tiistai 7. helmikuuta 2012

Ylläriarvonta♥


Ajattelin pitkästä aikaa piristää teitä ja pitää pienen ylläriarvonnan! Arvonta alkaa tänään 7.2 ja päättyy 14.2 eli joku teistä ihanista saa multa ystävänpäivälahjan!♥

Säännöt ovat yksinkertaiset:
1. Kerro mistä pidät eniten blogissani & kuinka usein luet blogiani
2. Muista lisää sähköpostisi kommentin loppuun!
3. Valmista!


Palkinto on siis yllätys joten pientä jännitystä kehiin ;) Mulla on jo palkinto tiedossa, joten nyt kaikki kipinkapin osallistumaan! Mulla on ihan parhaat lukijat, ootten niin ansainnut tän!

406 kommenttia:

 1. Oot täällä just semmonen oma ittesi! Sulla on tosi kiva tyyli, ja on kiva lukea sun menemisistä ja kaikesta! Ja se et sulta tulee paljon erilaista materiaalia on tosi kiva :) !

  katjja@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. 1.kirjoitustyylistä ja kuvista (: ja sitten kaikista aiheista.
  2.kristamuwsu@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljon tän blogin monipuolisuudesta & siitä et sä omistaudut tälle eikä tartte oottaa kauaa uutta postausta . Täältä saa myös kivoja vinkkejä (:  nina.kumpu@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Sun kuvat on kivoi ja koko blogi kokonaisuudessaa on tosi kiva :)!
  jenniina_vainikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. tykkään sun blogissas niistä kaikista kynsijutuista ja kuvista, sun ihanista vaatteista/ ostoksista ja mielenkiintosista tekstien sisällöistä! : )

  pauliina.hyvarinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Oot aito kun kirjotat sun blogia, tästä tulee aina hyvälle mielelle, ja jos on tylsää/kipeenä niin sun vanhoja postauksia on ihana lukee! Eikä sun kirjotustyyli oo muuttunu mitenkää ekoista postauksista, koska osaat myös ne 'negatiiviset' asiat kääntää iloks aina! :)

  Ja tän vois lukee läpi aina uudestaan ja uudestaan, eikä tähän kyllästyis!

  noksu92@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi, vaikutat itsekin todella ihanalta ja iloiselta persoonalta. Eniten blogissasi pidän ulkoasusta, maisemakuvista ja eniten oman kotisi kuvista!

  sähköposti: suojapuoja11@hotmail.com

  PS. luen blogiasi päivittäin!

  VastaaPoista
 8. Luen joka postauksen ! Sun blogissas tykkään eniten sen pirteydestä, ihanista kuvista ja kaikenlisäks sä oot nii herttanen ja ilonen persoona !

  monika.suvanto@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. 1. Kynsijutut ja sisustusjutut :) Oma kiinnostus eniten pyörii niissä mutta höpötysvideotkin tosi kivoja :)

  2 mamih-@hotmail.com ->

  VastaaPoista
 10. 1. Kynsijutut ja sisustusjutut :) Oma kiinnostus eniten pyörii niissä mutta höpötysvideotkin tosi kivoja :)

  2 mamih-@hotmail.com ->

  VastaaPoista
 11. Luen sun blogia päivittäin Bloglovinin kautta, ja tykkään iha törkeesti!
  Erotut monen muun muotibloggaajan joukosta ja sun jutut on aina aivan mahtavia (-:
  Olet ihana!

  lauralinnalampi@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Luen sun blogia päivittäin Bloglovinin kautta, ja tykkään iha törkeesti!
  Erotut monen muun muotibloggaajan joukosta ja sun jutut on aina aivan mahtavia (-:
  Olet ihana!

  lauralinnalampi@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kirjotat asioista mitkä kiinnostaa mua, tykkään kuvista, ja näistä kaikista teema-postauksista. ja muutenki tykkään noista sun tekemistä kynsistä ja kaikesta, ehkä eniten tykkään noista hius-postauksista :)ja sit tykkään lukee muutenki sun blogii, koska elät just sellast elämäää (tän blogin perusteel) millast ite haluisin elää :-)

  Mun blogi:http://senna-katariina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. Tykkään sun blogista siks koska postaat tosi usein ja monipuolisesti, sun kuvat on kivoja ja tykkään sun tyylistä paljon + oot toosi kaunis =)Ja luen sun blogia aina kun sulta tulee uus postaus.

  bihlaaa94@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. oho sähkäri toho äsköse loppuun: senna.justmydream@gmail.com :)

  VastaaPoista
 16. tykkään sun blogista kokonaisuudessaan ihan hirveesti! En osaa luokitella et mitä sun postauksia lukisin eniten ja mistä pidän eniten!:)

  luen sun blogia oikeesti päivittäin, jos ei oo tullu uusia postauksia niin luen sitte vanhoja! :D

  embooe@hotmail.fi

  VastaaPoista
 17. kirjostus tyyli, kuvia, ja muutenkin kiva lukea sun blogia, tää vaan on sellane mielenkiintone,
  et kirjottelet sillee erilaisia juttui ettei aina samaa ja samaa :D

  e.mppuliini@hotmail.com

  ja luen sun blogia sinä päivänä kun postaat,
  joka päivä käyn kattoo onks tullu uutta (;
  eli odotan innolla aina sun postausta :)

  VastaaPoista
 18. Sulla on rento ja päivää piristävä blogi! Plussaa tietenki kynsi- ja sisustusjutut! Joks päivä luen blogiasi.
  essuli94@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Luen sun blogia, koska kirjotat tosi aidosti ja kivasti, monipuolisia postauksia ja mahtavia kuvia! :) Sulla ei oo ikinä semmosia turhia höpönlöpön-tekstejä, vaan aina jotaki asiaa. Blogias käyn kurkkimassa vähintäänkin niin usein kun sulta tulee postinkia. ;)

  ella.1996@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. sun blogis on jotenki raikas, ja sulla on tosi oma tyyli kirjoittaa. sun blogia on tosi helppo ja hauska lukea! & luen päivittäi <:
  jenica.m@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Luen sun blogia ainaku huomaan, että oot päivitelly :) Parhaat puolet sun blogissa on se, että erotut joukosta ja postaukset on monipuolisia!
  grreetta@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Pidän eniten siitä, kun sun blogi on niin hyvä ja rakastat pinkkiä varmaan yhtä paljon kun minä! Luen sun blogia aina kun julkaset tekstin, koska luen bloggerin kautta. :)

  kassuui@windowslive.com

  Keep going girl!

  VastaaPoista
 23. Luen sun blogias päivittäin ja päivitän bloggeria varmaan 15 minuutin välein ja odotan millon tulee uusia postauksia. Tykkään blogistas, koska oot niin erinlainen ja jotenkin sun jutut on niin ajankohtaisia mulle kans :) Ollaan niin samanikäsiä ja käydään vissiin samaa koulutusalaakin.. :) Blogisi on tyylikäs ja nykyaikainen! Kiitos sinulle ihanasta blogista Derya. <3

  milla.juntunen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 24. tykkään oikeestaan kaikesta :) ja luen aina ku tulee postaus!

  siniiiii@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Tykkään sun blogissas siitä, että oot niin upea, mutta silti niin aito! Kirjotat tosi kivasti ja rennosti, eikä tää oo sellasta pakkopullaa. Kuvia on paljon, ja tykkään niistä suunnattomasti. Oot tosi mukava (ja laitoin niistä kynsistä sillon sähköpostia, mutten oo vieläkään saanut aikaiseksi pommitella sua fb:n kautta, täytyykin varmaan pian vähän valaista...) ja niin. Tää on yksinkertaisesti vaan niin kiva blogi. Niin ja aina(kin aina) silloin tulee tsekattua sun blogi, kun oot tehnyt uuden postauksen. Monesti myös ihan vain selailun vuoksi :----)

  juli_xx@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Luen jokaisen tekstisi eli aina ,kun kirjoitat. Pidän blogistasi, koska sulla on aina upeita kuvia, omaperäistä j suloista tekstiä, olet todella kaunis ja kiinnostava ihminen ja blogisi on vaan kertakaikkisen upea..+ teet ihania kynsiä, osaisinpa minäkin yhtä hyvin! Ei ollut imartelua, vaan mielipiteeni. En aina jaksa lukea kaikkia blogeja, joita luen. Sinun ja 3 muun blogin kuitenkin luen aina!

