maanantai 15. huhtikuuta 2013

15/4

Moikka muruset ♥ Ensiksi haluisin kiittää kaikkia, jotka on äänestänyt meitä tossa Sunsilkin kilpailussa. En ois ikinä uskonut, et saatais näinkään paljon ääniä! Kilpailu jatkuu kumminkin vielä, joten muistakaa äänestää vielä, sillä äänestää voi joka päivä uudelleen :)

Tässä postauksessa ei oo nyt sen kummempaa pointtia, kuin esitellä mun päivän asu sekä siinä samassa uudet ihanat kenkulit ja uusi laukku! Kertokaa muuten, haluutteko lukea jatkossa enemmän lifestyleä, vai just näitä kauneudenhoitoon tai asuihin liittyviä juttuja.. Nyt kun pläräsin tätä sivua alaspäin, niin aika paljon just noita esim hiuksiin liiyviä juttuja ollut :)


Tässä mun uudet kullat eli La Moda Locasta tilatut niittinilkkurit. Mulla ei kauheesti oo tän tyylisiä kenkiä ja mun mielestä nää on tosi kivat. Nyt uskaltaa käyttääkkin, kun tuolla ei oo enää jäätä jokapaikassa.. Mitäs te tykkäätte näistä :)? 

Aamulla vielä Sara kuvasi mun asua ja tässä näkyy kans jalassa nuo uudet kengät sekä mun uus lempparilaukku! Käytän nykyään melkein aina Guessin laukkuja, mutta tää on mun ehdoton uus suosikki..♥

Takki - Polkashop, hame - Monki, toppi - H&M, kello - Glitter, käsikorut - Guess, kaulakoru - Gina Tricot, kengät - La Moda Loca, laukku - HerSecret (klick)

Semmosta siis tälläkertaa, toivottavasti tykkäsitte! Mä oon juossut tuolla ympäri Helsinkiä ja Espoota koko päivän pää kolmantena jalkana, joten nyt mun on aika mennä sohvalle löhöämään mun tonnikalasubin ja Saran kanssa.. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ♥

45 kommenttia:

 1. On todella kiva lukea siulta kaikkea hiuksiin ja kauneudenhoitoon liittyviä juttuja. Mutta oli kyllä tosi kiva lukea ihan perus lifestyle juttujakin! :)

  ~ e l i n a

  VastaaPoista
 2. moi derya! olen se ziperall kisal voittaja ja en ole saanut sinuun yhteyttä. laitoin facebookissakin viestin sinulle mutta et vastannut? voitko laittaa minulle sielä jotain viestiä (Tytti Karoliin Siukola) koska sähköpostini ei jostain syystä silloin vastaanottanut viestiäsi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei laita mulle uudestaan fbssä viestiä, mä lähetin sulle sillon heti niinkuin sanoin sähköpostia mut en oo ainakaan siellä sulta mitään viestiä saanut :/ tai sit anna sun fb nimi niin kirjotan sulle siel =)

   Poista
 3. Ihanat kengät! Ja enemmän lifestyleeeee (:

  Ja miten sulla on varaa ostaa kaikkiiesim guessinki laukkuja ku sähän oot opiskelija ja kaikkee vai ostaako sun vanhemmat ne sulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia =) mun raha asiat ei kuulu nettiin :)

   Poista
 4. Tykkään näistä asu/kauneudenhoitopostauksista toooosi paljon. ♥ Ja ihanat kengät, vitsit kun itsekkin osais kävellä korkkareilla! :DDDD Mulla on erittäin epänaisellinen olo kun en osaa. :DDDD Ja yks toive ois, et jotai sisustusjuttua ois kiva lukee sulta. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi tosi kiva kuulla♥ haha sun pitää opetella ;D

   Poista
 5. ootpas nätti :) ja kirjota kauneudenhoidosta ja lifestyleä kumpaaki <3 pus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awws kiitos paljon =)mäpäs kirjottelen ^^

   Poista
 6. Vautsi vau ihanat kenkulit Dery ♥

  http://jeannays.blogspot.fi/ ♥

  VastaaPoista
 7. voi että! ihanat kengät, ihana laukku ja perkeleen kaunis tyttö! Kävis ihan mallista! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heii kiitti paljon ihana =) höpö höpö♥

   Poista
 8. derya vannon oot nii kaunis! ja siiistit hiukset!

  VastaaPoista
 9. mitä sun igs olevaan prinsessajuoman reseptiin kuuluu? nami
  ja kaunis tytsy oot :)
  plus ihanat kengät! haaveilen ton kaltasista myös itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en itseasias edes tiedä, mun lemppari työntekiä tivolis tekee niit aina mulle ja mun frendeille ja annoin sen nimeks prinsessajuoma XD kyl mä ekal kerral luettelin pitkät listat mitä haluun siihen, mut ei mitään hajuu :D voin kysyy silt tänään haha ;)

   Poista
 10. Tosi kiva blogi sulla on.
  Seuraan nyt sinua :)
  Olisi kivaa jos kävisit tsekkaamas mun blogiani ja jos yhtään innostut niin rupeisit myös seuraamaan sitä ;)
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia paljon ja mä käyn kurkkimassa =)

   Poista
 11. Tosi ihanat kengät! :)

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Oot hirmu kaunis ja sulla on ihan mieletön tyyli! <3

  VastaaPoista
 13. Ihan mielettömän upeet kengät! Melkein houkuttais itekin tilata ;) Ja ihana asu, tykkään kovasti :) ♥

  VastaaPoista
 14. ite tykkään lifestylestä enemmän!:)

  VastaaPoista
 15. Voisit kirjottaa enemmän lifestyleä!=)

  VastaaPoista
 16. Vautsi vau mitkä kengät! ;) Ootko ajatellut ikinä värjääväsi ruskeiksi, se ois varmaan perfecto sulle! En siis tarkoita että blondit olis mitenkään kauheet :D

  VastaaPoista