torstai 15. elokuuta 2013

Phenomenon! - Something for the ladies


Mulla onkin teille täksi kuuksi vielä toinen arvonta, joka on ihan toisenlainen kuin edellinen. Nimittäin nyt teillä mun blogin lukijoilla on mahdollisuus voittaa kahden hengen lippupaketti drinkkilippuineen uusiin Phenomenon-bileisiin !

Tässä lyhyesti vielä infoa tapahtumasta, että kaikki tietää mistä tässä on kyse ;)

" Kaksi huonetta täynnä kauniita naisia, bassontäyteistä musiikkia ja valot, joissa me kaikki näytämme hyvältä! Helsingin dj-maailma on pitkään ollut liian mies voittoinen, mutta nyt on aika antaa naisille ansaitsemansa paikka Helsingin parhaimmalla paikalla sijaitsevassa yökerhossa.

Uudistettu, näyttävä Tiger on tällä hetkellä Helsingin kuumin paikka, ja nyt siellä esiintyy Helsingin varmasti seksikkäin Line-up. Tule paikanpäälle nauttimaan Suomen kovimman naisartistin, Milla Lehdon tähdittämää vain naisista koostuvaa line-uppia. Milla Lehdon lisäksi esiintymässä ovat ihastuttava Miia Magia, Sweet Mafia DJ´s, sekä Ibizan tehotyttö Julia Chiodo! 

Kaksi huonetta, kaksi tanssilattiaa sekä terassi Helsingin kattojen yllä. "

Miltäs kuulostaa? Musta ainakin hemmetin hyvältä! ♥ Osallistuaksesi kilpailuun, pelkkä sähköposti tämän postauksen kommenttikenttään riittää. 


Paljon onnea vielä kaikille arvontaan, kilpailu alkaa tänään 15.8.2013 ja päättyy 21.8.2013. TÄSTÄ pääset vielä tapahtumayhteisöön Facebookissa. Ja vaikka arpaonni ei osuisi tälläkertaa sinuun, tervetuloa paikalle! Nähdään siellä ♥

40 kommenttia:

 1. Mukana, sillä Milla Lehto ♥

  panic-@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. eveliina.kitinoja@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. jennieannihilation@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistun! Noi dj:t (miia magiaa lukuunottamatta) ihan täyttä hepreaa mut mikäs sen parempi syy saapua paikalle ku vähä tulla tsiigailee mikä on nyt uutta naisille ;)

  sweeth496@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olis aivan ihanaa päästä bilettää mun bestiksen kanssa aivan huippubileisiin! :) Milla Lehto on aivan ihana. :p Ja sähköposti on: linnea@live.fi

  VastaaPoista
 6. Taas vain arvontapostaus... :-(

  VastaaPoista
 7. maiju_katariina@windowslive.com

  VastaaPoista
 8. tiinasultsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Julia.heljomaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Pari hassua aiheeseen liittymätöntä kysymystä.. :D
  Seurusteletko nää tuon Sara Wickmanin kans oikeasti vai onko tuo facebookissa vaan joku juttu ? :)
  Ja millon oot viimeeksi käyny solariumissa ? Suositteletko mulle solariumia ? :D Oon lähdössä pian ulkomaille niin ajattelin, että jos kävisin solkussa vaikka yhdesti ennen reissua.. onko siitä silloin mitään hyötyä ? :)
  psst, oot syötävän hyvän näkönen <3

  VastaaPoista
 11. nizza55@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. helituulialehtoranta@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. ria.ayhynmaki@suomi24.fi

  VastaaPoista
 14. toodeepinswag@outlook.com

  VastaaPoista
 15. monajau@hotmail.com

  VastaaPoista