  ericamoi@windowslive.com


  www.getnailedlove.blogspot.com

  VastaaPoista
 27. Tilaan blogias bloggerin kautta, joten luen aina kun tulee uusi postaus! Blogin parasta antia on kuvat ja tykkään erityisesti kynsipostauksista :)

  criiny@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Eniten pidän sun blogissa siitä miten paljo omistaudut kirjottamiselle. Ja miten ihanasti kirjotat, sun tyyli on myös tosi ihana ja samoin noi kaikki kynnet . Ootan ihan innolla aina että minkälainen sun uus postaus on:) Luen tätä siis joka päivä. :)

  reetta961@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. tykkään siitä miten kirjotat et ei mitenkää täydellistä kirjakieltä, sun postaukset on ihana pirteitä aina, postaat paljon. Nii ja kirjotat semmosista jutuista mitkä kiinnostaa, et just ei kokoaja samaa. Sun tyyli ja kuvat on aina ihanat :)

  ja luen sun blogia päivittäin, en jätä mitää postausta koskaa lukematta! ;)

  kinuski_16@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Luen joka päivä! Tykkään sun kirjoitustyylistä ja kivoista kuvista, tosi monipuolisia postauksia tulee myös :)

  iina.rissanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Luen aina kun tulee ilmotus et oot postannu ja tykkään sun postauksista sen takia et mun mielest tää blogi onkauheen lepposa ja teksti on tosi sellast kivaa luettavaa! Muutenki sullon kiva, vähä erillainen tyyli!! :) ¨

  roza.zofia@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. 1. Kaikista ihanista kauneus ja sisustus jutuista ja vaatteisiin liittyvät postaukset on tosi kivoja! Nana on myös söpö :) ♥
  2. Johanna_Mutikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Tykkään eniten siitä, kun tämä blogi on niin ihanan tyttömäinen! Luen aina silloin, kun tänne on tullut uusi postaus.

  mellu-h@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. TYkkään sun blogista siks, että sitä kirjottelee tommonen persoonallinen
  tyyppi, ja tää on muutenkii vaan niin ihana (:

  petravalkonen2@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Teet paljon erilaisia postauksia ja kuvatkin on ihania ja vaikutat tosi mukavalta ja aidolta ihmiseltä :) Luen blogia aina kun tulee uusi postaus ja selailen vanhojakin joskus.

  inkapie@suomi24.fi

  VastaaPoista
 36. koko siun blogi o ihana ja tykkään kaikesta, kirjottelet usein ja monipuolisesti :) kaikki ihanat postaukset ja nanan kuvat ! ja sieki oot noi nätti ja tommone josta mieluite ottas mallia :) luen blogias lukijana eli kaikki postaukset luen lävitte jne :)

  annnu2402@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Rakastan blogiasi yli kaiken! Sulla on kivoi kuvia ja kiva kirjotys tyyli ja tätä on kiva lukee:)! Luen aina ku uus postaus tulee ja välil käyn kattomas jotai iki vanhoja postauksii vuodelt 2011:D! Ja se kans et pystyt kirjottamaan tänne iha omana ittenäs etkä välitä anonyymeistä jotka valittaa jostai iha turhasta:)!

  emppumoi@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Tykkään eniten sun blogissa siitä, et tää on tosi monipuolinen, sä postailet tosi usein ja sun kirjotustyyli on just semmone kiva, et tätä jaksaa lukee mielenkiinnolla ja oottaa innolla uutta postausta!:D tykkään myös sun kuvista ja siitä et niitä on yleensä paljon:) ja sulla on ihana tyyli plus sulonen kisu!<3 luen sun blogii oikeestaan päivittäin :)

  nitaaa--@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Tykkään sun blogista tosi paljon, kuvat ja asiat on kivoja, kirjotat sillain että sitä tekstiä on kiva lukea ! ja muutenkin se, että en tiedä toista samanlaista blogia :) luen aina kun kirjoitat.

  elli.ranta@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. VAIKKA OON POIKA ni luen sun blogiii aina innoissaa :D sun tapa kirjottaa on tosi mukava ja sellain et on helppo samaistuu siihe ja se on on sellast.... realistist ja aitoo. sit aina shoppaat kaikkee mitä ite himoitsisin jos näkisin ja sit katkeraaan kiroon sut helvettiin siin samal XDDD
  JOO JA SE ETTÄ sä päivität blogiis hyvää tahtia :>>>>> ei tartte itku silmäs veaa et koska tulis jotaa uutta , mutta et spammaakkaa tekstii.
  siis tää mun teksti on super sekava mut innoissani kirjotan XDXDDD
  sun blogis on kaikki kohallaa etkä yritä liikaa:)

  makkurop(@)hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Tykkään sun blogista koska kirjotat usein, postaukset on pitkii&hauskoi%niitä tuleee usein, kuvia on paljon ja ne on hyvä laatusia ja lisäks kirjotat hyvistä aiheista:)

  sanskud44@gmail.com

  VastaaPoista
 42. 1. siitä että tääl on paljon kaikkii tommosii kauneusjuttuja, sun tyyliä, sisustusta ja saan aina sikana innostusta täältä! aina ku tuun bloggerin etusivulle nii ootan että sulta ois tullu uus postaus ja sit luen aina ihan innolla kun on tullu! sit selailen tätä aina muutenkin ja luen vanhempia postauksai :) tää on ihana blogi!

  koivulinda@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Luen jokaisen postauksen, ja lähinnä sen takia kun jutut on kiinnostavia sekä sinä ihmisenä :--)

  anneapina@hotmail.fi

  VastaaPoista
 44. Tykkään siittä että ei oo aina samanlaista tekstiä vaan erilaista välillä muutenki vaikuttaa mielenkiintoiselta koko blogi, ulkoasu jne! En muuten edes lukisi jos tässä ei ois ollu jotain kiinnostavaa kun eka kertaa tänne sivulle päädyin :D ja luen sillon aina ku on tullu uus postaus :) taruhotti@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Mä tykkään lukee sun blogia,koska sä laitat niin ihania kuvia ja kiinnostavia tekstejä sä oot myös tosi mukavan ja ystävällisen ihmisen tuntuinen. Mä luen sun jokaisen postauksen aina minkä sä laitat ja mulle tulee hymy huulille kun nään ne kuvat ja tekstit! (: <3

  nea.markkanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 46. Ilman sen pidempiä löpinöitä; Oot upea.

  irene.nyberg@luukku.com

  VastaaPoista
 47. Tykkään sun blogist siks, koska tykkään sun tavasta kirjottaa tänne ja vaikutat niin energiselta ja iloselta ihmiseltä. Joka päivä käyn kattoo ootko postannu uutta asiaa :)

  Sirpukka_@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Luen sun blogias aina kun törmään fb:n fanisivulla uuteen tekstiin, tai kun käyn joka päivä omaa blogiani kirjoittamassa niin tsekkaan siinä samalla päivitykset d: Tykkään sun blogistas siks, koska pidät jokaista lukijaa samanarvoisena etkä erottele ketään. Lisäksi oot kaunis, kuvaat taitavasti ja saat normaalinkin tylsän päivän kuulostamaan siltä kuin se olis jostain prinsessojen maailmasta (:

  VastaaPoista
 49. Oot ihan älyttömän kaunis, blogis on täynnä upeita kuvii ja kirjotat aina nii hyvin myös tavallista tyttöjen jutuista :) oot nii aidon olonen ja uskallat selvästi olla oma ittes jopa blogin puolella. Lueskelen sun blogia aina ku huomaan, että sulle on tullu tänne uus postaus (:

  janina.lamsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. ja ai niin : vilma.metsala@luukku.com

  VastaaPoista
 51. Luen aina ku postaat eli joka postauksen :) Tykkään sun kirjotustyylistä ja asioista joista kirjotat. Pukeudut tosi upeesti ja tykkään sun vaatteista ! :--)

  amppusalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Sul on kivoja kuvii & kiva tyyli :))

  mmatsku97@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Olet oma itses ja blogisi ja sopivan monipuolinen ja tyttömäinen. Päivityksiäkin tulee riittävän usein :) Luen tätä aina kun huomaan, että olet laittanut uuden postauksen eli about kerran päivässä :)

  chaosf@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Tykkään blogin arkijutuista sekä kynsipostauksista. Luen aina kun blogilistalle on päivittynyt.

  lra85@luukku.com

  VastaaPoista
 55. Tykkään itseasiassa jokaisesta sun jutusta blogissas! Ja joka päivä tätä tulee luettua.. :)
  jiionna_@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. blogisi on lukemisen arvoinen koska kirjoitat mielenkiintoisesti ja kiinnostavista aiheista, vastaat postauksilla lukioiden kysymyksiin ja kirjoittelet niin usein ja omalla tyylillä, että jäät hyvin mieleen! Luen kaikki postauksesi oikeastaan samana päivänä kun ne ilmestyvät.

  anskuheinanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. 1. Kerro mistä pidät eniten blogissani & kuinka usein luet blogiani

  Pidän räväkkyydestäsi ja tavastasi kertoa myös arjen pienimmistäkin tapahtumista; blogisi erottuu joukosta sillä et ainoastaan esittele asujasi ja lataa catwalk-kuvia postauksiisi. Olet kiinnostava ihminen seurata sillä olen itsekin Oulusta ja olen usein nähnyt ystäviäsi Oulun kaduilla.

