torstai 10. tammikuuta 2013

Linkitä blogisi

Tässäpä tulisi mun lupaama linkitä blogisi postaus, joka on varmasti kaikille tuttu jos ei mun blogin kautta niin jostain muusta blogista ainakin :) Viimekerroilla ootte linkitelleet niin ahkerasti blogejanne tänne, niin nyt ajattelin varata kunnolla aikaa tähän hommaan! Eli tästä päivästä (10.1.2013) alkaa siis linkitä blogisi ja se päättyy 19.1.2013 eli kaikki varmasti kerkeävät mukaan! Valitsen 10 mun mielestä kiinnostavinta blogia tänne teille esiteltäväksi ja jos kiinnostusta riittää niin toki voin möhemmin esitellä teille niitä enemmänkin :)Niille joille tämä on uusi juttu, nopeasti vielä ohjeet tässä:

♥Linkitä blogisi tämän postauksen kommenttikenttään
♥Kerro lyhyesti itsestäsi ja blogistasi
♥Kerro, miksi juuri sinun blogisi pitäisi esitellä !

Jään innolla odottelemaan, että saan itsekkin uusia blogeja luettavaksi ;D

294 kommenttia:

 1. http://nautinelamasta.blogspot.fi/

  19vuotiaan Kainuulaisen tytön lifestyle blogi. Kirjoitan mm. omasta perheestä, lemmikistäni, bileistä ja kuvat ovat isoja ja monipuolisia.

  Olisi mahtavaa päästä vähän täältä "pimeästä kolosta" valoon ja näyttää, mitä osaan.:)

  VastaaPoista
 2. http://kinnusen.blogspot.fi

  Hiukan erilaista ja erikoisempaa luettavaa ;)

  VastaaPoista
 3. http://lets-make-memories.blogspot.fi/

  98' bloggari Hauholta :) Just poistin vanhat liirumlaarumit mutta pyrin vähintää kerran viikossa postaan. Käyn lätkäpeleissä ja tykkään kaikesta ei-tyttömäisestä. Tosin kyllä jostakin tyttömäisestäkin tykkään ;)) Raaaakastan kauhuleffoja yms. joten niistä tulee varmasti paljon postauksia. Omistan myös venytyskorut joten niistäkin saattaa tulla aina välillä jotain juttua :)) Käykää mulle kans linkkaan blogejanne:)

  Tää pitäs esitellä koska haluan nähdä onko kukaan kiinnostunut mun jutuista :DDD

  VastaaPoista
 4. http://milla-blogi.blogspot.fi/

  Oon melkein 15-vuotias bloggaaja tyttönen Itä-Suomesta. Blogissä kerron päivien tapahtumia ja laittelen päivänasuja yms :-)Ainiin ja kamerana on canon eos 600D!

  Jaa, mun blogi pitäs esitellä koska sillä ei oo paljookaan lukijoita ja ois kiva saada aktiivisia uusia stalkkereita :-)

  VastaaPoista
 5. nytaieikoskaan.blogspot.fi

  - Blogi kertoo 15-vuotiaan lifestylestä, eläimistä ja kavereista.
  - Ja en tiedä, miksi mutta toki se olisi kiva tietää mitä kertoisit :D

  VastaaPoista
 6. http://susannas-life.blogspot.fi/

  Nuoren vaatetusalan opsikelija äidin elämästä kertova blogi :) Blogissa kerron siis lähinnä arjesta äitinä ja opiskelijana joka käy myös töissä. Uusin innostuksen kohteeni on lasten vaatteet/asusteet joita valmistan itse :)
  Mielestäni blogini poikkeaa hieman useimmista blogeista sillä nuoren opiskelija äidin elämä on aika erilaista verrattuna tavallisen nuoren elämään joten siksi sopisi hyvin esiteltäväksi! :)

  VastaaPoista
 7. http://a-little-boys-life.blogspot.fi/
  16v tyttö kirjottaa omasta elämästään. (:
  ja mun blogi pitäisi valita koska öööööö se on vaan hyvä (((((: XD

  VastaaPoista
 8. http://rooosanblogg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Linkki blogiin; http://nea-lifestyleblog.blogspot.fi/

  Oon siis Nea, 14v tyttö Keravalta:) Enimmäkseen kirjottelen mun päivistä & ylipäätänsäkki mun elämästä! Rakastan liikuntaa, musiikkia, muotia ja shoppailua. Ois tosi kiva jos esittelisit mun blogin, et useemmat huomais sen:)Ps. Oon jo jonku aikaa seuraillu sun blogias, tykkään paljon!

  VastaaPoista
 10. ♥ http://ruxanne.blogspot.fi

  ♥ oon 18-vuotias helsinkiläistyttö ja kokoan blogiini kaikkea sekalaista; kuulumisia, tekemisiä, ostoksia, syömisiä, etc.. tekstin ja kuvien muodossa. Rakastan kameralla leikkimistä, eli kuvia on aika paljon ja järkkärin ansiosta ne on useimmiten ihan hyvälaatuisiakin. Tällä hetkellä kirjotan blogia tosin ruotsiks sen vuoksi, että harjoittelen ruotsin ylppäreitä varten.

  ♥ Miksi blogi pitäisi esitellä? Sen vuoksi, että blogilla vois olla aika paljon annettavaa nuorille, jotka fundeeraa samoja juttuja kuin mä. Blogi ei koostu kuitenkaan pelkästä tekstistä, vaan parhaan mukaan myös hyväntuulisista kuvista, musiikista (youtube-upotukset) ja videoista.

  Kiitos ja kumarrus :)
  ♥ Roxye's Notebook

  VastaaPoista
 11. http://helibloggaa.blogspot.fi/
  Blogini on lifestyle-henkinen ja kirjotan sinne mitä mieleeni sattuu. Pääasiassa kirjoitan mun omasta tekemisistä, kavereista ja mun arjesta. Joskus toteutan lukijoiden postausehdotuksia, vaikka niitä ei kauheasti tule (esim. kampausvideoita, kaveripostauksia). Poistin jokin aika sitte vanhat postaukseni ja aloitin blogini ns. uudelta pöydältä, vaikken itsestäni ruvennut kertomaan uudestaan mitään.
  Haluisin että blogini esiteltäisiin, koska haluan lisää lukijoita inspiroimaan kirjoituksiani ja haluan tietää kuinka moni pitää blogistani ja kuka ei. Haluan että kirjoitukseni tulee luetuksi enkä vain kirjoittaisi niitä tyhjälle :)!

  VastaaPoista
 12. ♥Linkitä blogisi tämän postauksen kommenttikenttään
  - http://pihlajadeaurora.blogspot.fi
  ♥Kerro lyhyesti itsestäsi ja blogistasi
  - Olen Pihla, 20-vuotias Helsingin keskustassa asuva nainen. Rakastan vaatteita, kenkiä, videoitten tekemistä ja blogeja. Sen takia päätin itsekin aloittaa blogin, joka sisältää paljon päivän asu kuvia, huumorilla höystettyjä videopostauksia. Matkustelu on suurin intohimoni, joten blogini kanssa olen päätynyt aina Puolasta Japaniin.

  ♥Kerro, miksi juuri sinun blogisi pitäisi esitellä !
  - Minulla on lukijoille vinkkejä, paljon päivän asu kuvia ja videoita, koska niitä on toivottu eniten. Toteutan oikeastaan kaikki toivepostaukset, jos ne on siis mahdollista toteuttaa :). Kirjoitan joka toinen päivä, niin lukijankin on helppo päästä blogiini sisälle ja tietää, milloin kannattaa blogini avata.
  Olisin tietenkin niin otettu, jos näin mahtava ja ihana blogi valitsisi minun blogini :)
  SIKSI :P

  VastaaPoista
 13. http://laurabelieves.blogspot.fi

  heissan! blogini on paikka johon voin toteuttaa itseäni ja kuvata asioita joita rakastan, lähinnä vaatteita! oon täysi materialistityyppi ja se ei jää blogissakaan huomaamatta.

  blogini pitäisi esitellä koska, käytän postaamisen paljon aikaa ja ajatusta. olisi mukavaa saada lisää uutta lukijakuntaa ja kommentteja, jotta blogistani tulisi yhä mielenkiintoisempi :-) nykyään on vaikea erottua muista bloggaajista joten tyydyn olemaan oma itseni!

  VastaaPoista
 14. Oon 15.v tyttö Vantaalta joka kirjottaa lifestyle tyylistä blogia. Rakastan rakennekynsiä ja teen myös itse niitä. Rakastan myös shoppailua ja meikkaamista ! Ois kiva jos esittelisit mut sillä kaipaan lisää lukijoita mun blogiin :)
  Ja sulla on ihan huippu blogi !
  http://causethiscouldbeamazing.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. http://mamitun.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaistytön persoonallinen lifestyle - ja tyyliblogi taiteellisilla kuvilla maustettuna. :)

  niin ja miks mun blogi?

  rakastan bloggaamista ja voin luvata, että se näkyy mun blogissa. uudet lukijat ja niiden mielipiteet on aina muutenkin ihana piristys! <3

  VastaaPoista
 16. http://moml-minttu.blogspot.fi/

  Oon 16vuotias Minttu, ja kirjotan blogia joka on mun ja mun lukijoiden mieleen. Teen paljon toivepostauksia, sekä normaaleita postauksia.

  Ja mun blogi kannattaa valita, koska oon bloggari joka ei koskaan lopettais tätä hommaa. Teen postauksia mielestäni tarpeeksi usein, ja kuten sanoin täytän lukijoiden toiveet.

  VastaaPoista
 17. http://mannnan.blogspot.fi/

  20v opiskelija Jyväskylästä. Lifestyle/tyyliblogi, koostuu lähinnä vaatteiden kuvailustam utta muutakin saattaa löytyä. Ainahan se on kiva kuulla jos joku tykkään ja blogi on esittelemisen arvoinen:)

  VastaaPoista
 18. http://rusettinilkassa.blogspot.fi/

  17-vuotiaan rääväsuun muusikko-tytön värikästä elämää seuraava blogi. Intohimona musiikki, keikat, oma bändi, ystävät, maailman ihanin avopuoliso, laulaminen, kuvattavana oleminen, sekä oma timanttinen kitara. Havaittavissa suurta hymiöraiskausta sekä digikameralla kuvattuja kuvia. Tyttömäisyyttä ei tästä blogista puutu! :)

  VastaaPoista
 19. http://sweetttdreams.blogspot.fi/

  13-vuotiaan, seiska luokkaa käyvän tytön blogi, jossa kirjoittelen päivistäni asujen ja kuvien kera;D Ja mulla on tosi vähän mahiksii päästä 10 parhaan joukkoon, mutta onhan se kiva että joku kävis ees lueskeleen ja katteleen mun blogia!:)

  VastaaPoista
 20. http://lllovelikethis.blogspot.fi/
  19v parturi-kampaaja opiskeleva kirjoittaa blogissa arjen ylä ja alamäestä, rakkauselämästä, ostoksista ja rakennekynsistä.

