keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Voita liput Colorseille!


Tälläkertaa mulla ois teille arvottavana aivan mahtava palkinto, eli 3 päivän lippu Colors Festival 2013 tapahtumaan! Tapahtuma järjestetään  05. - 07. joulukuuta, ja tilana toimii tänä vuonna Suvilahden Kattilahalli. Mulla on viimekerrasta sen verran hyvä fiilis, että pakko mennä myös nyt paikanpäälle!

Tulossa on varmasti aivan mahtavat 3 päivää, loistavaa musiikkia, huikea meininki ja paljon kavereita!


Kilpailuun osallistut yksinkertaisesti kertomalla tähän alle, miksi juuri sinun pitäisi voittaa! Muista laittaa kommenttiin sähköposti ! Aikaa osallistua on lauantaihin 30. marraskuuta asti ja muistattehan, että tapahtuma on k18! Onnea kaikille arvontaan ♥ 

39 kommenttia:

 1. koska paska työputki katkee just ennen näitä <33333333333333 rocky.ahonen-gomes(at)hus. fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samittaja@gmail.com ja janna.lepisto@luukku.com xD rokille kans

   Poista
 2. Vastaan yksinkertaisesti että haluan voittaa tämän mahdollisuuden koska en ole vielä elämässäni päässyt kertaakaan konemusiikkia paikanpäälle kuulemaan, enkä varsinkaan tämmöiseen tapahtumaan. Kohta minulla alkaa arki pienen lapsen kanssa, joten olisi vielä ihanaa sitä ennen päästä kunnolla irrottelemaan tänne keikalle vielä kun voi :)

  juliaeveliina.niemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Mun pitäisi voittaa, koska mulla on joka ikinen viikonloppu töitä (koska pikkujoulu aika, ravintolassa riittää hommia). vapaa aika jäänyt kokonaan pois :s katoin tänään töissä työvuoro listaa. Olisi just vapaata kun on colorssit! iiris.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Olisi mahtavaa päästä tuonne, sillä itse en pahemmin ole tällaisissa käynyt, kuulostaa hauskalta ja sillain :)
  Tämmöisesta voisi saada myös todella hyvän postauksen, nekin ideat niin vähissä :D
  Sähköposti: Petralehti.lehti@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mä en oo vielä kertaakaan ollu missään tälläsissä kunnon festivaleilla! Viime vuonna oltiin menossa jo kaverin kanssa Wonder Festivaleille Serenaan, mutta meidän harmiksi sen ikäraja olikin K-19. :/ Noh aateltiin, että ens vuonna sitten! Mut mitenkäs taas kävikään kun samaisten kemujen ikäraja nostettiin kahteenkymppiin ens vuodeks.. :D Just mun tuuria! En oo ikinä voittanut mitään arvonnoista, olis aivan mahtavaa jos voitto osuis omalle kohdalle tällä kertaa ja piristäis mieltä hirveesti kun jälleen jää noi vesipuistobileetkin väliin. :/

  juliettah@hotmail.fi

  ja tosiaan osote on .fi loppuinen eikä .com :)

  VastaaPoista
 6. Mun pitäisi voittaa , koska aina on käyty helsingin yössä mutten ikinä tuommoisissa isoissa tapahtumissa , oisi mahtava kokemus päästä kuuntelemaan lempi musiikkia ja vielläpä isoon tapahtumaan. Sanni.itaranta@gmail.com ;)

  VastaaPoista
 7. Mun pitäis voittaa, KOSKA tää olis varmasti ihan huippu kokemus, jonka muistaa koko loppuelämänsä ajan! Oon ainoastaan käyny yksittäisillä keikoilla, en missään festareilla tms. Ottaisin tottakai poikaystäväniki mukaan ja yllättäisin hänet tällä tapahtumalla, hän kun rakastaa tän tyylistä musiikkia (minä myös!!!!!) !

  nanniw@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Koska ei ole rahaa ja nyt taidan olla kaveriporuksta ainoa joka ei pääsekään mukaan
  Sade.olarewaju@gmail.com
  sade

  VastaaPoista
 9. Minun pitäisi voittaa sillä en ole pitkään aikaan käynyt missään kunnon festivaaleilla !!! hottistaneli@hotmail.fi