  Luen blogiasi vähintään kerran päivässä, joskus samat postaukset sekä aamupalalla että illalla ennen nukkumaanmenoa. Postaustahtisi on hyvä!

  annikani.n@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. sun blogissa on ihan parhaita kynsijuttuja ja inspiroidun aina lukemisen jälkeen kikkailemaan omiakin kynsiä! muutenkin sun blogi huokuu ihanaa tyttömäisyyttä, me likey.

  tinja.jokelainen@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho tuli vahingossa tää mun viesti tänne kahesti!! =)

   Poista
 60. Sulla on kiva & persoonallinen tyyli ja sun postaukset on ihanan vaihtelevia! Luen bloggerin kautta aina silloin kun satut postailemaan =)
  essi.j.salonen@student.hamk.fi

  VastaaPoista
 61. luen sun blogii siks, ku tykkään sun stailista, sun bannerista ja sun koko blogista!

  ennnnu@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Tykkään sun tyylistä ja kirjotustavasta ja tää on tosi koukuttavaa luettavaa! Blogia luen aina uuden postauksen tullessa. =)

  marli@hotmail.fi

  VastaaPoista
 63. Sun blogis on paras, koska jokaikinen postaus on mielenkiintonen, varsinki kynsijutuista tykkään ihan hirveesti! Ja oot kyllä niin personaallinen, tää blogi on ainutlaatunen :-) ♥

  sugared@ymail.com

  VastaaPoista
 64. Tykkään sun blogin ''prinsessamaisuudesta'' ja sun tyylistä kirjottaa. Luen aina kun tulee uus postaus vike947@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. 1. Luen sun blogias päivittäin ja ootan innolla aina uutta postausta (: parasta sun blogissa on vaihtelevat postaukset ja mul tulee ain parempi mieli ku luen tätä!(:

  natalie.koivunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Tykkään sun blogista koska postaukset on monipuolisia, ja ihanan tyttömäisiä =) Ja koska täällä on juttuja myös kynsistä ja Nanasta joka on toosi söpö <3 !! =) Käyn vaikka kuinka monta kertaa päivässä kattoon et onko tullu uutta postausta ja luen heti jos on tullu! =)
  hellugwellu@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Tykkään sun blogista koska kirjotat monista asioista ja teksti on rentoo eikä liian sellasta mietittyy ja nii:) Luen blogia aina ku nään et on tullu uus päivitys!

  ellanenn@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. pidän sun kirjoitus tyylistä ja tykkään sun vaatteista ja hiuksista ja huoneesta ja kynsista ja niin :) ja luen sun blogia päivittäin, taisiis silloin kun tulee postauksia :) ♥

  mmerii9@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Aina uusimman postauksen luen, bloggerin kautta oon lukijana. Parasta on vaate ja kauneusjutut!

  khanel@windowslive.com

  VastaaPoista
 70. Luen blogiasi päivittäin ja pidän siitä että otat lukioiden toiveet hyvin huomioon. Kirjotat tosi monipuolisesti asioista ,ja pidän sun kirjotus tyylistä.
  repa.metsala@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Luen aina kun sulta on ilmestyny uus postaus : ). Sun blogi on piristävä!
  Jonna_993@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Sul on kivoja kuvia, ihana tyyli ja kaikki postaukset on tosi mukavii lukea ! Ootan aina innoissani uutta postausta ;)

  sarjis97@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Luen sun blogias aina kun blogger ilmottaa että sulle on tullut uus teksti. Eniten tykkään sun tyylistäs kirjottaa, monipuolisista postauksista ja sun aivan ihanista hiuksista ja kynsistä ja vaatetyylistä ! (:

  ons-ku@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Luen blogias monta kertaa päivässä (: kivointa on ehkä kynsijutut ja jutut Nanasta tottakai.
  marrr-ju@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. 1.Tykkään sun blogissa monipuolisista postauksista,kuvista ja oikeestaan kaikesta:)
  Luen sun blogia päivittäin.

  karo.blogspot@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Pidän blogistasi, koska se on tyttömäinen ja on paljon kuvia! Luen kerran päivässä

  wonderful-l@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Tykkään sun blogistasi tosi paljon, sulla on aina erilaiset postaukset. Sun tyylisi on tosi ihana ja teet paljon kynsipostauksia. Luen aina kun tulee uusi postaus :--) Ulkoasu on selkeä ja simppeli ja kuvat ovat tarpeeksi isoja :--)

  essi.moi@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. äää, tää sun blogi on vaa iha älyihana, ja sulla on superkiva tyyli kirjottaa ja tosi kivoi kuvia, käyn kattelemas sun blogia tyyliin joka päivä (:

  sssuviii@windowslive.com

  VastaaPoista
 79. tykkän sun blogista koska oot oululainen ja luen myös siksi koska et ole samanlainen ku muut bloggaajat. oot vähä erilainen :) luen joka päivä blogiasi tai silloin kun oot tehny uuen postauksen.

  erika_korppu@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. ensinnäkin tykkään sun blogista siks kun oot nii oma ittes, ja oot sellanen ku oikeesti haluut olla etkä esitä mitää. sun postaukset on aina niin ihania ku on kivoja kuvia ja kerrot sun asiat silleen kiinnostavasti etkä vaan silleen moi ja moikka (voiko näin sanoo:D?) ja luen sun blogia yleensä päivittäin, jos et oo tehny uutta postausta, nii selailen sivua alaspäin ja luen vanhoja uuestaa:)

  essi97@netti.fi

  VastaaPoista
 81. Sun blogissa parasta on se, että postaukset on monipuolisia! (: Luen blogia usein ja ainakin silloin kun uusi postaus ilmestyy.

  iksumau@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Ihana Derya, ku järkkäsit tämmösen !

  Eli siis luen sun blogia aina jos kaipaan inspiraatiota tai on tullu uus postaus, sulla on vähän samantyylistä prinsessamaisuutta tässä hommassa, ku mullakin♥ :)

  Kirjotat persoonallisesti ja omana ittenäs ja tykkään Nanasta, se on ylisöpö. Oot piristävä pakkaus ja nätti myös ! Keep going, girl :)

  ♥:llä Kia,

  sparksfly-kiasofia.blogspot.com

  kiaamoi@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Luen sun blogia aina kun oot kirjottanu jotain tai sitte selailen vanhoja , melkein joka päivä . Tykkään sun blogissas siitä ku sun elämä vaikuttaa olevan niin täydellistä ,tää blogi on myös jotenki special , koska tosi monet blogit on ihan samallaisia mut tää on ihan erilainen ku kaikki muut ja rakastan sun vaatteita ja kuvia muutenki !

  ellipro@hotmail.com

  ellielliandyou.blogspot.com

  VastaaPoista
 84. Tykkään sun blogista koska postaat usein ja mielenkiintoisia postauksia ja oon saanut sun blogista ihan mielettömästi esimerkiksi kauneudenhoitoon liittyviä vinkkejä! Sun blogi on just sun näkönen, tyttömäinen ja persoonallinen ja on mielenkiintosta lukea sun elämästä koska oon niin mielenkiintoinen ihminen :) ja kaikenlisäks vielä tosi kaunis. Täällä on oikeesti sellasta sisältöä mikä kiinnostaa ja kun postaat vielä niin paljon kaikista eri asioista ja tykkään blogeissa monipuolisuudesta. Luen sun blogia aina kun blogger ilmoitta että sulta on tullut uusi postaus :) <3

  oliviaalexandra@windowslive.com

  VastaaPoista
 85. Sulla on ihanat monipuoliset postaukset ja sun tekemii kynsii on aina ilo nähdä =) Lisäksi postailet usein ja postaukset ovat tarpeeksi pitkiä mun mielestä. Seuraan sua bloglovinin kautta joten sieltä aina luen uusimman postauksen.