  VastaaPoista
 21. http://ppiiahhh.blogspot.fi/
  14-vuotiaan torniolais tytön lifestyle blogi ,tykkään kuvailla ja kirjottaa blogia! Kerron päivistäni tekstillä ja kuvilla. Kaipaan lisää lukijoita blogiini ja kommentit piristäis mun päiviä ,rakastan bloggaamista♥

  VastaaPoista
 22. http://avaimetunelmiini.blogspot.fi/

  Lifestyle tyylistä blogia usein päivittävä ylipirteä 18 vee naisenalku, joka ei pelkää olla oma itsensä. Rakastaa mustaa, niittejä ja pääkalloja, isoja asennekorvakoruja, rokkia ja dubsteppiä sekä omia pörröisiä kisujansa! Blogissaan pohdiskelee elämää sekä on hulluna hiustenlaittoon !

  VastaaPoista
 23. http://liisamarian.blogspot.fi

  20-vuotiaan reissailua ja kaikkea kaunista rakastavan tytyn blogi :)

  VastaaPoista
 24. http://colouringgmylife.blogspot.fi/

  Oon Jenni peruskoulun viimeistä luokkaa käyvä tyttö forssasta. Blogissa kerron mun elämästä (kuten aika moni muukin blogissaan :D) kuvia tulee ainakin tällä hetkellä useimmiten enemmän kuin tekstiä. Käy kurkkaamassa niin saat selville enemmän. :)

  VastaaPoista
 25. http://im-not-bulletproof.blogspot.fi/

  22-vuotias ikuinen teini Keski-Suomesta kirjoittelee elämästään, ajatuksistaan, iloista ja suruista. Sydäntä lähellä on mm. tatuoinnit, lävistykset, shoppailu, eläimet, kirjoittaminen, kesä, runot, kirjat, villasukat ja hiukset.

  Ja toivon blogilleni lisää lukijoita! ;)

  VastaaPoista
 26. www.essi-ka.blogspot.com

  20 vuotias kampaajaksi opiskeleva naikkonen Oulusta kirjottelee elämästään :-)

  jaa a, tämä toinen kohta olikin jo vaikeempi! En kyllä osaa sanoa. Uudet lukijathan ne piristää aina, ja jos blogini esiteltäisiin, niin saisihan se enemmän näkyvyyttä :)

  VastaaPoista
 27. 19-vuotias takkutukkainen tyttö Kuopiosta kirjoittaa vähän kaikesta mitä mieleen tulee. :-) Pidän kuvaamisesta, eikä kovin montaa kuvatonta postausta blogissani näe.
  Ansaitsen yhtä paljon kuin kuka tahansa muukin esittelyn, aijemmin olin hiukan hukassa blogini kanssa ja postailin todella harvoin, mutta nyt olen taas löytänyt innostukseni ja melkein koko ajan tekee mieli olla kirjoittamassa jotain. :-)
  http://eatmymind-eatmymind.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 28. nailsfashionandlittlebitlife.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 29. http://parkinglotparty.blogspot.fi/

  maailman parhaan ihmisen maailman paras blogi eikä toivon mukaan ainakaa sellasta massapaskaa :-)

  VastaaPoista
 30. http://thirdtimeblog.blogspot.fi/

  Moikkamoi! Oon 18-vuotias tyttö ja valmistun tänä keväänä merkonomiksi. Blogini on sekoitus vähän kaikkea, mutta pääasiassa lifestyle linjoilla mennään :-) Pari asuakin saattaa joukkoon silloin tällöin eksyä, kunhan saan jonkun kameran taakse valoisaan aikaan!

  Olisi kiva jos esittelisit mun blogin, sillä mikäpä lisää paremmin motivaatiota bloggaamiseen kuin uudet lukijat :)

  VastaaPoista
 31. http://ellysway.blogspot.fi/

  Helsinkiläisen lukiolaistyttösen kirjoittama tyyli- ja lifestyleblogi kosmetiikkajutuilla ja diy-projekteilla maustettuna! Blogin pääpaino on isoissa ja laadukkaissa kuvissa mutta panostan myös viihdyttävään tekstiin.

  Mun blogi ansaitsisi esittelyn, koska käytän paljon aikaa ja vaivaa sen ylläpitoon, postaukset ovat monipuolisia sekä olisi ihana jos enemmän potentiaalisia lukijoita eksyisi blogiini! :)

  VastaaPoista
 32. remembering-sundayy.blogspot.com

  Ehkä mun blogin vois tunkee sinne fashion/lifestyle kategoriaan :D Aika paljon nykyään ulkonäköön, kauneuteen ja muuhun sellaseen liittyvästä kirjottelen :) Myös koulusta välillä kertoilen siellä (Vaatetusala) ja työelämästä (Malli) ^^ Tutorialeja sinne rupee tepsahtelee ja muitakin kauneus vinkkejä varmaan ^^

  miks minä? No kukaan ei varmaan voi kieltää että ei haluis lisää lukijoita, joo :D Mut myös sitten ihan se että oon aina ollu tosi huono pitää mistään kiinni, ni tän blogin kautta yritän saada asiaa ehkä parannettuu :D Ja lukijat olis kans ehkä yks juttu joka saattas sit motivoida asiaa. Myös sen takii et ihailen sun kaltasii ihmisii joil on ihanat ja tälläset omanlaiset blogit :3 Oon aina halunnu ite olla sellane hiano bloggaaja niinku sä! :3

  VastaaPoista
 33. http://arroyo-de-la-flor.blogspot.fi/

  16-vuotiaan läihoitaja opiskelijan blogi. Blogissa kerron elämästäni, johon kuuluu: ystävät, shoppailu, eläimet, asuntola, opiskelu jne.
  Olisin tosi otettu jos mun blogi täällä esiteltäisiin, koska tykkään blogistas ja olis hienoa, jos näist monista blogeista just mun blogi pääsis 10 joukkoon :)

  VastaaPoista
 34. http://passengerandthebaker.blogspot.fi/

  16-vuotiaan elintarvikealaa opiskelevan tytön leivonta-/lifestyleblogi :)

  Leipominen ja bloggaaminen lähellä sydäntä, sekä matkailu ja ystävät. ♥
  Olisi mahtavaa, jos blogini saisi enemmän huomiota täällä blogimaailmassa, varsinkin sinun esittelemänä. :)

  VastaaPoista
 35. milinblogi.blogspot.com

  Eli olen 15-vuotias Milja Turusta ja kirjoittelen tekemisistäni, kavereistani, ostoksistanu, harrastuksistani ja milloin mistäkin.

  Olen jo pitkään bloggaillut ja se on sellainen tosi kiva pieni piristys aina kun tulee lukijoita tai kommenttia.

  VastaaPoista
 36. http://petras-stuff.blogspot.fi/

  Kaikkea maan ja taivaan väliltä käsittelevä, paljon tekstiä sisältävä blogi: omaa elämää, ajatuksia ja mielipiteitä, valokuvausta... :) Kirjottamista rakastava 17-vuotias opiskelija kaipaa uusia lukijoita kommentoimaan aatteitaan etc!

  VastaaPoista
 37. http://margaritashake.blogspot.fi/

  Vappuna 18-vuotta täyttävän tytyn blogi, oon melkonen materialisti ja kirjotan kevyellä meiningillä asioista joita rakastan ja kaikesta mitä tässä nyt tapahtuu!

  Ois kiva saada toki enemmän lukijoita ja vieläkin enemmän intoa tän blogin ylläpitämiseen ja kehittämiseen. :)

  VastaaPoista
 38. Elvira-diveintomylife.blogspot.fi

  15-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, jossa kirjottelen asioista, mistä tykkään ja teen :) kamerana toimii canon eos 550D!

  Ois hienoa saada päästä kerrankin tälläiseeseen postaukseen noin kivalta bloggaajalta!!

  On kivaa ku aloit taas kirjottelee tän! :)

  VastaaPoista
 39. http://digitalxchocolate.blogspot.fi/

  15-vuotiaan (kohta 16!) tytön blogi, jonne kirjottelen päivistä ja julkasen itse ottamia kuvia :-) lukemalla selviää lisää!

  VastaaPoista
 40. http://mylifebyergei98.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 41. http://epe-mylifestyle.blogspot.fi/
  ♥Kerro lyhyesti itsestäsi ja blogistasi
  - Oon 15-vuotias tyttönen Sotkamosta. Harrastan tanssia, kuvaamista ja nykyään teen geelikynsiä. Kirjotan siis lifestyle blogia elämästäni. :)
  ♥Kerro, miksi juuri sinun blogisi pitäisi esitellä !
  - Olisi hienoa saada hieman tunnustusta omalle blogille! Yleensä näissä Linkkaa Blogisi jutuissa "voittaa" blogit joilla on monia satoja lukijoita, olisi mahtavaa jos joskus valittaisiin niitä joilla lukijoita on vielä vähemmän. :)

  VastaaPoista
 42. rrosaaa.blogspot.com

  15-vuotias tyttönen kirjottelee lifestyle tyylistä blogia, vaatteet ja muoti lähellä sydäntä, tykkään myös valokuvaamisesta! :)

  VastaaPoista
 43. http://sicituradastrasofia.blogspot.fi/
  lukioikäisen tytön tyylipainotteinen lifestyleblogi hyvälaatuisilla kuvilla (:
  Apua ompa vaikea vastata :D nautin bloggaamisesta ja siitä, että blogi näyttää hienolle, ja olisihan tätä mukava isommallekin lukijaraadille esitellä :D

  VastaaPoista
 44. http://venla-littlethings.blogspot.fi/

  15-vuotiaan salolaistytön aika uusi blogi jota koitan päivitellä mahollisimman usein! Kerron elämän iloist ja suruist, päivien tapahtumist ja uusist ostoksist yms:) ois toosi ihanaa jos pääsis näi suositum blogin tämmösee postauksee ja on viel tosi alusblogi ni ois kiva saada huomioo:)

  VastaaPoista
 45. www.yksipalaminusta.blogspot.fi

  Tavallinen blogi, jossa kerron päivistäni :)

  VastaaPoista
 46. http://vanityclouds.blogspot.fi/ <- klick!

  Kirjoittajana toimii 19-vuotias rokkimimmi, jonka pään on vallannut lävistykset, tatskat, seeprakuosi ja auttamaton turhamaisuus. Kyseessä siis ulkonäkö- ja materiapainotteinen lifestyle-blogi, jossa paljon ostoksia, asuja, meikkijuttuja, "photoshooteja", videoita, biletystä yms... Pidän huolta kuvien ja tekstin laadusta :)

  VastaaPoista
 47. http://hello--fascination.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tanssijan kuvapainotteinen lifestyle- ja valokuvausblogi.
  Mun blogi pitäis esitellä koska oon just saanut vähän aikaa kadoksissa ollen bloggaus-inspiksen takaisin, ja mikäpä ois kivempaa kun saada uusia lukijoita :--)

  VastaaPoista
 48. www.keepstyles.blogspot.com

  18 vuotias abiturientti, joka lukion kanssa samaanaikaan opiskelee myös vaatetusalaa. Pidän raskaammasta musiikista, tatutoinneista, lävistyksistä, kahvista ja vaatteista. Blogissa myös itse tehtyjä vaatteita, lifestyleä sekä yritystä parantaa omia elämäntapoja.