  VastaaPoista
 10. Koska mä oon vaan niiin paras! :)
  jonne.pirttipera@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mä en itse kyseiseen tapahtumaan pääse työjuttujen takia, mut paras kaveri haluis kovasti tonne ja olis kiva antaa sille liput vähä aikasena joululahjana! :)

  jennieannihilation@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Olis kiva yllättää poikaystävä näillä lipuilla :)

  karolina-v@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Siksi, koska viimekin vuonna oli niin huikeet pippalot ;) Oon siis itse aika paljonkin vastaavissa tapahtumissa käyny, joten en nyt vetoa siihen kuinka "en oo koskaan ennen käyny" niin kuin varmasti moni muu tulee tekemään, vaan iha siihen, että tiedän sen uskomattoman fiiliksen kun oma lempimusiikki pauhaa ympärillä, basso ottaa sydämestä, ympärillä on paljon kavereita ja samanhenkisiä ihmisiä ( =samanlainen musamaku) ja laserit kulkee yläpuolella muodostaen mitä hienoimpia efektejä!
  Baarit ei niinkään oo mun juttu enkä ookaan pitkään aikaan edes ehtinyt käymään, mutta konemusiikkitapahtumat = ♥ Colorssit oli viime vuonna kyllä ihan huikeet...

  Oon siis jokatapauksessa tulossa, vaikka voitto ei sattuiskaan omalle kohdalle, se on päätetty jo ajat sitten - niin kuin myös vaatteet ja seura :D mutta oishan se mieletöntä voittaa ne liput jokatapauksessa :)

  annabellaa.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Less drama more techno !

  haavistokatariina@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mun 20-vuotis syntymäpäivän kunniaksi joka on 5.12 :)

  mokeponni@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Itsellä on liput jo (tottakai!) mutta antaisin nämä liput kaverille joka vielä jahkailee rahatilanteen vuoksi <3 valekuva@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Susana.koivisto@gmail.com

  Haluan voittaa lipun jotta voin antaa sen (etukäteis) joululahjaksi maailman parhaalle pikkuveljelleni!! Hän haluaisi kovasti tulla meidän muiden kanssa mutta no money no funny. Lippu pelastaisi loppuvuoden ♥

  VastaaPoista
 18. Tapasin vuoden 2009 Colors Festivaleilla nykyisen avopuolisoni, olisi hauskaa päästä verestämään muistoja kun ei tässä välissä ole tullut Colorseilla käytyä. :)

  p.invalid@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Oon nähny Dash Berlinin 2012 soundeilla kun oli mun 18v synttärit, en ollu ennen kuunnellut ees sitä koska sillon kyseinen genre ei ollut mulle niin tuttu, mut siitä asti se on ollu ihan ykkös lemppari ja liikutuin siellä keikalla ihan kyyneliin asti ja ois ihan huikeeta päästä tonne! maikkii@windowslive.com

  VastaaPoista
 20. Mun pitäis voittaa tää, koska rakastan ihan sikan tällästä musaa ja reivaan aina täysii! ;D Muutenki ku köyhänä opiskelijana ei oo hirveesti varaa ostella tälläsiin paikkoihi mitää lippua ku rahat menee muutenki laskui yms :s Ois niin mahtii jos voittaisin nii en ois ainoo kaveriporukasta joka ei pääsis :)!! Ja muutenki ois bonsu synttärilahja ku täytin justiinsa 20 =))

  arde_arska_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Viime keväänä jäi tanssailut kesken dash berlini keikalla kun selkä ei kestänyt enään tanssimista.jos nytten välilevyjäni lepuuteltuani pääsisin dash berliinin keikan loppuun tanssimaan :)
  tia_lauren@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Opiskelijabudjetin takia ei oo ikinä ollut rahaa kolmen päivän lippuihin mihinkään. Lisäksi lempparipäivä, eli to on jo loppuunmyyty ;( tää lippu mahdollistais pääsyn myös torstaille kuuntelee dash berliniä!!:) ois myös mitä mahtavin 22v synttärilahja mulle!