  sleepingsoulmate@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Tykkään sun blogissa monipuolisuudesta, ja siitä, että sulla on tosi samanlainen tyyli kun mulla ja saan täältä jatkuvasti paljon inspiraatioo :) Ihan perus arkipostaukset on kivointa luettavaa, mutta tykkään myös sun tekemistä tyylikollaaseista paljon! :) Seuraan sun blogia bloggerin kautta joten kiiruhdan tänne lukemaan aina kun uus postaus ilmestyy (;

  rriina.nurminen@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Tykkään saun blogistsa, koska kirjotat omalaatusesti ja persoonallisesti. On tyttömäisiä hömppäjuttuja, jotka piristää omaa päivää ja tuo omaan päivään piristystä :)
  Luen sun blogia aina kun sulta tulee postaus, bloggerin kautta siis :)

  tiia_hamalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. Sulla on aivan ihana tyyli ja oot tosi nätti♥ Tykkään paljon siit kun teet tosi erilaisii postauksia kokoaika, ja ne on aina kiinnostavia.
  Luen aina kun teet uuden postauksen, eli tosi usein lol :p

  lillimoii@hotmail.com

  VastaaPoista
 89. 1. Luen aina ! joka päivä oon naama kii ruudussa et millon tulee uus postaus! Ja tykkään lukee vanhempiaki postauksia.
  Sun blogissa tykkään siitä kun on niin paljon kaikkii muotijuttuja ja kynsijuttuja ja sun kavereista. eli siitä et on aika paljon erilaisii ettei aina samaa :) !

  ellabanana@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. sun blogi on yks harvoista lifestyleblogeista joita seuraan. Luen bloggerin kautta eli joka postauksen käyn lueskelemassa. :-)Tykkään sun omaperäisestä tyylistä sekä vaatetuksessa että kirjoituksessa. Tunnostat kans tosi mahtavalta persoonalta! :) Vähitellen lisääntyneet kynsijutut ovat kanssa mieleeni, koska itsekkin laitan kynsiä jatkuvasti. :)
  enni94@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Luen sun blogiasi aina silloin, kun kirjoitat uuden postauksen! Tykkään sun blogissa monipuolisuudesta, kuvista ja siis ihan vain koko paketista! :)

  janni-laakso@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Sun blogi on mahtava, koska sun postaukset on pirteitä ja söpöjä ♥
  ogmo@windowslive.com

  VastaaPoista
 93. Luen blogias päivittäi ja tykkään sun blogista sen takii et kirjotat selkeesti, sulla on ihana tyyli, sun kaikki shoppailu ja meikki/hius jutut on tosi kivoi ja rakastan sun tekemii kynsiä! Itekki ku tykkään laittaa kynsiä (: Ja sun tekemisiä on muutenki kiva seurailla c:!

  julia.lahteenmaki@nei.to

  VastaaPoista
 94. Blogisi on kiva koska pidän sun kynsijutuista, mutta kuitenkin kerrot kaikesta muustakin, eli kokonaisuus on paras ja ihanan vaaleanpunainen (:! Käyn joka päivä kattomassa, että onko tullu uusia postauksia.
  mariaa-aa@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Luen sun blogias lähes päivittäin, yleensä silloin kun sulta on tullut uus postaus. :)
  Tykkään sun blogissas kaikista sun kuvista, ostoksista, tyylistä, tän blogin tyttömäisyydestä, sun jutuista ja vinkeistä! Olikohan siinä kaikki ? (:

  saara.ilona@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Oon lukenut alusta asti blogiasi ja luen aina kun kirjoitat jotain uutta :) kuvat on ihania ja muutenki noi sun kauneus,vaate ja sisustusjutut :D ja sun tyyli on upea!
  viivi.ojanen@luukku.com

  VastaaPoista
 97. Tulen blogiisi aina kun olet julkaissut uuden tekstin ja blogger siitä ilmoittaa:) Ja ei ole mitään tiettyä aihealuetta josta pidän eniten, pidän kaikista postauksistasi :)

  sypa.blog@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. luen sun blogia koska mä ihailen sun tyyliä (niin vaate- kuin elämäntyyliä) ja nyt kun laitat tänne vielä kynsikuvia ja kaikenlaisia kauneusjuttuja ni pisteet nousi roimasti! :) sit on myös se et tää blogi on vähä erilainen ja oot itekki nii symppis (varsinki ku sanot äitiäs mamaks xdd)! oon jääny ihan täysin koukkuun, tarkistan 2-3 kertaa päivässä ja joka päivä. tämmöne rutiini tästäki tullu :D:D kebabbo@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Mä tykkään sun blogissas eniten siitä ku oot aina oma ittes etkä anna muiden vaikuttaa sun menemiseen! Oot jotenkin tosi aito ja muutenkin tosi nätti. Ja sulla on ihana tyyli. Sä vaikutat jotenki täydelliseltä persoonalta :) Käyn joka päivä aina kurkkaamas että onko tullu uusia postauksia, ja on kyllä aina päivän pelastus ku oot kirjottanu jotaki uutta! Sulla on tosi kiva kirjotustapa ja ku alotat jonku postauksen, ni se on aina pakko lukee loppuun ku ne on niin mielenkiintosia. Muutenki osaat kirjottaa jotenki ihanan avoimesti!

  Vaikutat tosi hyvältä ystävältä ja ois tosi mukava tuntee sut paremmin. :)

  ♥lla karita
  katasd-@hotmail.fi

  VastaaPoista
 100. Oot nii aidon olone täällä blogissa ja tykkään ku postaat ain jotain kiinnostavaa. Aina ku teet uuden postauksen ni käyn lukemassa sen:) Hyvä blogi on ja oot kaunis:)

  jeminakontio@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Mun mielestä sun blogi on ainutlaatunen tässä massiivisessa blogimaailmassa, koska sä oot uskomattoman kaunis, fiksu ja persoonallinen. Kun alotin ite blogeissa kiertämisen, niin sun blogis jäi kaikista sadoista kirkkaiten mieleen ja se tarkottaa mun mielestä sitä että sulla on tosi hyvä blogi eikä niinkään massassa kulkija joka on täynnä päivän asu postauksia vaan paljon muutakin! Tykkään sun blogista siis koska on kivoja postauksia, oot todella mukava lukijoilles sekä tietenkin todella tyttömäinen mistä ite tykkään tosin paljon :)

  jondsku@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Luen aina blogias ku oot tehny uuden postauksen ja joskus selailen vanhoja postauksias! Tykkän sun blogista koska postaukset on monipuolisia ja sulla on ihania kuvia ja mieletön tyyli ja postailet aika usein ja plussaa on rttä laitat yleensä paljon kuvia ja tekstejäs on kiva lukea!!

  Annika@suvimaa.net

  VastaaPoista
 103. Olet omaitsesi, sanot rehellisesti mitä oot mieltä asioista ja puutut erittäin hyvin noihin anonyymien asiattomiin juttuihin, postaat kivasti ja useesti + vilokasen sun blogia aina kun oot tehny postauksen ja joskus luen sun vanhoja postauksia :)

  johku991@hotmail.com

  VastaaPoista
 104. tykkään sun blogista, koska kirjotat kiinnostavii juttui hiuksist,meikeist, vaatteista ja muista jaja joo =) kirjaudun yleensä blogii vaa sen takii, et katon ootko päivitelly jotain:p :)luen sun blogii AINA kun pääsen koneelle! välil koulukiireide takii vaikeeta, mut luen kaikki uudet päivitykset hetiku nään et on tullu uusii :3 avaan sivui tonne kenen luen eniten, niin SUN kuuluu siihen ykkösiin :) jatka samaanmalliin♥

  jjuliahh_@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. 1. sun blogi on ollu pitkään yks mun lemppareista! tää on jotenkin erikoinen, kuvat kivoja, tekstiä helppo lukea ja muutenki oot kaunis ja sulla on niiii kiva tyyli :-) mun on pakko jokapäivä tulla tarkistaan onko tullu uutta postausta!

  ttiazi@luukku.com

  VastaaPoista
 106. Tykkään blogissasi eniten ihanasta, jotenkin positiivisesta ja iloisesta kirjoitustyylistä, kynsijututki on kivoja :--) luen aina ku tulee jotain uutta!
  tranereps@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Luen blogia aina kun uus postaus valmistuu,
  tykkään tästä blogista koska täällä on kaikkia kivoja juttuja liittyen muotiin, kauneuteen ja sisustukseen ! :)


  hapsu_96@hotmail.com

  VastaaPoista
 108. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 109. eniten pidän kuvista! kuvat saavat aina hymyilemään ja video postaukset ovat aina kiva ylläri ! kuvia on aina todella paljon mikä on vaan plussaa :) luen blogiasi aina kun on tullut uusi postaus! minnamoi@windowslive.com