  Blogini pitäisi esitellä, koska blogillani on vielä vähän lukijoita, sekä muut voisivat saada blogistani kannustusta, sillä pyrin kannustamaan ihmisiä olemaan sitä mitä ovat, muista välittämättä. :)

  VastaaPoista
 49. www.mylifeiida.blogspot.com

  Oon 14-vuotias tyttö ja asun niin sanottuna jumalan seläntakana, kun Rovaniemellä lapissa josta monikaan bloggaaja ei ole noussut niin sanottuun ''suosioon''. Nykyään suosituimpiin blogeihin kuuluu aina niitä eteläsuomalaisia normaaleja tyttöjä, eikä niinkun ''lappilaiset'' ( yli oulun ) pääse näyttämään blogillaan, kun ne ei niin helposti saa sitä julkisuutta.

  Kirjotan siis aivan normaalia lifestyle blogia, jossa kerron ja näytän asukokonaisuuksia ja kaikkea mitä yleensä lifesstyle blogissa tehdäänkin. Ja myöskin blogini näyttää olevan ikäryhmäni yksi suosituimpia blogeja täällä Rovaniemellä ja siksi haluaisinkin että sää antaisit mulle vähän enemmän potkua tähän bloggaamiseen ja enemmän suosiota täältä porojen keskeltä, ois niin ihana kerranki nähä ittensä 10 parhaan joukossa !

  VastaaPoista
 50. olen 16 vuotias juoksijatyttö länsi-suomesta, ja vapaa-aika menee treeneihin+muuhun ja viikonloput kavereihin! Blogini on lifestyle tyyppinen, mutta välillä käsittelen omia mielipiteitä ja muotiin liittyviä juttuja. Blogini pitäisi esitellä, koska tuntuu ettei kukaan muu tiedä siitä kuin läheiset ja joitakin muita:) http://youaremylifeareyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 51. http://momomaruu.blogspot.fi/

  Olen 20-vuotias parturi-kampaaja opiskelija Oulusta.
  Blogissa kirjoitan milloin mistäkin. Elämästä, arjesta, ystävistä, ajatuksista ja taistelusta anoreksian tuomia kahleita vastaan.

  Olis kiva saada uusia lukijoita ;DDDD

  VastaaPoista
 52. http://momomaruu.blogspot.fi/

  Olen 20-vuotias parturi-kampaaja opiskelija Oulusta.
  Blogissa kirjoitan milloin mistäkin. Elämästä, arjesta, ystävistä, ajatuksista ja taistelusta anoreksian tuomia kahleita vastaan.

  Olis kiva saada uusia lukijoita ;DDD

  VastaaPoista
 53. http://aanotherblogg.blogspot.fi/

  kahen -95 syntyneen kaveruksen kuvapainotteinen blogi, joka kertoo meijän elämästä ja yhteisistä reissuistamme :)

  Ois kiva saaha postaus ideoita ja lukijoiden mielipiteitä :)

  VastaaPoista
 54. http://somewhere-over-the-rainbow1.blogspot.fi/

  Oon pian 17 vuotias tyttö,ja rakastan valokuvausta, blogini on lifestyle blogi.

  Olisi ihanaa jos blogini pääsisi 10 parhaan joukkoon juuri sinun esittelemänä! ja koska blogillani ei ole paljoa lukijoita,niin sitä kautta saattaisin saada muutaman hassun lisää :)

  VastaaPoista
 55. http://ffashionexplosion.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 19-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kirjoittelua, nauramista ja täysillä elämistä!

  Olisi kiva saada blogini ihmisten tietoisuuteen, sillä tykkään hirmuisesti bloggailla:)

  VastaaPoista
 56. http://somebody-help-me-breathe.blogspot.fi/

  Parikymppisen stadilaisen tyttöhömppää eli vaatteita, meikkejä ja bileitä.

  VastaaPoista
 57. http://loveitorleaveitbutdonthurt.blogspot.fi/
  vähän tuollanen uudenvuoden lupauksen seurausksena tehty blogi johon kirjotan vähän kaikesta

  VastaaPoista
 58. http://emma-susanne.blogspot.fi/

  Blogi on kahden tytön kirjoittama lifestyle/fashion-blogi :) blogissa enimmäkseen asukuvia ja muuta kuvailua ja menemisistä kertomista lähinnä kuvien kautta.

  Ja miksi? Ollaan molemmat kirjoiteltu jo pidemmän aikaa blogia ja siitä on jo tullut omanlainen harrastus. Vaikea kuvitella elämää ilman blogia heh. Ja tietenkin lisää lukijoita on aina kiva saada! :)

  VastaaPoista
 59. http://howcouldbesodrevil.blogspot.fi/

  Kirjoitan millon mistäkin. Kenkäfriikkeilyä, tatuointien suunnittelua, pinkkejä asioita, shoppailua jne. Ei massaa!
  Ois todella mahtavaa saada mun blogia vähän esille sun blogissa. :)

  VastaaPoista
 60. sparksfly-kiasofia.blogspot.fi

  Parikymppisen nuoren naisen lifestyle/fashion-blogi via Canon 600D ja iPhone 4s. Kamppailua opiskelun ja tulevaisuuden kanssa, ikioma kotonen, hulluja bileitä, sekä uusiin vaatteisiin ja kenkiin (!!) rakastumista. Tekstiä myös "pinnan alta", eli pikkufaktoja musta, sekä avautumista jutuista jotka painaa.

  Ite arvostan blogissa selkeyttä, hyvälaatusia kuvia, panostusta, lukijoitten toiveitten kuuntelua sekä kiinnostavaa tekstiä arjesta ja sitten niistä bileistäkin. Siksi oon yrittänyt saada kaikkia näitä juttuja myös mun blogiin ja tuntuu että mulla on tän blogin kautta annettavaa muillekin! :) Siks ois ihan mahti juttu jos päätyisin sun valitsemaks!! Vihii,

  ♥xoxo KIA

  VastaaPoista


 61. 20 vuotiaan lastenhoitajan elämää ja unelmia :) Blogini sisältää arkisia asioita ja paljon kuvia. Kuvaan paljon asujani ja myös ostoksiania.

  ♥Linkitä blogisi tämän postauksen kommenttikenttään
  - http://emilia-pieniunelmiaelmst.blogspot.fi/
  ♥Kerro lyhyesti itsestäsi ja blogistasi
  - Olen 20 vuotias naisenalku. Kirjoitan blogissani kaikesta mitä elämässäni tapahtuu. Blogissani esiintyy usein asujani, ostoksiani ja muita tyttömäisiä juttuja :) Uskallan olla oma itseni ja kirjoitan blogiani täydellä sydämellä.

  ♥Kerro, miksi juuri sinun blogisi pitäisi esitellä !
  - Olisi mahtavaa, jos blogini saisi enemmän huomiota täällä blogimaailmassa ja sinun esittelemänä se olisi vielläkin ihanempaa! :) Toteutan kaikki toivepostaukset, jos se on vaan mahdollista. Vastaan myös jokaiseen kommenttiin henkilökohtaisesti, joten annan kaikille lukioille tasa-arvoisen huomion :) Kirjoitan joka päivä, joten lukiat pysyvät hyvinkin aktiivisesti seuraamaan mitä elämässäni tapahtuu.

  VastaaPoista
 62. http://viineriviikset.blogspot.fi/

  Leipomista, käsitöitä, eläimiä, seikkailuja ja normaalia arkea. Niistä kaikista asioista blogini koostuu. :) Kirjoittelen itseäni kiinnostavista asioista eli kovin useasti ei mun blogista löydy mitään muoti- tai kauneusjuttuja.

  VastaaPoista
 63. http://lillatjej.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaistytön blogi, johon kirjoitan mun elämästä, ystävistä ja kaikesta, mitä päähän pälkähtää.
  Musta ois tosi kiva, et mun blogi esiteltäs, koska mä todella tykkään bloggaamisesta ja uudet lukijat piristää aina.

  VastaaPoista
 64. http://a-boy-with-no-name.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaispoitsun valokuvaukseen sekä omaan tyyliin varaan rakentuva blogi :-)

  Unohdin viime kerralla samanlaisen postauksen aikaan osallistua, ja jos mun blogi sattuu iskemään, niin ois hurjan siistiä nähdä se top kympissä täällä :-)

  VastaaPoista
 65. http://selmacatic.blogspot.fi/

  Parikymppinen tyttö kirjoittelee fitnneksestä, hyvinvoinnista, ravinnosta, välillä mennään enemmän ja välillä vähemmän asian vierestä. Aiheita satelee niin kynsien, vaatteiden, kuin kauneudenkin osalta. Tervetuloa mukaan.

  Nykyään kun on hieman vaikeampi saada lukijoita, blogeja kun löytyy joka päivä enemmän ja enemmän.
  Koen että blogini on kuitenkin sellainen josta varmasti moni voisi ottaa vinkkejä itselleen, ja ennen kaikkea oppia uusia asioita. Innolla odottaen... :-)

  VastaaPoista
 66. http://eveliinannas.blogspot.com

  16-vuotiaan ammattilukioa käyvän "maalaistytön"blogi. Lukion lisänä toinen ala on parturi-kampaaja, joten hiusjuttuja tullaan näkemään! Oon ikuinen optimisti pienellä perfektionismillä höystettynä, jonka mielenkiintona ovat bloggaus, muoti, kauneus ja elämä yleensä:) Blogi on ollut pystössä jo vuodesta -10!

  Olisi hienoa päästä valituksi 10 joukkoon, sillä salainen haaveeni on ollut saada tehtyä tästä bloggauksesta joka päiväinen harrastus :)
  Hyvää jatkoa myös sulle ja toivottavasti jatkat taas joskus bloggaamista enemmän!:)

  VastaaPoista
 67. http://ilovemydeardiary.blogspot.fi/

  Olen 15-vuotias tyttönen täältä pikkukaupungista joensuun läheltä. Sydäntä lähellä nettishoppaus, valokuvaus, kirjat, elokuvat ja lemmikit. Blogini kertoo mitä puuhailen, sekä hankinnoistani.

  Olisi mahtavaa saada lukijoita, jotka piristäisivät päivääni mukavilla kommenteillaan. :)

  VastaaPoista
 68. http://wsyanp.blogspot.fi/

  Lukion ekaa käyvän tytön blogi jonka suurin haave on elää amerikan ja australian auringon alla,valokuvata ja matkustaa paljon.
  Tykkään tosi paljon sun blogista ja olisin tosi ilonen jos ees viitsisit vilkasta mun blogia ja oisko sillä mitään mahiksia päästä sun lukulistalle :)

  VastaaPoista
 69. http://lish-midnightlove.blogspot.fi/

  Viimeistä vajaatavuotta ala-ikäisenä elävä taivaanrannanmaalari. Unelmat ovat nurinkurisia ja elämä on hassua näiden sinivihreiden silmien läpi. Suu ei hymyile, mutta silmät kertovat.

