perjantai 4. tammikuuta 2013

2013

Heippa ihanat ♥ Oon ollu jokapaikas menossa nyt viimepäivät, joten joulun jälkeen mun kirjottelu jäi taas vähän ja ajatelin korjata asian ja kertoa koko viikon edestä mitä on tapahtunut! Mulla oli niin ikävä mulle rakkaita ihmisiä, että oon ollut nyt ihan yötä päivää niiden kanssa ja huidellut tuolla ulkona iltaisin. Tässä on ekaks jotain kuvia mun puhelimesta mitä oon napsinu lähiaikoinat :) 

1. Oltiin katsomassa mun ehdottomia lemppareita eli Weekend Heroesii Venuessa. Oli oikeesti mun elämän yks parhaimmista illoista IKINÄ♥ Kannattaa oikeesti kuunnella jos tykkää tollasest musasta, en tajuu miks niin moni ihminen ei oo koskaan kuullutkaan noita :) 2. Joku random kuva musta vähänaikaa sitten 3. Minä ja Sofia meidän pikkujouluissa ♥ 4. Meidän söpö joulukuusi, jonka kyllä jo esittelinkin teille täällä 5. Tää on otettu Colorsseista, siellä(kin) tuli vahingossa käytyä vaikkei pitänyt, mutta hyvä vaan että mentiin! 6. Vauveli♥

1. Mun uudet lempparihousut♥ Oli muuten vähän kylmä (-30 astetta Oulussa :D) 2. Murujen kanssa juhlimassa 3. Mun isäpuolen äidin maailman söpöin koiruli♥ 4. Tarviiko tää esittelyä? haha, mun maailman rakkain vauva :) 5. Chanelin lemppari luomiväri 6. Minä ja Janne Oulun Tivolissa, ei muistikuvia kyllä tästä kuvasta :D

1. Tää on otettu jouluaattona, ainoo kuva puhelimella. Minä ja Nana♥ 2. Tulin keskiviikkona takas Helsinkiin ja mentiin heti murujen kanssa vikaan Crunkkiin 3. Maailman söpöin joululahja mun parhailta tytöiltä♥ 4. Joku random kuva musta viikonloppuna :D 5. Ahmet Sendilii oltiin katsomassa uvna Venuessa 6. Ja lopuksi tänään otettu kuva mun uusista LV kynsistä, mitäs pidätte?

Nyt pitäis sit ottaa vaan ihan rennosti tää viikonloppu ja maanantaina mun joululoma loppuukin.. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana ja rentouttava loma. Ja tietenkin ihanaa uuttavuotta kaikille♥♥

Miltäs kuulostaisi jos laitettais eka linkitä blogisi tälle vuodelle käyntiin, vaikka heti huomenna? ;) Ois kiva löytää uutta luettavaa ja uusia blogeja!

46 kommenttia:

 1. ihanat housut! :) mistä tollasia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on piecesin alunperin mut itse löysin noi kirpparilta ihan parilla eurolla ! en tajuu mitä noi oululaiset väittää et sielt ei löydy mitään ;D todellakin löytyy<3

   Poista
 2. Apuaaa mistä nooi ihanat farkut on?!?! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirpparilta!! kelaa kuin hyvä löytö (;

   Poista
 3. Millon täällä oulussa on ollu -30? XDXD

  TERV. Oululainen......………

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin...

   Poista
  2. ONPAS :D olin siel ennen jouluu ja meil ainaki tuiras näytti mittari -27 ja -25 monena päivänä :) ei siel kuulemma enää oo sen kylempää ku täälkää!

   Poista
  3. Oli meilläkin ennen jouluu kevyesti -28, terkuin kirkkokankaalla asuva

   Poista
 4. ihan superihanat noi sun farkut, mistä noi on ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirpparilta löysin =) mut piecesin alunperin!