  VastaaPoista
 110. Blogissasi pidän ehkä eniten kaikista vaatteisiin ja kauneuteen liittyvistä postauksista. Luen blogia aina kun uusi postaus ilmestyy. (:

  kata7485@gmail.com

  VastaaPoista
 111. luen blogias koska tykkään tyylistäs ja postauksistas yms :) blogia luen ainakun postauksia tulee :)

  elli--sniff@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Parasta on varmaan se että olet oam itsesi ja tuot omat kantasi esille. Tykkään kyllä kaikesta sun blogissa! :) Käyn päivittäin katsomassa oletko kirjoittanut uutta postausta. Ne ovat päivän piristyksiä! :3

  miljaaak@hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Luen sun blogia aina kun teet uuden postauksen! tykkään sun blogista, koska sun kuvat on kivoja ja tekstii on sopivasti ja plus tykkään sun tyylistä!

  maikki1996@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Tykkään sun blogista koska se on niin hyvin tehty ja kivoja juttuja muotiin ja kauneuteen ja muutenki elämästä ! Blogiasi luen aina kun uusi postaus tulee !

  lindaalol@hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Parasta sun blogissa on se, että olet oma itsesi ja tuot omat kantasi esille. Mutta tykkään kokonaisuudessaankin tosi paljon! Päivittäin käyn katsomassa oletko kirjoittanut mitään uutta. Postauksesi ovat päivän piristyksiä! :3 Olet ihana ja sulla on tosi kiva tyyli! :) ♥

  miljaaak@hotmail.com

  VastaaPoista
 116. rakastan tätä blogia, koska oot niin oma ittes ja ihana persoona, tää blogi vaan erottuu niin paljon muista blogeista :) käyn joka päivä kattoon, ootko postannu jotain ja jos et oo niin lueskelen formspringiä tai mitä oot vastaillu kommentteihin :)

  noorarg_@hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 118. Sattumoisin joskus jouduin sun blogiisi ja onneksi! Sillä luen tätä aina kun postailet. Tää on muihin blogeihin verrattuna paras. Kirjotukset ja kuvat ja kaikki on omalaatusia. On kiva seurata sun elämää näin blogin kautta. Vaikutat tosi fiksulta ja sosiaaliselta ihmiseltä. Suuri plussa viellä siitä että sun blogin ulkoasu on todella sun tyylinen ja täys nappi sun blogiisi.

  Viellä kun kirjoittaja on ihana, kaunis, söpö, kaikkea mahdollista mitä bloggaajalta toivoo. Sun tyyli ja olemus ihmisenä on niin jotain suurta. Oon niin koukussa sun blogiisi kun voi olla, luen aina kun postailet.

  Jos sanotaan niin rakastuin sun blogiisi ensi silmäyksellä, tää on niin ihana ja niin oot säkin!

  Toivottaa sun blogilukiasi: Melli <3

  marlilleviesti@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. Tykkään kun kerrot kuulumisia sillei ilosesti ja mielenkiintosesti, jaksaa lukee aina loppuun asti ja paljon kuvia :) KIva simppeli blogi! Ja käyn melkein joka päivä kattelemassa onko tullu mitään uutta :)

  Nannney@hotmail.com

  VastaaPoista
 120. Sun blogi on niin ihanan tyttömäinen ja sulla on aivan ihania vaatteita ja sun persoona on ihana! Luen sun blogia periaatteessa aina kun on tullut postaus, joskus saatan tarkistaa muutaman kerran päivässäkin, koska blogger ei aina päivitä näitä.. :D

  esalo9@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Postausten sisällöstä ja sun ulkonäöstä :p
  käyn vähintään silloin kun näkyy bloggerissa että oot postannu, mut usein ihan muutenkin kattelemassa yms :)

  annabellaa.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Pidän blogissasi eniten kuvista, positiivisesta elämänasenteesta, kauneusvinkeistä, shoppailuvinkeistä, sun vaatetyylistä ja sun tyylistä ja asenteesta muutenkin! :) Sun uusi postaus on aina päivän piristysruiske ja odotan aina kuin kuuta nousevaa että oot tehnyt taas uuden postauksen! Ja jos menee useampi päivä ettet ole blogannut niin silloin tulee möksmöks-fiilis. :( Ja luen blogiasi aina kun olet tehnyt uuden postauksen ja jos olet pidemmän aikaa postaamatta niin sitten tulee luettua vanhempiakin merkintöjä. :)

  katyahful@hotmail.fi

  VastaaPoista
 123. Sun blogi on vaan ihana, tykkään eniten kuvista ja siitä kuinka usein postaat!:) Luen blogias aina kun oon koneella ja kun hallintapaneeli näyttää et oot postannu!:)

  janita1996@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. 1. sun blogi on ihanan rento ja postailet aina tosi monipuolisesti. ja sulta saa kivoja vinkkejä:)

  ruona95@gmail.com
  http://life-of-ira.blogspot.com

  VastaaPoista
 125. Deryä sulla on ihana blogi, joskus kattelin tätä joku vähä vajaa vuos sitte. Mutta nyt oon ollu jo aika pitkään lukijana. On kiva huomata aina että oot postaillu :) Luen sun blogia aina kun tulee uus postaus ja sitten satunnaisesti sillon kun on tunneilla tylsää :D Pidän eniten kivoista kuvista, hauskasta tekstistä. Millonkaan ei oo tylsää postausta!

  Sähkäri: roosa.markkanen@luukku.com

  VastaaPoista
 126. luen sun blogia aina kun huomaan fb:n tai bloggerin kautta et on tullu uus postaus :)
  tykkään ku postaat usein siihen nähden et sun postaukset ei oo mitään yks kuva + lause -settii, ja aiheet ovat mielenkiintoisia tietenkin! :)

  emmi.loviisa@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Seuraan sun blogia bloglovinin kautta, joten tsekkailen päivittäin, oisko uusia postauksia tullu :)
  tykkään sun blogissa eniten siitä, että oot tollanen NIIIIIIIN tyttömäinen tyyliltäs ja muuten, mut silti aikuismainen (etkä mikään teini ihqqq pissis :D) eli IHAN MAHTAVAA! + Nana on söpöin ;)) ♥

  maizku_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. luen siks ku sul o kiva tyyli ja muutenki tälläi ihana blogi ja just kivaa lukee su menoist ja tekemisist ymym;p ja luen aina joka ikisen postauksen:)

  eveliinasi_@hotmail.com

  VastaaPoista
 129. Tykkään sun blogissa niin monesta asiasta, että vaikee luetella yhtä. Mut esim, tän sun blogin ulkoasusta, tosi simppeli ja tyylikäs (toi banneri on muuten ihan älyttömän kiva, se näyttää ihan sun tyyliseltä),sun postausten sisällöstä; paljon kuvia (jotka on aina niin kivoja, ku ne saattaa olla vähän hassujaki ;) ), hauskaa tekstiä, mistä saa selvää vaikka ois vähän töhömmälläki tuulella, ja siitä et teet just tämmösiä ylläreitä, millä saat piristystä tosi huonoon päivään. :D Käyn joka päivä, ja ehkä monta kertaa päivässäki... :D en oo vielä saanu luettua ihan koko sun blogia, mut oon edistyny siinä. :D
  riikkas-@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Tykkään sun blogista koska täällä on monesti kauheen kivoi juttui esim kynsistä :) tää on muutenki ihanan työttömäinen! Käyn lukemas tätä aina kun tulee uus postaus ja sit käyn joskus kattelee sun kynsi postauksii ymss=)

  henna_s@windowslive.com

  VastaaPoista
 131. Luen aina kaikki sun tekemät postaukset :)! tykkään erityisesti siitä kun sulla on hyviä mielipiteitä asioihin ja kirjotat niistä osuvasti tänne :) muutenkin sulla on positiivista tekstiä jota on huippu lukee:--) vaikutat muutenkin ihanalta ihmiseltä!

  maiju-jokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. sun blogi on paras ! eniten tykkään kuvarikkaista postauksista, mutta sun muutkin postaukset on ihania ♥ lueskelen pääasiassa blogiasi ko bloggerin luetteloon tulee uusi postaus, mut pari kertaa viikos saatan tulla selailemaan jotain vanhoja kirjoituksiasikin :D oot muuten maailman kaunein♥, sen verran olin nyt laiska etten jaksanu edelliseen postaukseen kommentoida niin kommentoin tähän samaan ;D noi sun ripset on niiin makeet, mau♥

  mmurzu@hotmail.com

  VastaaPoista
 133. Tykkään blogistasi, koska kirjottelet niin usein, sulla on tyttömäisiä juttuja, sulla on ihania vaatteita ja kirjotat monista asioista. Seuraan blogiasi facebookin ja bloggerin kautta. Aina, kun huomaan että on tullu postaus niin käyn lukemassa. Selailen joskus myös vanhojaki. Kaiken puolin ihana blogi sulla :)