  Blogini on erilainen, kuin suurin osa (siis sillä, etten kerro päivän asuista tai vastaavista) tykkään enemmän kirjoittaa blogissani, kuin jakaa kuvia. Suurin osa teksteistä käsittelee toiveita ja ajatuksia kaikesta. Tämän tyylisiin blogeihin harvemmin eksytään, joten olisi mahtavaa jos joku joskus tajuaisi senkin. Uskoisin, että jos joku toinen bloggaaja esittelisi sen, ihmiset tulisivat hyvän suosittelijan takia kurkistamaan ja antamaan mahdollisuuden. (Pahoittelen jo valmiiksi nimestä, ettet säikäjhdä. Sillekkin on oma tarinansa)

  VastaaPoista
 70. http://mius-moments.blogspot.fi/

  21-vuotias pk-seudulla asustava tavallinen tallaaja joka bloggailee lifestyle meiningillä, eli aihepiirit ovat aikalailla laidasta laitaan. Myönnän kirjoittelun olleen hieman hakusessa viime aikoina, mutta yritän alkaa taas pitkästä aikaa kirjoittelemaan kunnolla, joten miksi pieni huomio lukijoiden kasvussa auttaisi asiaan.

  Näin rehellisesti ;)

  VastaaPoista
 71. http://laurarainbow.blogspot.fi/

  15-vuotiaan Lapissa asuvan tytön lifestyleblogi. Blogissa kerron elämästä ja jokainen postaus sisältää hyvälaatuisia ja suuria kuvia.
  Mun blogi ei oo kovin paljon suosiota saanut, enkä sitä ole kummemmin mainostellutkaan kuin kaveripiireissä, ja ois mukava saada vähän suosiota :)

  VastaaPoista
 72. http://janitasblog.blogspot.fi/

  vuonna 1996 syntyneen tytön lifestyle blogi :)

  VastaaPoista
 73. http://tiiujea.blogspot.fi/

  14-vuotiaan urheilullisen tytön lifestyleblogi, jossa kerron elämästäni ja lisäilen kuvia :)

  Blogini pitäisi esitellä, koska toivon, että saisin paaaljon uusia lukijoita ja muutenkin huomiota, arvostaisin (:

  VastaaPoista
 74. http://lifelittlething.blogspot.fi/

  Kesällä 16 vuotta täyttävän, keväällä peruskoulun päättävän tytön lifestyle blogi ! ( : Elämässä tärkeintä mulle on ihana poikaystäväni, ystävät, URHEILU ja koulu, se on mulle tosi tärkeetä ! Höpisen blogissa millon mitäkin, ja ootan hirveesti uusia lukijoita, ja vielä enemmän kommentteja mun blogista sekä uusia blogia mun luettavaks ! ( :

  VastaaPoista
 75. http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

  Olen 20v tyttönen ja kirjoittelen omasta arjestani. :) Olen ammatiltani parturi-kampaaja ja osaksi välillä työjuttuja on mukana blogissa.

  VastaaPoista
 76. http://lindaslifestory.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaistytön lifestyle blogi :-)

  Olisi ihan mahtavaa nähdä oma blogi juuri sun sivuilla, sekä muutenkin saada lisää kommentteja missä voisin parantaa. :)

  VastaaPoista
 77. http://superblondi.blogspot.fi/

  Hei, olen 18 vuotias peruskoulun päättänyt tyttö, joka tähtää unelmiinsa kauneuden parissa. Haaveena päästä kansainvälisiin kansikuvauksiin ympäri maailmaa ja kokemaan elämässä uusi askel kauneuslalla. Teen missin, mallin, assistentin ja kehätytön töitä kisojen ohella. Kirjoitan blogissani elämästäni, kauneudesta, kisoista ja kaikesta mahdollisesta mitä nuori tyttö jaksaa raapustaa.

  Blogisi on mielyttävä ja kiinnostava, kauan olenkin ollut lukijana! Olisi hienoa olla yksi blogeista, joka pääsisi luettavien blogiesi joukkoon!

  VastaaPoista
 78. http://enniy.blogspot.fi/

  Oon 17 vuotias lukiolaistyttö ja kirjotan lifestyle tyylistä blogia :) Kirjoitan paljon shoppailusta, kosmetiikasta, elämästäni pintapuolisesti, treenailusta, ruuasta ja kaikesta mitä mieleen juolahtaa :)

  Ois ihan upeita tulla valituksi, sillä sitä kautta voisin saada uusia ihania lukijoita! Lukijoiden kommentit piristää aina mun päivää ja antaa lisää puhtia bloggailuun! :)

  VastaaPoista
 79. http://beenbusydoingnothing.blogspot.fi

  Englanniksi kirjoittava 15 vuotisas suomenruotsalais tyttö. Haaveilen elämästä Englannin vihreillä nummilla, ja siitä, että Britti aksenttini pääsee oikeuksiinsa sen synninseudilla... Blogissa paljon, ja isoja kuvia; luonnosta, muodista, asusteista jne... löydä sisustus insipiraatioita...

  So do not miss this! :--)

  VastaaPoista
 80. http://www.withoutwings-iidasd.blogspot.fi/

  viittävaille 16-vuotiaan tytön lifestyle/valokuvaus blogi, jossa höpötän kaikkea maan ja taivaan väliltä: omasta elämästäni, ajatuksista ja muusta maailmasta. Olis aivan mahtavaa jos esittelisit mun blogin, koska sun blogi oli juuri se ensimmäinen blogi, jota aloin seuraamaan ja tosiaankin seuraan vieläkin :) Ja olishan se tietenkin aivan ihanaa saada muutama uusi lukija:)

  VastaaPoista
 81. http://dreamsofida.blogspot.fi

  heii! oon 16-vuotias muoti/lifestyle bloggari helsingin suunnalta ja mun blogista löytää paljon isoja kuvia ja postauksien aiheita on mm. vaatteet, matkat, urheilu ja ihan lifestyle :)

  ois ihanaa jos mun blogi esiteltäis, mulla on ollu inspiraatio hukassa ja nyt oon saanu taas pitkästä aikaa intoa postailla! mulle blogi on tärkeä asia ja teen aina kaikki blogiin liittyvät jutut huolella :)

  VastaaPoista
 82. http://emilia-dream.blogspot.fi/
  18-vuotias leipuri-kondiittoriksi valmistuvan blogi, jossa kerrotaa kaikkea mun elämämöstä ja kuulumisista !

  VastaaPoista
 83. http://www.essi-bltn.blogspot.fi/

  17-vuotias tyttö Turusta joka kirjoittelee ajatuksistaa, kavereistaan, harrastuksistaan ja arjestaan.

  Mun blogi "pitäisi" esitellä, koska uudet lukijat ois enemmän kun tervetulleita ja blogini saisi enemmän näkyvyyttä :-)

  VastaaPoista
 84. http://liveyourdream-jeniina.blogspot.fi/

  14-vuotiaan tytön elämästä ja mieltä askarruttavista asioista kertova blogi, johon lisäilen mahdollisimman paljon kuvia. Olis kyllä tosi mahtavaa jos mun blogi pääsis 10 parhaan joukkoon! :)

  VastaaPoista
 85. http://janita-lovedust.blogspot.fi

  17-vuotiaan tyttösen lifestyle-blogi. Lähellä sydäntä: pinkki, urheilu, kaverit, biletys, valokuvaus, cheerleading ja kaikki tyttömäiset jutut ♥

  Olisi kiva jos saisin kunnian päästä kymmenen parhaan joukkoon, koska tykkäilen hirmuisesti sun blogistasi ja samantyylisistä asioista kiinnostuneet löytäisivät mahdollisesti myös mun blogin tämän kautta :-)

  VastaaPoista
 86. http://withlove-karoliina.blogspot.fi

  Olen 18v tyttö Lohjalta ja kirjotan ihan vaan elämästäni. Tällähetkellä elämäntaparemontti meneillään ja kirjottelenkin terveellisestä ruuasta paljon, annan ruoka ja juomavinkkejä yms, mutta pyrin joka päivä tekemään postauksen jossa kerron jotain ihan muuta, koska kaikkia ei kiinnosta laihduttaminen. :) Esim. tänään oon postannu tämän päivän shoppailuista ja mun lempparikoruista :)

  Olisi älyttömän kiva jos blogiini eksyisi lisää lukijoita, joita kiinnostaa mun postaukset maan ja taivaan väliltä! :) Eikä uudet lukijat ole koskaan pahasta, mulla onkin suunnitelmissa toteuttaa lähiaikoina arvonta! :)

  VastaaPoista
 87. http://little-dreamz.blogspot.com

  Oon 16-vuotias lukiolainen ja kirjottelen lifestyle-merkeissä. Teen paljon videopostauksia ja lisälukijat ei olisi pahitteeksi. Laitan asu-, shoppailu- ja meikkikuvia ja oikeastaan vähän kaikenlaista. Vastailen lukijoiden kommentteihin ja muutenkin pyrin kuuntelemaan lukijoitani. Ois tosi hienoa, jos valitsisit mun blogin esiteltäväksi :)

  VastaaPoista
 88. http://itsmiraslife.blogspot.fi/

  16-vuotias tyttönen kirjottelee kuulumisiaan ja milloin mitäkin lifestyle-blogissa! :)
  Ois kiva saada mun blogiin enemmän lukijoita, koska aloitin tän blogin pitämisen vasta muutama päivä sitten. :)

  VastaaPoista
 89. http://snowwykirjoittaa.blogspot.fi/

  Imatralta kotoisin oleva 17 vuotias poika kirjoittelee viihtyisää lifestyle blogia elämästä ja kaikkea mitä mieleen sattuukaan juolahtamaan (: Postaukset sisältävät enimmäkseen päivän asuja, musiikkia, ruokaa ja kuulumisia. Kirjoitan pääosin vapaamielisesti, enkä sääntöjen mukaisesti niinkuin yleensä on opetettu. Voisin sanoa blogini olevan hyvin vapaamielinen ja omaperäinen. Kirjoitan blogia lähinnä minun itseni takia ja harrastuksena jos sen niihin voi laskea. Joten ihmeessä katsomaan ja liittymään lukijaksi jos vähääkään kiinnostaa.