   Poista
 5. Ihanat noi farkut (+ihana sinä!) ja tosi hyvä idea tuo linkitä blogisi! :)

  VastaaPoista
 6. sul on ihan älyttömän hyvä kroppa ku oot saanu vähä lihotettuu ittees! :) ja onko toi sun bloginimi siitä SHM biisistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei ihana kuulla, oon halunnu niin pitkään "lihoa" vähän ja oon aina ollut tosi hoikka ja vaik oon kuinka syönyt niin ei oo vaan onnistunut :/ ehkä nyt ku oon kumminki kohta 20v niin toimii tää mun lihotuskuuri ;D ja joo on♥

   Poista
  2. Niin, ja ei se mitään lihomista ole. Langanlaihahan toi Derya on edelleen. Mä aina puutun jos puhutaan lihomisesta laihojen kohdalla. Se on painonnousua, joka on tervettä ja tavoiteltavaa :)
   Derya murua vaan rinnan alle ;))

   Poista
  3. joo mua kans huvittaa tää koko juttu :D samaa aikaa nimitetää anorektikoks ja samaa aikaa kuinka oon lihava nyt :DDD

   Poista
 7. oothan sä ehkä vähä noista ajoista muuttunu xd http://irc-galleria.net/user/momomaru/picture/114614315 haha oon vähä stalkkeri mut oon sun elämää nyt varmaa joku 4v seuraillu nii jännä kattoo miten tuntematon ihminen muuttuu! mut mitä hei kävi sun ja ton iinan kaverisuhteelle?! ;//

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha huii pelottavaa ;D mut hyvä vaan et oon muuttunu järkyttävää jos näyttäisin vielä tolta :'D

   Poista
  2. minäki ihmetelly et mitä sulle ja iinalle kävi? :o

   Poista
 8. Derya ööö. Täällä oli ehk max -20 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä ollu mun mutsil tuiras nytti -27 ja ku oltii autos nii siinki mittaris näytti melkee -30 :D!!!

   Poista
 9. mistä noi farkut ja paljon makso:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on kirppikseltä oulusta :) maksoi 2 euroa :D

   Poista
  2. eikääää :D vitsit mikä löytö!

   Poista
 10. Ite oon kade, ku asun oulussa ja ei taho löytyä kirppareilta mitään, ja sitte helsingissä löytyy vaikka mitä! :) toki joskus löytyy jotaki!

  Ja joo, linkitä blogisi-juttua vaan kehiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaihetaan ;D mun mielestä oulussa on paljon paremmat kirpparit kun täällä :)

   Poista
  2. No lol ei todellakaan. Oulun kirpparit in my ass

   Poista
 11. voi että kun oot kaunis :) ja noi housut on upeet !!

  VastaaPoista
 12. Vastaukset
  1. kiitti ihanuus :) ja sinä se tässä kaunotar olet!<3

   Poista
 13. Ihana Derya! <3 Noi farkut on unelmat :--)

  VastaaPoista
 14. tosi kiva blogi ja oot muutenki tosi kaunis !! (: , noi sun valeet farkut on ihanat ja noi kynnet kans :) missä oot käyny ne laittamas ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii kiitti ihanasta kommentista :)<3 siis tein noi ite ! kiitos paljon ;D

   Poista
  2. no ne on tosi hyvin laitettu ! :o

   Poista
  3. en oo pitkää aikaa jaksanu tehä geelikynsii niin vähän pelotti mitä noist tulee mut kiitos :
   )

   Poista
 15. Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata toistemme blogeja? Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
  http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiva kuulla :) joo mäpäs käyn kurkkaa ;D

   Poista
 16. Oot tosi kaunis ja kirjotat ihanalla tavalla! Muutenki sun elämä näyttää täydelliseltä ja oot tosi hoikka :) piristät mua näillä postauksilla Derya :):):) sulla on ihania vaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiii höpö höpö<3 kiitti paljon kumminkin sweetie :)

   Poista
 17. Miks ette Iinan kanssa kaveeraa enää?:/

  VastaaPoista
 18. mist oot ostanu noi farkut? 8)

  VastaaPoista