  VastaaPoista
 134. Tykkään kaikista eniten siitä, kun uskallat olla oma ittes ja sun tyyli on ihana! Ja uskallat pistää lukijoille vastaan jos aihetta on, haha ;-)
  Luen tätä aina ja jatkuvasti, kun vaan uusia postauksia tulee. Jatka samaa rataa!

  kinuzki_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Tykkään sun kuvista ja sun ihanasta, rohkeasta tyylistä. Sulla on aina kivoja juttuja/kuvia susta ja sun ystävistä ja sun kynsiharrastuksesta! Niitä on aina mukava lukea. 8)
  Luen blogiasi bloggerin kautta ja luen tätä aina kun sulta ilmestyy uusi postaus! <:

  autere.anni@hotmail.com

  ♥ http://anni-homepage.blogspot.com/

  VastaaPoista
 136. Luen blogias aina kun tätä päivittelet, eli suht usein kuitenkin. :> Tykkään tästä, kun jollain tavalla oot aika erinlainen kun monet muut bloggaajat joiden blogeja luen. Kaikenlisäks oot tyrmänny mun ennakkoluulot blondeihin, pinkkiä rakastaviin ihmisiin. Suurinpana plussana Nana, on se vaan niin sulonen.

  breakmedown@luukku.com

  VastaaPoista
 137. seuraan sun blogia aina ku postaat! sulla on vaa nii kiva tyyli kirjottaa, ja ihania kuvia! jaajaa tykkään kuolata sun vaatteitte perää:D, muutun varmaa kohta iha kokonaa vihreeks ku oon nii kateellinen ! :D

  PS. NANA ON IHANA ♥

  milla.natunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. pidän eniten siitä, että postauksissa on paljon kivoja kuvia ja postaat niin usein :) vaikutat tekstien perusteella myös tosi ihanalta ihmiseltä! luonnollisesti luen jokaisen postauksen

  rebekkamoi@hotmail.com

  VastaaPoista
 139. Voi Derya oot niin ihana ku keksit tälläsiä ylläreitä
  meille lukijoille! ;D ♥ Tykkään niin paljon sun elämän
  asenteesta ja seurailen aina innolla LTWB:tä koska
  kirjottelet uusia juttuja kynsistä, sun kisusta tai muuten
  vaan sun prinsessa elämästä! :) Hyvää varvassandaalikauden
  odotusta sulle Derya! :>
  -Lotta

  lottaau@LIVE.FI

  VastaaPoista
 140. Eniten tykkään sun blogissa siitä ku tää erottuu muiden blogien joukosta hyväl taval, sul on ihana tyyli, tosi hyvät ja asialliset postaukset, kivoja arvontoja. Mut jos pitäis valita et minkä tyylisist postauksist tykkään eniten, ni varmaan vaa sellasista mis kerrot päivän kuulumiset ja muuta. Tääl on aina niin kivoja kuvii ni surkeenaki päivänä piristyy varmasti! Luen monii blogeja mut tää on ehottomasti mun lemppari! Käyn tääl joka päivä kattomas olisko tullu uus postaus, ja ainaku on tullu ni se on heti pakko lukee.:)Oon lukenu sun blogia ehkä puol vuotta, mut ku alotin ni luin joka ikisen postauksen läpi ekasta lähtien.

  j.nna@hotmail.com

  VastaaPoista
 141. Syy lukemiseen on se, että oot ihanan persoonallinen! Sun blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle, ja senpä takia käyn päivittäin tsekkaamassa jos olisi tullut uutta postausta :)

  mamma-miia@hotmail.com

  VastaaPoista
 142. tykkään sun blogissa oikeestaan ihan kaikesta! :) oot nii aidon olonen ihminen ja oot rohkeesti oma ittes. :) sun juttujas on kiva lukea, sulla on kiva tyyli ja ihaia tyttömäisiä juttuja on paljon. ;) luen jokaisen postauksen!

  rosa.tuunanen@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Luen sun blogia aina kun tulee uusi postaus ja olen useaan kertaan katsonut mm. sun meikkausideoita ja vähän mallia niistä ottanut. Blogikirppikselläki oon käyny kattomas sun vaatteita ja sun blogia on myös kiva lukee ku on niin monipuolinen ja tyttömäinen. (:

  sohwiiii@gmail.com

  VastaaPoista
 144. Jokapäivä käyn tsekkaa sun blogis, tykkään siitä että oot oma ittes, teet usein postauksia, vastailet ihmisille jotka kyselee jotain (monet eivät) ja oot kaunis. Tossa nyt syyt oikeestaan, en jaksa ruveta runoilee mitää erityistä.

  megsyy@luukku.com

  VastaaPoista
 145. KAIKESTA ♥ :) ja ainakun postaus tulee !

  laurrr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 146. sun blogi on omalaatunen ja se on kivaa ku postaat usein eikä oo kuvattomii postauksii ym.. ja kerrot just hamppaitten valkasusta ja näin ! & luen joka postauksen mitä tulee ja sun blogi löytyy mun blogist 3lempparist (-:

  ansu98@windowslive.com

  VastaaPoista
 147. Blogissasi on parasta ihanat ja söpöt postaukset :)! Tykkään kaikista sellasista postauksista missä on kuvia kaikesta söpöstä just esim sun tekemistä kynsistä, ostoksista, päivän tapahtumista ym ym ;)! Ja luen blogiasi aina kun postaat, eli lähes päivittäin :D!

  superosku97@hotmail.com

  VastaaPoista
 148. luen sun blogias koska sul on kiva tapa kirjottaa, sun blogi on selkee ja ihana, ja postaat just tarpeeks usein. vaikutat kans tosi sosiaalliselt ihmiselt, ja sosiaallisuus on jees ! ja tuut ja meet ja teet paljon, ja sul on kivoi postaus ideoit ja IHANAT kynnet (-:
  plus sul on tosi kivoi kuvii ! plusplus oot niin ihanan hempee tai sellanen tyttömäinen, että ! ja meno katossa ! (-:

  pyrin lukee sun postauksia aina ku saat sellasen julkastuu (-:
  ja uu, hyvää ystävänpäivää jo nyt ! ♥♥

  tiidux@windowslive.com

  VastaaPoista
 149. tykkään sun blogista sen ulkoasusta ja et oot varmaan aika oma ittes täällä! luen ihan säännöllisesti eli aina ku tulee uus postaus :):)

  alma.kesti@hotmail.com

  VastaaPoista
 150. Sulla on ihana blogi, koska kirjoittelet niin usein, sulla on ihania vaatteita, tyttömäisiä juttuja ja monenlaisia postauksia. Seuraan sun blogia bloggerin ja facebookin kautta. Ainako huomaan että on tullu postaus niin luen. Selailen joskus myös sun vanhoja postauksia. Sulla on ihan blogi.

  jonna_emppu96@torniolainen.com

  VastaaPoista
 151. Blogia luen aina kun uusi postaus ilmestyy, tai jos tekee mieli lukea blogeja niin tänne eksyy useammankin kerran päivässä (: Tykkään paljon sun tyylistä, koska omani on melko samanlainen. Sitten kun sulla on hyviä ja selkeitä postauksia joita jaksaa lukea niin paljon kuin huvittaa !!

  miljamato@windowslive.com

  VastaaPoista
 152. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 153. Tykkään eniten sun blogissas tyttömäisyydestä ja sun meikki- yms. muista kauneusvinkeistä (lisää niitä?;) ) Luen sun blogia aina kun tulee uus postaus. :)

  oliviamoi-@hotmail.com

  VastaaPoista
 154. Lukijaksi ryhdyin kivojen ja puoleensa vetävien kuvien takia. Myös banneri on oikeesti täydellinen ja selkeät tekstit antaa susta tooosi rennon ja hauskan vaikutelman! :) Hyvää ystävänpäivää jo etukäteen! ♥

  rebekka.flygare@hotmail.com

  VastaaPoista
 155. Tykkään blogissas eniten siitä, miten aito oot kun kirjotat :) Teksti ei tunnu mitenkään väkinäiseltä, ja niitä lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle. Sulla on myös todella upea tyyli ! :)

  eve@wippies.fi

  VastaaPoista
 156. Sulla on tosi persoonallinen tyyli, ja oot muutenkin persoonallisen näköinen! Nämä asiat erottaa sut muista bloggaajista :). "erilaisuuden" takia tykkään lukea tätä :)! Ja luen aina sillon kun tulee uusi postaus :).