  Itse eksyin juuri ensimmäistä kertaa tänne ja vaikuttaa mukavalta blogilta jota jään mieluusti seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 90. http://emmisdiaries.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaisen blogi. Blogia oon kirjotellut yli vuoden ja pikkuhiljaa se on muuttunut tyylipainoitteiseksi. Valokuvaus on lähellä sydäntä ja postailenkin paljon ruutuja valokuvausreissuilta. (:

  Olis hienoa jos esittelisit mun blogin, niin se sais vähän näkyvyyttä ja joku vois inspiroitua mun kuvista tai ajatuksista =)

  VastaaPoista
 91. http://annacharlottaa.blogspot.fi/

  tamperelaisen lukiolaistytön tyyliblogi!:>

  VastaaPoista
 92. http://bebeeh.blogspot.fi

  Blogi rakkaudesta vaatteisiin, kauneuteen ja sisustamiseen. Arjen pieniä iloja.♥

  VastaaPoista
 93. http://katieveliina.blogspot.fi/

  17-vuotiaan partytytsyn hmm.. omalaatuinen blogi. En oikeestaan tiedä mitään erityistä tyyliä mun blogille, joskus se on rageblogi, joskus jopa muotiblogi ja useammin lifestyle blogi... Check it out!

  VastaaPoista
 94. http://karoliinaslittleblog.blogspot.fi

  15-vuotiaan rovaniemeläistytön lifestyle/muotiblogi, rakastan shoppailua ja valokuvaamista :) ja olis tosi kiva päästä top 10:een!

  VastaaPoista
 95. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  22-vuotiaan tyttösen blogi jossa kerron arjesta ja muusta mukavasta:)
  Sydäntä lähellä on valokuvaaminen jonka vuoksi myös blogissani on paljon kuvia^^

  VastaaPoista
 96. vilmyyy.blogspot.fi

  Oon 18-vuotias tyttö Helsingistä. Kirjottelen blogiini vähän sellaiselta tunnepohjalta ja silloin kun siihen on inspiraatiota :) Eli postauksia tulee välillä useasti ja välillä vähän harvemmin. Yleisimmät asiat blogissani ovat vaatteet ja päivien kuulumiset. Nyt mukaan tulee vielä varmaan treeni juttujakin!

  VastaaPoista
 97. http://newlife-jnn.blogspot.fi

  20-v • Tampere • lifestyle •
  Tykkään rusketuksesta, ranskanbulldogeista, kesästä, vaatteista, tankotanssista, ulkoilusta, syömisestä, tyttömäisistä asioista jne.

  Miks mun blogi?
  Haluisin, että useammat ihmiset löytäis mun blogiin ja musta ois kiva jos kommenttiboxissa syntyis välillä jotain keskustelua! :)

  VastaaPoista
 98. http://inkaws.blogspot.fi/

  18 vuotiaan tytön blogi joka on kiinnostunut ruksetuksesta, glittereistä, pinkistä väristä, hello kittyistä jne :D

  Mun mielestä mun blogi erottuu muista lifestyle tyylisistä blogeista mun tyttömäisyyden takia joka tekee siitä ehkäpä esittelemisen arvoisen ;>
  Tykkäisin tosi paljon jos sinä ihana esittelisit mun blogin ! :>♥

  VastaaPoista
 99. http://karolinavilen.blogspot.fi

  17 vuotiaan tytön blogi omasta elämästä, usein sekalaiset postaukset on vähän sekalaisia! Ei mitään kauheen tiukkapiposta menoo että positiivisella ja rennolla asenteella blogiani pidän :)
  Toivoisin että esittelisit mun blogin, että se sais vähän ihmisiä kiinnostuun ja toivoisin että mun blogi vois olla tällänen huippusuosittu niinkun sun blogis on :)

  VastaaPoista
 100. http://aurajoenrannalla.blogspot.fi/

  19-vuotiaan turkulaistytön blogi, kiinnostuksen kohteina muoti, matkustelu, ruoka, shoppailu, sisustus yms :)

  VastaaPoista
 101. http://nanskuu.blogspot.fi

  20-vuotiaan shoppailuholistin jutustelua niin meikeistä, hiuksista ja vaatteista kuin vapaa-ajasta, hauskanpidosta ja kavereista.

  Olisi kiva saada blogini "valoon" ja löytää lisää samanhenkisiä ihmisiä! :)

  ♥:llä Nana

  VastaaPoista
 102. http://smallthingswith.blogspot.fi/

  18-vuotias äiti, Eestistä, asiaa löytyy kaikesta, vaikka äiti olenkin XD Eli siis, arjesta muuten vaan, ostoksia yms :) Ja suht paljon kuvia löytyy :)

  Ja olisi kiva saada kiinnostuneita lukijoita lisää :)!

  VastaaPoista
 103. http://nanskuu.blogspot.fi

  20-vuotiaan shoppailuholistin jutustelua niin meikeistä, hiuksista ja vaatteista kuin vapaa-ajasta, hauskanpidosta ja kavereista.

  Olisi kiva saada blogini "valoon" ja löytää lisää samanhenkisiä ihmisiä! :)

  ♥:llä Nana

  VastaaPoista
 104. http://free-emmi.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tyttö kertoo elämästään kameran linssin läpi. Yksinkertainen blogi jota on helppo seurata.

  Olisi aivan upeaa saada hieman näkyvyyttä blogilleni:)

  VastaaPoista
 105. http://ftofde.blogspot.fi/

  Oon 18v tyttö Kainuusta. Oon viimeistä vuotta lukiossa ja tulevaisuuden suunnitelmat hieman auki ja ovet aikuisuuteen uhkaavasti edessä! Kirjotan blogia elämäni pienistä ja suurista yksityiskohdista, eli siis kaikesta mahdollisesta. :)

  Olisi mukava saada blogille vähän näkyvyyttä ja tietää mitä muut blogistani ajattelee. Mulle ois tosi kunnia ja arvostaisin paljon jos just mun blogi nappais suhun niin, että se pääsis top 10! :)

  VastaaPoista
 106. http://pretty--enough.blogspot.fi/p/about-me.html

  Kohta 16 vuotiaan nuoren naisen blogi joka sisältää arkielämää, kavereita ja muuta.
  Ois kiva jos esittelisit tän blogin koska no ei voi kieltää, haluisin lisää lukijoita,
  ja että mun blogia huomattais. Ois kiva jos jotkut löytäis mun blogin ja sais lisää kommenttia että mitä hyviä/huonoja puolia blogissani on.
  Olis tosi upeeta jos monista kommenteista just mun blogi valittais esiteltäväks :)

  VastaaPoista
 107. http://steppiii.blogspot.com/

  19-vuotiaan tyton lifestyle blogi, asun kyproksella ja kerron omasta elamastani taalla! =)
  Olis ihan parasta jos mun blogi esiteltais sun blogissa, koska oon jo pitkaan seurannu sun blogia ja oot ihan mahtava tyyppi =)

  VastaaPoista
 108. http://wedaydreaming.blogspot.fi/

  15-vuotias tyttö on vielä alkuvaiheessa kirjoittelemassa lifestyle blogia :) luvassa paljon kuvia ja tekstejä :)Rakastan mm. kavereita, shoppailua, kesää, hyvää musiikkia ja tietysti blogiani :)

  Sulla on muuten aivan upea blogi!

  VastaaPoista
 109. http://naineneriplaneetalta.blogspot.fi/

  19-vuotiaan nuoren tytön blogi!
  Varmaanki siks miut bois valita koska tää blogi on aikalailla erilaisempi kuin muilla tai siis et on kivoja juttuja ja vähemmän semmosia et ostin tän ja tän ja tän. et on syvällisempiäkin juttuja ja paljon kuvia :)

  VastaaPoista
 110. http://justafewmoresteps.blogspot.fi/

  19-vuotias naisen alku kirjoittelee elämästään ja itselleen mieluisista asioista ja mikä tärkeintä, rakastaa bloggailua :) Blogini on hyväntuulinen ja ainakin omasta mielestäni aika kevyttä luettavaa :)

  Miksi blogini pitäisi esitellä? Tähän on jotenkin tosi vaikee vastata, koska eihän tätä tietenkään pidä esitellä jos et itse pidä tästä blogista :D Mutta jos tykkäät ni olisihan se kyllä tosi hienoo, että juuri sinä esittelisit tämän blogin, ja ehkä useampi ihminen eksyisi tutkailemaan blogiani :)

  VastaaPoista
 111. http://moment4life-jennin.blogspot.fi/

  18-vuotiaan parturi-kampaajaksi opiskelevan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogissani on juttuja laidasta laitaan, muodista, kosmetiikasta, arkielämästä yms.

  Lisää lukijoita olis enemmän ku kiva saada! vähän lisää motivaatiota kirjotteluun :)

  VastaaPoista
 112. http://elliellijee.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön blogi. Kerron elämästäni, unelmistani, tavoittestani ja myös mietin/suunnittelen tulevaisuutta blogin puolella. Rakastan muotia ja vaatteita ja se näkyy blogissa!:)

  Olis tosi cool saada mun blogi esille jossain ja muutenki enemmän lukijoita. Mun blogi on myöski erilainen :-)

  <3 ellielli

  VastaaPoista
 113. http://princessdiary-irba.blogspot.fi/

  Irene, almost 18, pääkaupunkiseudulta bloggaa ystävien, perheen, koulun ja lukuisien muiden asioiden keskeltä. Lähellä sydäntä opiskelu lukiossa ja matkailu-alalla, laulaminen, viikonloppujen pirskeet, elokuvat, heräteostokset, mallinhommat ja jillailu hyvien ystävien kanssa. Juttua riittää jos mistäkin.

  Ja miksi juuri blogini; vastaus on ilmeisesti yhtä helppo kuin muillakin, olisi ihanaa päästä blogimaailman pinnalle. Tosin uskon blogini eroavan muista siinä kohtaa, kun vilkaistaan tapaa kirjoittaa. Lifestyle blogi siinä missä muutkin, mutta uniikki tapa puhua asioista.

  VastaaPoista
 114. ♥ http://ajaviagem.blogspot.fi/
  ♥ 25-vuotta, Helsinki. Mukana musiikkitapahtumia, juhlimista, harrastuksia, ihan sitä tavallista elämää.. Muoti ei ole minun juttuni, mutta on joukkossa niitä pinnallisiakin asioita :)
  ♥ Esittelyyn valinta voisi olla mielenkiintoista, koska koen sisällön eroavan hieman valtavirrasta.

  VastaaPoista
 115. http://carpefukindiem.blogspot.co.uk/ > Carpe fucking Diem

  Kyseessä siis 19 vuotiaan tytön lifestyleblogi, josta löytyy niin tekstejä kuin kuviakin.
  Suomen maisemat alko käymään jo vähän liiankin tutuiksi joten suunnaksi otettiin maa rapakon takaa. Tutummin sanottuna Britit. Lontoo on kiva ja kaikki söpöt ja kauniit asiat (aka vaatteet, kengät, asusteet...) iskee silmään, kuten myös kukkaroon, ja pahasti.

