavaisuuksia oman blogis kanssa :DD

   Poista
  2. Sara, kävin tsekkaa sun blogin ja tässä pari syytä miks et oo saanu lukijoita : 1. heti ekak silmään pistää huonot grafiikat: Sun banneri on suttuinen kuva johon plätättä paintilla vaa pinkki teksti: doesn't work. Kuvat on ihan minimaalisen kokoisia
   2. Teksti: sulla on aikamoinen määrä kirjoitusvirheitä. Ei ketään jaksa lukea tekstiä missä nimet on kirjotettu pienellä, lauseet on epäselkeitä ja kappalejako puuttuu. Josset jaksa edes ite panostaa, niin eipä niitä lukijoitakaan tipu.

   Poista
  3. Ja Deryan blogi on luultavasti suosittu, koska Deryä on paitsi hyvännäköinen ja näyttävä, myös lisäksi blogin perustella ystävällinen ja huumorintajuinen, ja tekstit ovat selkeitä eikä turhaa löpinää. Miinuspuolia on minusta että kilpailuja on aika usein suhteessa muuhun sisältöön.

   Poista
  4. Blogi on tylsä, kuvat on pieniä ja huonoja ja kirjoitat ihan liian harvoin. Blogin ulkoasu on huono. Samanlaisia tusina blogeja löytyy vaikka kuinka

   Poista
  5. Voi voi, tarvitseeko sitä tulla nimettömänä lyttäämään toisen blogi, jos Sara ihan uteliaana kysyy, miksi Derya on saanut blogiinsa lukijoita? Jokainen bloggaa kuitenkin omaksi ilokseen, omalla tyylillä ja omaa tahtia. Mun mielestä siihen ei ole yhtä syytä, miksi jokin blogi saa paljon lukijoita. Jokainen määrittelee itse, millainen on hyvä blogi ja millainen ei. :)

   Ensimmäisen anonyymin olisi ollut hyvä perustella väittämänsä eikä vain sanoa "blogi on täys paska". Miksi se sitten on "täysin paska" ja mitä Sara voisi tehdä toisin, että blogi muuttuisi paremmaksi? Toisen anonyymin kommetti oli selkeästi parempi, koska siinä oli perusteltu, mikä on huonosti. Aina parempi, jos antaisi jatkossa neuvoa, mitä voisi tehdä toisin. :) Viimeisen anonyymin kommenttiin pätevät samat seikat kuin ensimmäiseen kommenttiin eli olisi hienoa kuulla, mitä Sara voisi tehdä toisin.

   Sara: Itse pidän siitä, jos blogissa on selkeä ja yhtenäinen ulkoasu eli siinä on käytetty muutamaa väriä ja blogin ulkoasu on yleisilmeeltään siisti. :) Jos blogissa on montaa väriä, niin siitä saattaa tulla lukijalle levoton olo ja blogi saattaa näyttää sekavalta. :) Banneri on ihan ookoo, mutta mikäli sulla on joku taiteellinen kaveri tai tuttu, niin kannattaa häntä pyytää tekemään sulle hieno ja sun blogiin sopiva banneri. Tekstissä kannattaa ottaa huomioon se, että häiritseviä kirjoitusvirheitä ei olisi paljoa. Jokainen saa kirjoittaa ihan omalla tyylillään ja persoonallisesti, mutta isot alkukirjaimet, välimerkit ja muut peruskielioppiasiat olisi hyvä olla kunnossa, kun kirjoittaa blogia. :) Blogi ei ole mikään äidinkielen koe, mutta itselleni tekee paremman vaikutuksen ainakin se, että teksti on helppolukuista ja hyvin jaoteltua. :) Kuvista en osaa sanoa oikein mitään, mutta hyvänlaatuiset ja -kokoiset kuvat ovat miellyttäviä, koska ne vaikuttavat myös blogin yleisilmeeseen. :) Kuvat eivät myöskään ole pakollisia blogissa eli voi pitää myös blogia, jossa ei ole kuvia ollenkaan. :) Jokaisella on eri tyyli! Toivottavasti sait selvää nästä mun parannusehdotuksista. :)

   Derya: Mun mielestä blogisi on tosi jees, mutta toivoisin lisää arkisia postauksia. :) Arvonnat ovat myös kivoja, kunhan ne eivät ole 2/3 blogin sisällöstä. :) Sä kuitenkin päätät itse, mitn pidät blogia, kuinka usein sä kirjoittelet ja muuta. :)

   Poista
 6. noi hiukset ja kengät on ♥ !

  VastaaPoista
 7. Niin jos oot alottanut bloggaamiseen maaliskuussa 2011, niin sitten oot blogannut 3 vuotta, et neljää vuotta..
  Vai mitä sitten tarkotitkaa tuolla neljällä vuodella.

  VastaaPoista
 8. Kiva blogi ja _IHANA_ asu :)

  http://beautifulmess-nora.blogspot.fi/

  VastaaPoista