  a.n.n.u@hotmail.com

  VastaaPoista
 157. Sulla on ihana blogi ja kirjotat tosi usein, ihana tyyli ja osaat tehä hienoi kynsii ja sun blogissa on tarpeeksi kuvia . Seuraan sun blogii joka päivä
  Hih , luulen että en voita koska oon 12 .v mutta ajattelin kokeilla onnaeani koska tä on niin super ihana blogi ;)) <3<3

  nellihemmila@hotmail.com

  VastaaPoista
 158. Pidän sun blogissa monipuolisista postauksista ja susta bloggaajana :) luen blogiasi aina sillon kun huomaan uuden postauksen, joskus selailen postauksia muutenkin, koska oon saanu monia hyviä vinkkejä tätä kautta :)

  marjauu93@gmail.com

  VastaaPoista
 159. Luen bloggerin kautta. Pidän sun vinkeistä ja tyylistä ja kynsijutuista :) Myös ihan sun arkipäiväisiä juttuja on kiva lukee ja tyylis on tosi kiva!

  tuulir98@hotmail.com

  VastaaPoista
 160. Luen postauksen aina kun sellainen ilmestyy ja oon myös lukenu noita sun vanhoja tekstejä.Tykkään sun blogissa lähes kaikesta koska kuvia on riitämiin ja tekstiä on joskus enemmän ja joskus vähemmän. :)
  jebby.love@hotmail.com

  VastaaPoista
 161. Apua pakko osallistuu vaik toi eka kysymys on liian vaikee !
  Ehkä eniten silti tykkään siitä et tää sun blogi ei oo sekanen, joka postauksessa tulee jotain uutta, ja tää on kaikenkaikkiaan vaan ihana. Sitä on vaikee selittää.
  Tykkään kans tosi paljon kun teet postauksen kynsiin liittyen !
  Luen sun blogia aina kun tulee uus postaus ♥

  billonhot97@hotmail.com (-------:

  VastaaPoista
 162. Sun blogissa parasta on varmaan sen monipuolisuus, on meikki-, kynsi-, vaate ja sit ihan vaan lifestyle postauksia. :) Luen aina kun uus postaus tulee! :)

  essi.tervo97@luukku.com

  VastaaPoista
 163. 1.Eniten tykkään kaikista meikkaus/kynsi/hiusjutuista! Sit sulla on oma ja rohkee tyyli ja tuntuu jotenki et oot ihan oma ittes etkä esitä mitään ja siks sun blogias on kiva lukee:> Luen lähes joka päivä tai aina kun tulee uus postaus
  2. ou-tiii@hotmail.com

  VastaaPoista
 164. Luen sun blogia koska mulle tulee susta sellanen aito kuva ja että sua oikeesti kiinnostaa vastailla meijän kysymyksiin ja vastaat niihin todella mukavasti ja asiallisesti ( vaikka kommentti olisi vähän negatiivinenkin) ja huomioit meitä lukijoita tosi paljon postaustoiveissa. Kirjoitat pitkiä postauksia ja uskallat avata suusi ja esittää mielipiteitä. Olen seurannut blogiasi pidemmän aikaa aktiivisesti ja aijon seurata jatkossakin.
  Susta huokuu itsevarmuus ja upea tyyli myös :) Jatka samaan malliin !

  jennn-aa@hotmail.com

  VastaaPoista
 165. luen sun blogias aina kun on tullut uusi postaus ja sun blogi on ihana, sulla on kivoja postauksia, ihana tyyli ja tykkään vähä samoista asioista ku sä niin senki takii on kiinnostava lukee tätä sun blogia! <:

  noor-a@hotmail.fi

  VastaaPoista
 166. 1. Luen sun blogia koska oon jäääny vaa tähän ihan koukkuu! :-D kynsijuttuja tykkään lueskella ku itekkin niitä vääntelen, tai ainaki yritän vääntää xd ja sitte koska oot musta hurjan omaperänen, ja uskallat olla oma ittes, just tollassena ku ootki! arvostan sitä vaa ihan sikaan :-)

  2.oonaroosajulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 167. Sun blogissa parasta on se, että postaukset on iloisia ja erilaisia. Keskityt välillä muuhunkin kun pelkkiin vaatteiden esittelyyn esim. meikkeihin, ja hampaiden valkaisusta oli kiva lukea. Sulla on myös ihania vaatteita:) Käyn kattomas tän päivittäin ja odottelen joko oisit taas kirjotellu!

  piritaa@windowslive.com

  VastaaPoista
 168. Voi miten ihanan yllärin oot järjestäny Derya (pitäneepi itsekin harkita tälläistä) ♥ Eniten tykkään sun blogissa monipuolisuudesta, esteettisen kauniista jutuista/tyttömäisyydestä, vaatteista, tyylistä ja ihan itse sun persoonasta. Moni suositumpi bloggaaja vois tuntua vähän ''kaukaisemmalta'' ja eliitimmältä persoonalta, mutta vastaat lukijoittesi kommentteisiin tosi ystävällisesti mitä oon huomannu. :) Luen aina silloin ku sulta tulee uusi postaus! :>

  VastaaPoista
 169. Vaikutat ihmisenä niin persoonalliselta, ja sulla on ihana tyyli, ja ah kynnet!<3 ihan mahtavia oot näpertäny! :D Teet monipuolisia postauksia joita on mukava lukea, postauksissa on mukavasti kuvia mukana eikä tekstiä ole liikaa/liian vähän :) Löysin sun blogin joku aika sitte ja heti oli pakko lukee alusta loppuun, sen jälkeen oon lukenu jokapäivä odottaen uusia postauksia :)
  -jenni

  jennimarias@hotmail.com

  VastaaPoista
 170. Tykkään blogissas eniten kaikista kynsijutuista, niitä vois olla paaaaaljon enemmän! Sen takia oon itekkin hurahtanut kyseiseen touhuun vai voisko sanoo et harrastukseen. ;) Tykkään tietty myös kirjottajasta ja selkeestä ja miellyttävästä ulkoasusta!
  Päivittäin käyn kattomassa useemman kerran ootko postannu ja usein myös plaraan vanhoja postauksia. :) Plussaa on tietty myös se että postailet kivan usein ja koskaan sun postaukset ei oo tylsiä! + Nana on ihana <3

  henutus90@hotmail.com

  VastaaPoista
 171. Luen sun blogia siksi koska saan sun tyylistäs inspistä, kaikki kynsi ja sisustusjutut on ihania & sitten kirjoitat hauskasti ja helppolukuisesti joten sun postauksias jaksaa lukea vaikka olis kuinka väsynyt ku aina tulee hyvälle mielelle :) Lueskelen sun blogiasi aina kun postailet ellen sitten etsi joitain vanhempia postauksia.
  minerva.juhola@hotmail.com

  VastaaPoista
 172. Pidän blogissas ihan rehellisesti kaikesta! Sun tekstejä ei oo tylsä lukea, kynnet on aina toinen toistaan upeempia ja blogi muutenkin miellyttää silmää. ♥ Mä luen sun blogia yhtä usein kuin päivität sitä. :)

  PS. Oisin onneni kukkuiloilla jos voittaisin tän arvonnan, sillä en oo ikinä voittanut mitään ja arvot tän palkinnon mun syntymäpäivänä, eli ystävänpäivänä! :---)

  VastaaPoista
 173. Tykkään ku on paljon kuvia ja ihania ostoksia teet aina:) Luen jokapäivä, tai aina ku tulee postaus ^^


  nina_aaw@hotmail.com

  VastaaPoista
 174. Pidän susta! Luen sun blogia aina kun teet uuden postauksen! Sillo ku löysin tän niin luin samana päivänä KAIKKI postaukset ja voin vaan sanoo että oot tosi ihana!

  sinimaaria@hotmail.fi

  VastaaPoista
 175. tykkään siitä ku postaat usein ja kivoista jutuista :) luen kaikki postaukset (=

  sonja.suomela@gmail.com

  VastaaPoista
 176. Moi! Pidän eniten sun kuvistas ja kaikista vaatteistas ja tietenkin sä oot kans tosi mahtavan oloinen ihminen!
  Luen tietty joka kerta kun laitat postauksen.

  emilianalov@hotmail.com

  VastaaPoista
 177. Eniten pidän blogisi monipuolisuudesta, en ole törmännyt blogissasi yhteenkään tylsään/epämiellyttävään postaukseen. Sekä olen lukenut jokaikisen postauksesi, ja on ollut kiva seurata ja huomata miten olet kehittynyt bloggaajana! :) Sekä se on hieno huomata miten vastaat kaikille kommentoijille, vastauksistasi huomaa että välität lukijoistasi, sekä osaat ottaa kritiikkiä hienosti vastaan, osaat pitää puolesi mutta pysyt asiallisena :) Kaikinpuolin ihana blogi jota on ilo seurata, sekä itsekin olet upea nuori nainen :) Keep going girl!

  essi.kosonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 178. aaaa, ihanaa. ystävänpäivälahja :D

  tykkään tässä blogissa siitä että sula on aina kaikkee ihanaa pinkkiä ja oot kaunis!
  luen aina kaikki postaukset!

  jaimes@hotmail.fi

  VastaaPoista
 179. Sulla on ihana luonne ja tykkäilen kuvista mitä täällä on. :) Ulkonäköpostauksista ja postausten monipuolisuudesta tykkään.