  Olis tosi kiva jakaa ihmisille tutun maan touhuja ja näyttää mimmosta se oikea elämä on täällä. Ei mitään semmosta mitä telkassa näkyy, sillä se ei ihan aina vastaa todellisuutta. Kertoilla siinä sivussa vähän mimmosta au pairin homma on. Tottakai täytyy myöntää myös se, että on aina kiva tietää, että ihmisiä kiinnostaa lueskella mitä kirjottelen ja kuvailen! :-)

  VastaaPoista
 116. http://flywithabird.blogspot.fi/

  20 vuotiaan lifestyle tyylinen blogi, joka sisältää samalla myös omia ajatuksia elämästä.

  Palautin blogini 6kk jälkeen ja alotin uudelta pohjalta.
  Uudella yrityksellä, jos tästä nyt jotain muutakin tulisi.

  Blogi ansaitsi tulla esiteltäväksi, koska tarkotuksena olisi kertoa myös muille ettei elämä ole aina yhtä ruusuilla tanssimista ja toivoisin samalla uusia lukijoita, sekä myös bloggausideoita. Kirjoitushan on osana intohimoa. <3

  VastaaPoista
 117. Blogeihin addiktoitunut 16-vuotias musiikkiin ja hiusten kanssa väkertämiseen hurahtanut lukiolaistyttönen kirjoittelee mietteistään, arjestaan, ja kaikesta hauskasta sekä vähemmän hauskasta, mitä elämässä tapahtuu.
  http://diaryofinfinity.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 118. http://veukkis.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön elämää!

  Ja olisi mahtava päästä 10 parhaan joukkoon. Itseni mielestä blogisi on todella hyvä ja olisihan se
  'kunnia' päästä myös suosikkeihisi:)! Lisäksi blogini on aika uusi niin olisihan se hyvä myös blogin kannalta:)!

  VastaaPoista
 119. http://ssonjau-meandmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 120. iranoid.blogspot.com

  17-vuotias musiikkiteatterilukiolainen kertoilee elämästään, kitara, musiikki, poikaystävä, kaverit ja juhliminen on sopivia avainsanoja tähän blogiin:)

  VastaaPoista
 121. http://katsuliiih.blogspot.fi
  I need pink in my life

  kohta 18-vuotias tyttö Forssasta kirjottaa lifestyleblogia. Blogissani kerron mun elämästä, kavereista, shoppailuista, viikonlopuista, poikaystävästä, bileistä ja ratsastuksestaki joskus. Tykkään tehdä rakennekynsiä ja meikata. Myös hiukset ja pidennykset on mulle tärkee juttu. :)

  Olis tosi kiva, jos valitsisit mut. Haluisin myös itelleni lisää näkyvyyttä, et olis mahdollisuus saada vähän enemmän lukijoita. Motivaatioki kasvais samalla. :)

  Sun blogi on ihana! <3 :3

  VastaaPoista
 122. http://saracupcakez.blogspot.fi/

  Mun lifestyleblogi, jossa on paljon kynsiä ja yritän tehdä mahdollisimman paljon asukuvia. :3

  VastaaPoista
 123. http://withlovemeri.blogspot.fi

  17-vuotiaan lukiolaistytön lifestyleblogi, jossa pääosassa ovat tyyli, kauneus ja muu tyttöhömppä mutta kirjoittelen vaihtelevasti ja monipuolisesti myös arkielämästäni ja syvällisemmistä asioista :) Toteutan myös toivepostauksia mielelläni.

  Olisi mahtavaa, jos blogini saisi enemmän huomiota, koska olen suhteellisen tuore bloggaaja ja uudet lukijat motivoisivat hurjasti jatkamaan tästä eteenpäin! :) Myös palautetta ja kommentteja olisi mukava saada lisää jotta tietäisin mihin suuntaan voin vielä blogiani kehittää :)

  VastaaPoista
 124. http://milandd.blogspot.fi/

  20-vuotias lähihoitajaopiskelija kirjoittaa blogia rennolla otteella, rakastaa vaatteita, kenkiä sekä asusteita, rakkautta, ruokaa, ystävyyttä ja hyviä bileitä. Vihaa liian nopeasti tuomitsemista, päällepäsmäröintiä, rikkinäisiä esineitä sekä kylmyyttä. Niin ja tietysti hämähäkkejä.

  Mitäpä sitä keksimään sen ihmeellisempää syytä kun että olishan se hienoa saada blogille vähän huomiota ja kuulla siitä kommenttia :)

  VastaaPoista
 125. Voin Derya kertoo, et sulla on kyl läpikäymistä näis blogeissa, koska oot laittanu noin pitkäl ajalle osallistumis ajan ;D;D; !!

  VastaaPoista
 126. http://fashionsituation.blogspot.com

  19-vuotiaan järvenpääläis tytön muoti/lifestyle blogi.

  VastaaPoista
 127. http://peace-love-hustle.blogspot.fi/

  19-vuotias avovaimo, kihlattu, vauvakuumeilija, kummitäti, isosisko, äidin ainoa, sielunsa PMMP:lle myynyt, tatuointifriikki, tuleva lähihoitaja, äidinkieliperfektionisti. Jakaa arkensa miehen ja kuuden lemmikin kanssa. Haaveilee paljosta, mutta tyytyy vähään. Tahtoo oman eläintarhan, pienen perheen sekä omakotitalon. Mietiskelee maailman menoa, höpöttelee arjestaan ja sanoo mielipiteensä.

  Syy miksi mun pitäisi valita, on yksinkertaisesti se, että blogini poikkeaa massasta.

  VastaaPoista
 128. http://jendulanblogi.blogspot.fi/

  Kesällä 20 vuotta täyttävä, ensimmäistä vuotta merkonomiksi opiskeleva. rakastan shoppailua, jersey shorea hello kittyä ja kaikkea leopardi kuvioista <3 tykkään bilettää ja biletänkin aina kun mahdollista ;) Vihaan hämähäkkejä,elokuvateaatereita,pakkasia !

  No ei ole mitään ihmeellistä syytä mutta vakka se että minulla ei ole kuin vasta kaksi lukijaa :D

  VastaaPoista
 129. http://sininensilta.blogspot.fi/

  yläastetta käyvän tytön lifestyle/video/valokuvaus-blogi.

  Syy miksi blogini pitäisi valita top 10, on se että haluaisin vaan yksinkertaisesti lisää suosiota blogilleni:)

  VastaaPoista
 130. Http://jassu123.blogspot.fi/

  Oon pieni tyttö, joka bloggaa tavallisista asioista ja perus tekstejä. En laita kuvia, mutta kirjoitan sitäkin enemmän! :)

  Mulla on vasta 10 lukijaa, joten ois mukava, jos saisin seuraajia lisää! (vaikka tuskin mua valitaan..... :/). Lisäksi saisin semmosia lukijoita, jotka oikeesti tykkäis mun blogista! :)

  - jasmiina

  VastaaPoista
 131. http://idaonthedancefloor.blogspot.fi/

  Elikkäs vihaan esitellä itteeni ja mun blogia. No mut, oon siis vuosimallia 1993 tyttönen Jyväskylästä. Blogi on sitten lifestyleblogsutin, jota oon pitänyt pystyssä toukokuusta 2011. Oon sinne keräillyt ja kirjoitellut kuvien kera kaikennäköisistä tapahtumista mun elämässä, isoista ja pienistä. Mm. festareista, pippaloista ja sitten ostoksia sun muuta.

  Ja miksikö mun blogin pitäis päästä TOP-listoille. Rehellisenä tyttönä tietenkin vastaan, että koska oon panostanu tähän mun harrastukseen oikeesti todella paljonkin välillä, ni ois kiva nostaa sitä pikkusen tunnetummaks. Kun mä oon vaan ehkä surkein mainostamaan mun blogia ja monet kiinnostuneet ei välttämättä ees tiiä tämmösesti sanotaan nyt vielä pienestä blogista. :D vittu mitä massaa

  VastaaPoista
 132. http://neverl0sehope.blogspot.fi/

  ihan kohta 16v rovaniemeläinen, alotin valokuvauksen takia blogin ja nyt sitä tulee vaa kirjotettua koska se yksinkertasesti on nii kivaa :-) ja linkkasin blogini siks, että jos tykkäät mun blogista, nii se vois saada muutaman lukijan lisää :)

  VastaaPoista
 133. ♥ http://oodimaailmalle.blogspot.fi/

  Pian 18-vuotiaan tytön yleistä höpinää sekä vaatteita, hiusjuttuja, kosmetiikkaa, asuja, musiikkia, kavereita, matkustelua, lemmikeitä ja kaikkea muuta - niin tekstin, kuvien kuin videoidenkin muodossa. :)

  Uudet lukijat on aina tervetulleita, siksi ois tooosi iso juttu mulle jos mun blogi valikoituis top 10-listaan :)

  VastaaPoista
 134. http://beautykillerr.blogspot.com

  20v tytön blogi joka kirjottaa millon mistäkin.

  Uudet lukijat on tervetulleita =)

  VastaaPoista
 135. http://beautykillerr.blogspot.com

  20v tytön blogi joka kirjottaa millon mistäkin.
  Uudet lukijat on tervetulleita =)

  VastaaPoista
 136. http://justlike-inthemovies.blogspot.fi/

  after twelve nimistä blogia pitää ystävykset inke ja susanna. Kirjoittelemme milloin mitäkin ja postauksista löytyy aina kuvia:! Linkattiin blogi siksi että huononkin päivän pelastaa jos huomataan blogissamme olevan uusia seuraajia tai kommentteja:)

  VastaaPoista
 137. http://mikariittaaonnelliseenelamaan.blogspot.com

  18-vuotias pinkkitukkainen journalistimuija pimeästä ja kylmästä pohjoisesta. Sydän kaipaa kaupungin valoihin ja unelmiin kuuluu ura muotimaailman piireissä, blogi pyörii lähinnä oman tyylin ja inspiraatioasioiden ympärillä.

  VastaaPoista
 138. http://meiju-mylife.blogspot.fi/

  Pian 17-vuotiaan lukiolaistytön blogi, joka käsittelee elämää iloineen ja suruineen. Välillä blogissa kurkistetaan pintaa syvemmälle ja menneisyyteen -unohtamatta kuitenkaan katsoa tulevaan. Kirjoittajan ikuinen projekti on oppia elämään täysillä.

  Linkkasin blogini siksi, koska se on massasta poikkeava ja täynnä suuria tunteita, joihin ihmisten on helppo samaistua. :)

  ♥:llä Meiju

  VastaaPoista
 139. http://sumppo.blogspot.fi/

  oon 15-vuotias punapää ja kissarakas

  VastaaPoista
 140. ♥http://nnoken.blogspot.fi/♥

  Olen 17 vuotias opiskelija neitonen. Rakastan ystäviä, eläimiä ja nukkumista. Kirjoittelen eläintenhoitajaopiskelijan arjesta monipuolisesti kuvien kera. Blogi on aika uusi.

  Kaipaan "julkisuutta" blogilleni, jotta ihmiset näkisivät mitä ammattini voi oikeasti olla :)

  VastaaPoista
 141. http://myirl.blogspot.com
  •14-vuotias Rovaniemeläinen tyttö
  •Blogissa mukana intohimoinen&tavoitteellinen bloggaus, lifestyle ja hieman myös hevoset
  •Lähellä bloggaajan sydäntä mm. tanssi, ratsastus, kaverit, koulu, valokuvaus, matkustelu...