  Jenna.renko@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Koska torstaille jäi saamatta liput! :(

  daniela.anker@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ei olla mieheni kanssa päästy reivaamaan Summer soundien jälkeen rahallisen tilanteen, sekä sairauksie takia. Syksy ollut siis aika raskas. Haluaisin piristää miestäni ja parisuhdettamme. Me molemmat rakastamme tanssia ja konemusiikki on lähellä sydäntämme <3 Tästä tulisi varmasti ikimuistoinen tapahtuma! :)

  VastaaPoista
 25. Ei olla mieheni kanssa päästy reivaamaan Summer soundien jälkeen rahallisen tilanteen, sekä sairauksien takia. Syksy ollut siis aika raskas. Haluaisin piristäää miestäni ja suhdettamme voittamalla liput. Me molemmat rakastamme tanssia ja konemusiikki on lähellä sydäntämme <3 Musiikki antaa voimaa. Tästä tulisi varmasti ikimuistoinen tapahtuma! :)
  koponen.jonna@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Tarvin basson virtausta mun sieluun :)

  oukkidouggi@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Tammikuussa inttiin lahoomaan ennen sitä pitää bilettää vielä kun voi ;) ousian@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Viimeset 4 vuotta ollu mukana aina, tällä kertaa meinaa budjetti todenteolla pistää lopun perinteelle.. Lupaan tuoda tajunnanräjäyttävää positiivista energiaa tanssilattialle ja saada kanssa reivaajat hymyilemään like there's no tomorrow!! :)

  VastaaPoista
 29. Siks, että oon selättäny yhden kettumaisen sairauden minkä takia en viime Colorsseissa jaksanu kunnolla bilettää, vaikka olinki paikalla. Chicane jäis myös kuulematta jos en saa lippuja ja niin moni muukin huippu DJ! Tarviin siis liput! :D Haluun unohtaa koko muun maailman ja vaan tanssia!!

  pia.svahn@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 30. Mulla on synttärit colorssien aikana ja viimevuonna kokemus oli henkeäsalpaava ja dash berliniä ei vaan voi missata!!

  riikkaj94@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Ei hitto, kreisibailausta! Todellakin pitäisi päästä vihdoin ylös täältä peiton alta ja mikä olis parempi syy kuin Colorsit!? Arki on juuri nyt töiden toivomista, lentoyhtiöiden kanssa painimista (saanko rahat takaisin lennoista, joita ei lennetty) ja pennin venyttämistä, joten tämä todella tulisi tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 32. Ja apua, sähköposti jäi edellisestä! jippurajr(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Minun pitäis voittaa , KOSKA ois vaa yksinkertaisesti hienoo päästä tonne!
  anna150594@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Minun pitäisi voittaa, koska en ole IKINÄ ollut festareilla/ suurissa tapahtumissa muutenkaan!! Joten olisi jo korkea aika.. lisäksi edessäni on 4 kk työharjottelu putki ja viikonloppu vapaita ei oikein, niin oisin todellakin kunnon bilettämisen tarpeessa! Opiskelijan budjetilla ei voi tuommuosista reissuista haaveillakkaan.. ois myös ihanaa näin oululaisena päästä tarkemmin tutustumaan helsingin yöelämään, en ole kuin yhden illan verra saanut siitä maistiaisia ;D sanberryy@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Kissan kalliiden eläinlääkärireissujen seurauksena jouduin sanomaan kavereille, etten olekaan tulossa, sillä tietenkin pistin perheenjäsenen terveyden oman hurvitteluni edelle. Olisin varmasti hetken maailman onnellisin trancetytsy, jos voisinkin ilmoittaa kavereilleni pääseväni mukaan ja käydä katsastamassa Väriclubin festit! :P

  mermaidariel@wippies.com

  VastaaPoista
 36. haluaisin voittaa koska mun on yksinkertaisesti vaan pakko !! En ole koskaan ollut missään vastaavassa tapahtumassa, en festareilla enkä edes pienemmissä konserteissa.. kokemus olisi ainutkertainen ja kruunaisi tämän vuoden varmaan elämäni parhaimmista :)!
  iinaanetteee@luukku.com

  VastaaPoista
 37. koska ois ihan mahtavaa päästä pitkästä aikaa kavereiden kanssa kunnolla kreisibailaamaan :D!

  so_fia1@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Minun äitini pitäisi voittaa tämä, tai noh minun. Koska äitini rakastaa tollaisia musiikki tapahtumia, ja keikkoja. Vai miksi noita voi kutsua. Hänellä on kuitenkin nyt vähän rahatilanne huono, eli yleensä ei mihinkään tuommoisiin laita rahaa.. Äitini olisi iloinen jos saisi liput!:)
  bugefalos@gmail.com

  VastaaPoista