  VastaaPoista
 180. Luen blogias aina, kun teet uuden postauksen ja välillä myös muulloin, koska esim. sun kynsitaiteiluja ja Nanan kuvia on kiva katsoa :) Niistä jutuista tykkään eniten. Myös kaikki kotiin ja sisustukseen liittyvät postaukset on mulle mieleen!
  iitu.pirkkalainen@yahoo.com

  VastaaPoista
 181. Tykkään sun blogissa eniten päivänasu ja bile postauksista:) Ja tulen sun blogia aina, kun tulee uus postaus!

  essi.partanen@meili.fi

  VastaaPoista
 182. Sun blogissa on parasta sen olemus ja tyttömäisyys. Suhun on helppo samaistua ja olet mukava. Tykkään just noista kynsi ja hiusjutuista, koska olen itekki kiinnostunu. Seuraan blogiasi bloglovinin kautta, ja käyn sielä joka päivä, monta kertaa, ja tulen tosi iloiseksi jos sinne tulee ilmoitus että olet taas kirjoittanut blogiisi !

  rooos--@windowslive.com

  VastaaPoista
 183. Rakastan sun tyyliä yli kaiken, sun tekstii on tosi rento lukee eikä siin oo sellasta turhaa selittelemistä, noi sun tekemät kynnet on lovelovelove <3 ^^ Sitte tykkään ko sul on nii paljon kuviaaa ^^ sul on tosi siisti blogi ja sellasta selkeetä juttuu ja sä vaikutat ainaki tekstien perusteella tosi mukavalta ^o^

  Luen about 3 krtaa päiväs xD en tiiä miks näit postauksii on kiva lukee monta kertaa : )

  suling.lee@netti.fi

  VastaaPoista
 184. Tykkään blogistas kaikin puolin ja oot tosi nätti. Oon nähny sut joskus forumis ja se oli tosi kiva sellai, tai näytit ihan silt minkälaisen kuvan tää blogi antaa, siis oot jotenki aito. :) Luen kaikki postaukset ja yleesä heti ku ne tulee! Postaat just sopivan usein(:

  VastaaPoista
 185. Sä kirjotat juuri oikeanlaisista asioista ja niistä juuri jotka kiinnostavat mua! Ja oot tosi kaunis, postaukses on ihania!<3

  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 186. mistä pidän eniten blogistasi.. aika vaikee. niitä on nii paljo! tosi monipuoline,aina hyvästi kuvia ja mukavaa tekstiä! ja luen sun blogia nii usein ko sulla tullee uutta postausta. =)

  meea_95@hotmail.com

  VastaaPoista
 187. ooooi vähä kiva tää kilpailu !

  Olen aika uusi lukija ja liityin koska oot tosi aito ja vahva pesoona ja tykkään lukea täältö kaikkea laidasta laitaan koska sulta löytyy täältä ihan kaikkea ! asiaa meikeistä, vaatteista, kynsistä ja mikä parasta itsestäsi. Tsekkaan sun blogin joka päivä ja luen uusimmat postaukset :)

  <3: jennina

  p.s tykkään sun ulkonäöstä ihan hirveesti !
  jennina.holsti@hotmail.com

  VastaaPoista
 188. Se ettet välitä mitä muut ajattelee ja teet niitä huvittavia anopostauksia on parasta:)moni muu bloggari ois lopettanu jo anojen takia! Omistan varmaan tylsän elämän, sillä tykkään lukea sun päivittäisiä juttuja(myös niitä turhimpiakin) ja teet nii vaihtelevia juttuja, että niitä on kiva lukea ettei ne oo aina sitä samaa "ostin tätä ja tätä ja tätä":)
  Joka ilta(ja aamu ja päivä...aina kun satun avaamaan kännykän netin)kattelen onko tullu uusia kirjotuksia innolla,sillä blogistas on tullut liian koukuttava mulle:(

  henna194@gmail.com

  ps. tee sit joku ylilälly postaus ystävänpäivänä, ihan vaan sen takia et kerranki saa kävellä pää pilvissä koko päivän :)

  VastaaPoista
 189. Blogissas on ihana ku tekstit on tosi mielenkiintosia ja muutenki aivan ihania! Luen sun blogia a i n a ! Oikei odotan että koska tulee seuraava postaus!(:
  juuliih_@hotmail.com

  VastaaPoista
 190. Oot nii oma ittes jotenki ja sun tyyliä/elämää on mukava seurailla :) Luen blogilistan kautta eli lueskelen aina ku oot sattunu päivittämään

  astaha@luukku.com

  VastaaPoista
 191. tykkään siitä ku sulla on tooosi monipuolisia postauksia! ja oot tosi ystävällinen lukijoilles :)
  katriuusitalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 192. Sun blogi on ihanan monipuolinen ja kiva lukee ku vaikutat sellaselta omalta itseltäs :) Ja luen päivittäin, aina kun tulee uus postaus ja melkeinpä useemminkin unohdun selaileen tätä :)

  sanni.riikonen@gmail.com

  ♥http://incomplete-sanni.blogspot.com/

  VastaaPoista
 193. Sulla on ihna luonne, sä et sössötä tai mtn ;D, kuvia yleensä ja hyvä teksti ja luen sun blogiaa joka päivä <3 (:

  ida.manninen@hotmail.com

  VastaaPoista
 194. sä et sössötä, hyvät postaukset ja luen sun blogia joka päivä <3 (;

  ida.manninen@hotmail.com

  VastaaPoista
 195. luen aina kun teet uuden postauksen :) ellei sulla oo täällä jotain vinkkejä ja tuun uudestaan tsekkaamaan ne :> ja tykkään kaikista kosmetiikka-, kynsi- ja vaatepostauksista eniten :-)

  uotilajulia@hotmail.com

  believe-julia.blogspot.com :-)

  VastaaPoista
 196. Mun lemppariblogi, kaikki nää kynsi, hius, sisustusjutut ja muut on ihania ja saa paljo inspistä! :) Luen aina ku tulee uus postaus !

  tin-ja1@hotmail.com

  VastaaPoista
 197. Jostain syystä tykkään sun blogista vaikkei tämä niin minun tyylinen olekkaan.
  On vaan niin mukava kun täällä on kaikkea kivaa ja vaikutat aina niin iloiselta!
  Ja luen tätä aina kun huomaan että on tullut uutta matskuaaa. :>

  enni.inkilainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 198. Moikka! :) Pidän sun blogissa eniten siitä, että annat asioista suoria mielipiteitä sekä annat hyviä vinkkejä erinlaisiin asioihin. Olet myös kirjoitellun blogiin todella usein, mikä on mukavaa (ettei tarvitse odotella uusia postauksia, sillä aina kun oon sun sivuilla käynyt niin löytyy uutta luettavaa! (: ). Otat muutenkin bloggaamisen ihan tosissaan ja sun postauksia on todella mukava lukea, sillä aiheet ovat niin monipuolisia :) Oot muutenkin tosi kaunis ja blogin ulkoasu on simppeli, mutta todella hieno :) Jatka samaan malliin <3

  s-posti: linduskii@hotmail.com

  VastaaPoista
 199. Tykkään sun rehellisyydest ja tälläsest ihanast naisellisest blogin tyylist, kaikkee mitä kuuluu elämään jne :) kaikki kivat glitteri jutut <3

  iheartmusic_96@hotmail.com

  VastaaPoista