  En nyt sen kummemmin ala mitään markkinointipuheita tähän kirjottamaan, mun blogi pitäis valita sillon, jos sä ite tykkäät siitä ja koet sen esittelemisen arvoiseksi ! (:

  VastaaPoista
 142. kisstherain-p.blogspot.com

  Heipsulivei! Olen Pauliina, 15-vuotias tyttö Helsingistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan lifestyle- ja muotiblogiani sekä elämääni ylipäätänsä! :)

  Haluan saada blogillani muut hymyilemään. Ehkä se on se tärkein asia, miksi haluaisin blogini julki :-)

  VastaaPoista
 143. http://emmppu.blogspot.fi/

  ♥lifestyle, ystävät, perhe, cheerleading, valmentaminen, elämä, viikonvinkki erikoisuus!

  VastaaPoista
 144. www.veeraxblog.blogspot.com

  Oon Veera, 16-vuotias lukiolaistyttö Helsingistä. Rakastan mm. laittautumista, kavereita ja matkailua johon blogini aika paljon painottuukin. Oon ystävällinen ja hymyilevä persoona.
  Lukijat ja kävijät on aivan mahtava juttu! Ja tällä hetkellä oon ollut aika laiska kirjoittelemaan blogia, joten saattaisin innostua uudestaan jos mun blogi pääsee top10 listaan :-)

  VastaaPoista
 145. http://carpe-diem-tella.blogspot.fi/

  Ciao ! Kuustoista vuotias tsirbula, koitan starttailla mallinuraa ja kirjottelen ihan mun arkipäivästä ja harrastuksista, niinkuin kaikissa blogeissa yleensäkkin ;) Matkustelen paljon ja tykkään kuvailla ulkomaila ! Esittelet mikäli tykkäät blogistani :) Olisi kiva jos pääsisin paremmin sisään blogimaailmaan ja saisin kauempaa kuin Lahdestakin lukijoita. Olisi kiva jos saisi ihmisiltä omia kokemuksia, jotka ovat nousseet elämässä pohjalta huipulle :)...

  VastaaPoista
 146. http://emilianstuff.blogspot.fi/

  Olen 15-vuotias Emilia ja olen pitänyt blogiani vajaa kaksi vuotta. Kerron siellä vähän elämästäni, teen videoita ja olen hurahtanut kynsienlaittoon. :)
  Blogini pitäisi esitellä, koska olen jaksanut pitää sitä kauan ja rakastan sinne kirjoittamista ja kuvaamista ja videoiden tekemistä. Kiitos sinulle jos kurkkaat blogiini :)

  VastaaPoista
 147. http://pauletttes.blogspot.fi/

  blogi täynnä 20-vuotiaan porilaisen ottamia valokuvia jeje

  mun blogi pitäis esitellä koska haluun kävijöitä lol

  VastaaPoista
 148. http://mall-aaa.blogspot.fi/

  Oon 17-vuotias tyttö Oulusta ja oon tajuton kenkäfriikki! Tykkään myös paljon ystävistä, valokuvauksesta, leffoista ja muodista.

  Tarvitsisin lukijoita sekä julkisuutta blogilleni, sillä se on uusi eikä lukijoita juurikaan ole :)

  VastaaPoista
 149. http://mylittleexcitingworld.blogspot.fi/

  Tällä hetkellä blogini on taas nousussa entiseen :))

  VastaaPoista
 150. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 151. http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  Blogistani löytyy monenlaista pintaliidosta ja kiiltokuvista aina paljon kokeneen, pienen ihmisen syviin ajatuksiin saakka. Ja juuri siksi blogini pitäisi myös esitellä muille! Uskon, että minulla ja blogillani on paljon annettavaa, mutta nykyään matkaan tarvitaan kai bloggaajan 110%:sen panostuksen lisäksi ripaus onnea ja myötätuulta... Tai tällainen linkitä blogisi -postaus! ;)

  VastaaPoista
 152. http://chasingcoconuts.blogspot.fi/
  Valokuvausta, tyyliä, elämää. Mun blogi ansaisis sittelyn koska oon kirjottanut sitä kauan ja rakkaudella ja panostan kuviin paljon :--)

  VastaaPoista
 153. http://niina-tuulia.blogspot.fi/

  18 vuotiaan lifestyle blogi, joka rakastaa pinkkiä, shoppailua, rusketusta ja blogeja! :)

  Oon totaallisesti hurahtanut blogin kirjottamiseen ja tottakai uudet lukijat olis enemmän kun tervetulleita! mulle on kuitenkin lukijoiden mielipiteet/kommentit myös tärkeitä ja niitä aina kovin odottelee :)

  VastaaPoista
 154. http://irae-livethelifeyoulove.blogspot.fi/

  Päivittelen useasti mun lifestyle ja muotiblogiani ! Rakastan valokuvaamista, urheilua, ystäviä ja poikaystävääni :-) Blogini erikoisuutta on varmaankin useat asupostaukset, värikkäät kuvat ja mun asenne elämään vaikka olenkin muita lyhyempi :-)

  VastaaPoista
 155. http://vforvalerianae.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 156. http://sadetta.blogspot.fi/

  19v Tamperelaisen likan elämää urheilua vaatteita frendejä kriiseilyä:D

  VastaaPoista
 157. http://ella-maijaa.blogspot.fi/

  juuri uudessa osoitteessa aloitettu blogi isot hyvälaatuiset kuvat eikä mitään insta hömpötystä;)
  Kaipaisin tosi paljon uusia lukijoita!

  VastaaPoista
 158. www.kirsikkalaakso.blogspot.fi

  Olen Hanna ja pidän blogia lifestyle tyyliin, suurinosa postauksista liittyy jotenkin rakkaaseen harrastukseeni tankotanssiin! (:

  Olisi kiva tulla valituksi, vähän erilaisena blogina kun muut perus lifestyle blogit? ja tietty uudet lukijatkin olisi tosi kivoja (:

  VastaaPoista
 159. http://mividaloca-milla.blogspot.fi/
  Kouvolasta tuleva kohta 14v tyttö! Tykkää valokuvaamisesta, kavereista, matkustelusta, jääkiekosta yms. omast mielestäni oon pirtee, ystävällinen ja toimeentuleva :) Tykkään blogistas superisti, yks parhaista! ja että miksi haluisin et mun blogi esiteltäis; niin ois tosi siistii ja en oikeestaa keksi muuta :-D lukijoita ois mukava saada lisää !

  VastaaPoista
 160. annaliina.blogspot.com

  Ystävänpäivänä 17-vuotta täyttävä blonditukkainen lukiolainen Kuopiosta! Elämäntyönä shoppaileminen, hauskan pitäminen, ruskettuminen ja rakkauden antaminen ♥ Teen paljon videopostauksia ja esittelen paljon ostoksia yms.

  En osaa perustella miksi juuri minun blogi pitäisi esitellä, siis olishan se aivan loistavaa! Esittele jos tykkäät ♥

  VastaaPoista
 161. Moikkamoi!

  Löysin sun blogin vasta ja tosi kivalta vaikuttaa!
  Anyways, mulla on myös blogi. Lifestyle tyylinen blogi, nimeltä Alessandra's. Vaikka oon aika uus bloggaaja, multa löytyy innostusta ja motivaatioita. :)
  http://alessandracristinafusoni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 162. annabellasliv.blogspot.com

  Olen kohta 20-vuotias tyttö Espoosta ja kerron blogissani ihan kaikenlaisista itseäni kiinnostavista asioista kuten matkustelu, urheilu, hiukset, kauneus, rusketus, bileet, musiikki jne :-)

  Olisi ihan huippua jos esittelisit :) ja miksi juuri minun blogini? ehkä siksi, koska olet ennenkin käyny kurkkimassa ja kehumassa mun blogia, niin ehkä se sillon on sun mieleen ... edes vähän ;) ♥

  VastaaPoista
 163. http://kaura-dreamlife.blogspot.fi/

  Olen lukiolaistyttö Helsingistä, joka kirjoittelee elämästään, josta ison osan vie: koulu, kaverit, poikaystävä ja lusitelu. Postaukset painottuvat siis näihin asioihin (: Esittele blogini jos pidät siitä!

  VastaaPoista
 164. http://lifeislouder.blogspot.fi/

  fiilistelyä, vaatteita ja vähän myös ihan jokapäivästä elämää 16-vuotiaan tytön silmin :-) en osaa sanoo mitään yhtä tosi hienoo syytää et miks just mun blogi pitäis esitellä, mut sanotaan nyt vaikka siks että mun postauksien sisältö vaihtelee enkä tee sellasia ihan turhia "olin ulkona jätskillä ja siivosin huoneen okei moikka" -postauksia!

  VastaaPoista
 165. http://justapieceofcake-lottau.blogspot.fi/

  Oon Jyväskyläläinen tyttö ja blogista löytyy paljon isoja kuvia asuista, päivästä, kavereista jne. Tekstiäkin sinne syntyy eli ihan perus höpöttelyä. Kurkkaa jos kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 166. http://varastohuone.blogspot.fi

  Kahden 20-vuotiaan ystävysten lifestyle blogi! Lähinnä ois kiva kuulla palautetta, kun vasta ollaan aloteltu yhteinen blogi. Yritän kirjoitella omalla iloisella Jonna ruotsalaisella oolla tyylillä ja mahdollisimman monipuolisesti, että blogimme ei olisi pitkästyttävä!:) Varmaan itsekin muistat kun lähdit kirjoittelemaan ensimmäisiä tekstejäsi, eli vähän vinkkejä ja kommentteja ois kiva saada:)

  VastaaPoista
 167. http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/

  Oon 19-vuotias naisenalku, joka bloggailee kosmetiikasta. Rakastan glitteriä, värejä ja erityisesti kaiken uuden kokeilemista! Blogissani on paljon kuvia tekemistäni meikeistä ja tutoriaaleista, sekä esittelen aika ajoin myös lempparituotteitani. Satunnaisesti postailen myös esimerkiksi kynsistä ja muutenkin elämästäni. Toivon että pidät blogistani!

  Blogini esittely olisi mukavaa, ehkä jopa muutama lukijakin tulisi lisää sen myötä :)

  VastaaPoista
 168. sweetwishesofyou.blogspot.fi/

  Oon 15-vuotias tyttö Etelä-Suomesta ja oon kohta vuoden blogia kirjotellu. Tykkään siitä tosi paljon ja mun blogin sisältö koostuu ajatuksista, kuulumisista, ostoksista, asuista ja kaikesta hömpötyksestä : )

  Ois kiva jos mun blogi esiteltäis, sillä lukijamäärä on jääny tosi pieneks ja oishan se kiva kuulla mitä mieltä muut on mun blogista <3

  VastaaPoista
 169. → bigworldsmallpeoplebyjozuu.blogspot.fi

  >> 14- vuotiaan tyttösen ajatuksia elämästä ja sen viettämisestä kuvien kera (=

  VastaaPoista
 170. http://nomisdreams.blogspot.com

  Peruskoulun viimeistä luokkaa käyvä tyttö, joka kirjoittaa elämälleen tärkeistä asioista.Kiinnostuksen kohteena etenkin urheilu, muoti, ja laulaminen.
  Omistan Youtube- kanavan johon teen laulu covereita. Blogini pitäisi esitellä, koska se on melko uusi eikä sillä ole vielä paljon näkyvyyttä. Omasta mielestäni se on selkeä ja kuvat ovat isoja :D

  VastaaPoista
 171. http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  15v punapään elämää vähän pohjoisemmasta päin lifestyle blogin muodossa!

  En osaa oikeestaan sanoo sillee miks, mut yks vaikka et en oo koskaa tullu tälläsis valituks! ja ois tietty kiva saaha huomioo tän avul :>

  VastaaPoista
 172. http://this-is-my-life-katja.blogspot.fi/

  Voi voi mitenköhän mun blogi tästä massasta erottuu! Mutta oon 17-vuotias lukioo käyvä tyttö pikkukaupungista. Blogi painottuu aika lailla laidasta laitaan olevista kuvista ja on pääasiassa lifestyle.

  toivottavasti on mieleen! :)

  VastaaPoista
 173. http://ella-maijaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 174. http://ahoysailorr.blogspot.com

  Helsinkiläistytön värikästä elämää valokuvien muodossa.

  VastaaPoista
 175. http://behappybeee.blogspot.fi/
  15-v tyttö, joka bloggailee lifestyleä. Rakastan shoppailua, hemmottelua ja kaikkia tyttöjen juttuja. Tykkään valokuvata, sisustaa ja jakaa näitä kaikkia kivoja juttuja mun lukijoiden kanssa :)
  Mun blogin voit esitellä, jos vaan tykkäät siitä! On kiva saada palautetta: sekä positiivista, että negatiivista.

  VastaaPoista
 176. http://eevij.blogspot.fi/


  14v likan lifestyleblogi varustettuna
  läpätyksillä kaikesta mitä etee sattuu:--)

  en osaa sanoa mitää perusteluita, jote tää
  jääköö tähän:)

  VastaaPoista
 177. http://pieceofmaria.blogspot.fi/

  Eli tällainen lifestyle-blogi 17-vuotiaan tytön elämästä :)
  Ja toiseen kohtaan en oikein osaa sanoa, pyrin päivittämään blogia usein ja uudet lukijat piristäisi :)

  VastaaPoista
 178. http://myownwords-iguess.blogspot.fi/

  lifestyle bloggailua vähän höllemmällä otteella ilman turhaa stressiä.. kirjottelen yleensä lähinnä mun fiiliksistä ja mistä tahansa mitä mieleen tulee (-:

  VastaaPoista
 179. sait uuden lukijan! :-)

  youarebeautifulforme-krista.blogspot.com

  VastaaPoista
 180. http://noraea.blogspot.fi/

  Nora, 17, Salo, lifestyle

  VastaaPoista
 181. http://isabel-paris.blogspot.fr/
  Pariisissa asuvan 15 vuotiaan suomalais tytön lifestyle-blogi:-)

  VastaaPoista
 182. http://heliciousmoments.blogspot.fi/

  Pian 18-vuotta täyttävän mustatukkaisen, pikkukylässä asustelevan mutta kaupunkilaishenkisen lukioilaisen arkielämää. Hiustenpidennyksiä, kosmetiikkaa, muotia, koruja, ostoksia, opiskelua, autokoulua, wanhojentanssit, ja yleisiä kuulumisia ja puuhailua kavereiden sekä poikaystävän kanssa :)

  Ja olis kyllä ihana saada piristystä ja kannustusta blogin kirjottamiseen jos oma blogi pääsis tohon top 10:iin ! Oon seuraillut sun blogia jo pitkän aikaa ja inspiroitunut sun postauksista, niinkuin varmaan moni muukin. :)

  VastaaPoista
 183. http://alwaysbreathtaking.blogspot.fi/

  kuvapainotteinen blogi, jonka olen hiljalleen pystyttänyt :)

  VastaaPoista
 184. http://minttujatta.blogspot.fi/
  kahen tytön lifestyle blogi. 14 ja 15 vuotias tyttö joilla yhteisenä harrastuksena kilpa cheerleading jaguars spirit atheletesissä (:

  VastaaPoista
 185. mycrazycouture.blogspot.fi

  Muoti- ja lifestyleblogi jossa on kertomista arjesta, päivän asuja, tutoriaaleja, askartelujuttuja, ruokajuttuja, videopostauksia sekä inttilesken arkea ADHD koiran kanssa! :)

  VastaaPoista
 186. http://blumenwies.blogspot.com/

  Olen nuori 15-vuotias naisenalku ja blogia olen kirjoittanut jo useamman vuoden. Blogini on sekoitus lifestyleä, urheilua, valokuvia ja muita minulle tärkeitä asioita. Rakastan kirjoittamista, joten tekstiä en blogistani unohda. Panostan kuviin ja kamerana toimii Nikon D3200. Minulla on monta harrastusta jotka myös varmasti näkyvät paljon blogissa! Hope you like!

  VastaaPoista
 187. http://marikasdays.blogspot.fi

  15-vuotias tyttö peräkylästä kirjoittelee elämästään ja mielipiteistään. Elämään kuuluu paljon kavereita, valokuvausta, vaatteita ja muutakin mukavaa. Instagram on kovassa käytössä ja Instakuvia päätyy myös usein blogiin. Kuvaaminen rakkaana harrastuksena ja kuvat ovatkin Canon EOS 550D laatua. :) Puhun myös kurvien puolesta ja pari ajankohtaista postausta löytyy siitäkin.

  Oon aika huono kehumaan omaa blogia mutta ainakin postailen suht usein että mielenkiinto lukemiseen ei heti lopahda kun postauksia tulee tasaiseen tahtiin. Blogi ei ole vielä kovin suosittu ja blogin esittely täällä toisi sille näkyvyyttä. :)

  pahoittelen huonoa tekstiä oon nii surkee tälläsis :D

  VastaaPoista
 188. http://withasilverlining.blogspot.fi/

  Kahden 17-vuotiaan tyttösen vetämä muoti-/lifestyletyylinen blogi, täynnä hopeareunusteisia unelmisa sekä tietenkin muoti-ihastuksia, musiikkia, sisustusta ja elämää yleensä. Kumpikin rakastaa kirjoittamista ja suureksi osaksi myös kuvausta, joten toivottavasti tykkäät! Asustamme noin 600 km päässä toisistamme, eli olemme melko harvoin yhdessä (fyysisesti, ajatuksethan ovat tietenkin aina yhteydessä, sielunsisaria kun ollaan, haha).

  Meidät pitäisi esitellä koska blogimme poikkeaa massasta, ja on iki oma uniikki yksilönsä! Panostamme juttuihimme, emmekä postaa ns. turhia postauksia :)

  VastaaPoista
 189. http://saijakaroliinan.blogspot.fi/
  Tämä tyttö pitää yleensä kaikesta paitsi ilkeistä ihmisistä ja liikennevaloista. Unisiepparit, Paavo Pesusieni ja erityisesti kilpikonnat ovat valloittaneet minun sydämeni. Matkusteleminen ja haaveilu ovat asioita, mitä rakastan. Vielä jonakin päivänä aion matkustaa vähäisillä roposillani Australian maahan. Maailmasta löydän kaikkien ihanuuksien lisäksi PALJOSTI ärsyttäviä juttuja minkä varmasti huomaat lukiessasi tätä blogia. Yleensä olen kovin kärsivällinen, mutta silloin kun pinna menee niin..... SEHÄN MENEE JA LUJAA. Ajattelen asioita vaikeimman kautta ja olen hitusen hölmö. Eikö se kuitenkin kuulu asiaan? Ja musiikkimaku on tietenkin omasta mielestä mahtava. Tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 190. http://sandracristel.blogspot.fi/

  Oon 15-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta. Tykkään kirjoittaa ja rakastan valokuvaamista ja siitä intoni bloggailuun alkoi! Kirjoitan kaikestä olellisesta elämässäni kuten shoppailuista, kavereista sekä urheilusta! Toivottavasti tykkäät! :--)

  Ja mun blogi pitäis esitellä koska oon tehny sen eteen paljon työtä ja mun mielestä se on esittelyn arvoinen :)

  VastaaPoista
 191. http://karoliinasjoberg.com/

  Olen muotifriikki, rakastan merkkituotteita!

  VastaaPoista
 192. http://themomentsoflaura.blogspot.fi/

  19 vuotiaan opiskelijan lifestyleblogi isoilla hyvälaatusilla kuvilla, hyvällä fiiliksellä ja mukana myös treenailu ja terveysjuttuja :-) en ole ehkä niin jokapäiväistä päivänasu bloggaajatyyppiä, mutta rakastan tehdä hommaa omalla tavallani!

  blogi ansaitsee esittelyn, jos se sun mielestä ansaitsee sen! :-) olisi huippua saada uusia seuraajia ja sitä kautta lisää inspistä hommaan!

  VastaaPoista
 193. http://wildandwonderfulworld.blogspot.fi/

  19-vuotiaan opiskelijan lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 194. http://nauretaantyperyydelle.blogspot.fi/

  19-vuotiaan työttömän tytönretaleen päivittäistä elämää. Työttömyydestä ja rahattomuudesta huolimatta osaa nauttia elämästään täysillä kera supersöpö teddykani!
  Olis kiva jos kurkkaisit ja vielä kivempaa jos satut tykkäämään, ois huippua saada lisää seuraajia! :)

  VastaaPoista
 195. faceeachday.blogspot.com

  16 vuotiaan kokiksi opiskelevan tytön lifestyle blogi, jossa kerron päivistäni, ahdistuksesta ja mietteistäni. Postausinnon lopahtaessa blogi saattaa jäädä välillä hiljaseksi, mutta koitan korvata postausten välillä olleet tauot mahdollisimman runsailla teksteillä. Kuvaamisessa en ole mikään paras, mutta haluan että blogissani korostuu kuvien ja tekstin kautta oleisimmat asiat. Blogini siis sisältää syvällisistä tunteenpurkauksista päivä kanssani tekstejä.

  blogi ansaitsee esittelyn, sillä olen jo aika kauan kirjottanut blogia, mutta siltikin lukijoita on aikas vähän. olisi huippuu jos saisin lisää lukijoita, niin postausintokin voisi palata entiselleen kaiken elämässä tapahtuneiden muutosten jälkeen.

  VastaaPoista
 196. http://juuli-itsnevertoolate.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 197. http://justhewayouare-eve.blogspot.fi/

  Kohta 16 vuotiaan tytön arkielämää. :)

  VastaaPoista