torstai 2. helmikuuta 2012

FRIIS & COMPANY

Elikkäs moni on varmaan huomannutkin et oon ihan sairaan rakastunut Friis&Companyn laukkuihin ja kenkiin! Oon tehnyt aikasemminkin tän tyylisiä postauksia esim VS.än tuotteista sekä mun omista lemppareista ja oon aina saanut tosi positiivista palautetta, joten ajattelin tekaista nyt tällaisen!

Ekassa kollaasissa on mun must have jutut Friis&Companyn alennusmyynneistä! Ekat kengät (synttäreille) onkin jo tulossa kotiin päin jossainpäin maailmaa ja loput odottaa vain ostamista :) Oon niin pitkään kuolannut tota käärmenahkalaukkua, voipas olla et se vois olla mun synttärilahja itselleni! Mitä tykkäätte noista mun valitsemista synttärikengistä?♥
Lisää laukkulemppareita alennuksista!

Ja tässä mun suosikki pikkulaukut !


Linkkiä klikkaamalla pääsee tutustumaan aleen! Tuolla on ihan törkeesti kaikkee ihanaa! Onko joku muu teistä hurahtanut myös kyseiseen merkkiin =)? Entä mitä teillä löytyy Friis&Companyltä? Kirjoittelen myöhemmin tänään vähän päivittelyä lähipäivistä♥

10 kommenttia:

 1. Oon ollu ihan rakastunu Friis&Companyyn siitä asti ku olin 15. ♥ Iteltäni löytyy pari kolme laukkua ja läjä korua. Jotku kengät kyl hirveesti himottais seuraavaks..

  Ja noi sun synttärikengät on tosi ihanat!

  http://sbeatbox.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä ihan sama juttu, muistan ku pienenä kuolasin stockal noit laukkui mut mulla ei koskaan ollu rahaa :( se tunne kun saa jonku uuden friis&co jutun♥ ja ihana kuulla et muutkin tykkää noist ;D

   Poista
 2. Ihania laukkuja ja kenkiä ! ♥ Mulla on neljä f&c laukkua (:
  Tota nettikauppaa oon yritelly kattella mut ei oo osunu silmään, eli kiitos linkistä (: !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! sama määrä kun mulla haha ;D jep itekki löysin ton ihan vasta, hyvä et kumminkin löysin :)

   Poista
 3. aa tosi ihania! ite tykkään ihan tosipaljo noista glitter korkkareista ja tosta pinkistä glitter laukusta! tosi kivoja kans nää postaukset jossa luot tällasen kollaasin ja laitat tähä kaikkee mistä tykkäät! :) sun blogi muutenki on tosi ihana ja tyttömäinen! tykkään (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heiii kiitos aivan ihanasta ja piristävästä kommentista sulle♥ ihana kuulla et tykkäät, jees!!

   Poista
 4. taitaa olla parempi etten klikkaa itteeni tuonne sivuille:D:D oon sen verran heikkona kaikkeen kimaltavaan, että yritän nyt karttaa kaikenmoisia nettikauppoja :----D
  noi sun laittamat hopeiset korkkarit on ihan unelmat! ♥

  VastaaPoista
 5. Nuo kengät on kyllä just eikä melkein sun näköiset : ) Aivan ihania laukkuja .___. taidan kuitenkin pitää näppini erossa nettikaupasta :'D Omistan itse vain Friissin ketjukaulakorun ja se on kyllä yks ihanimmista kaulakoruista♥

  VastaaPoista
 6. Ite oon kans jo monta vuotta ollut rakastunut Friis&Companyyn ! Multa löytyy vaan 1 friis&companyn laukku mutta koruja löytyy vähän enemmän, mutta mun lemppari on ehdottomasti mun friis&companyn siniset korkokengät! Pistän niistä linkin tähän :) Ja rakastan sun blogia ja odotan aina innolla uutta postausta :) !

  http://annikasmivida.blogspot.com/2011/06/shoes.html << linkki mun omistamiin lempi Friis&Companyn kenkiin !

  VastaaPoista
 7. Nuo pinkit glitter-korkkarit on söpöt, samoin nuo mustat ♥ Mutta tuo käärmeen-nahka laukku ja kengät ei oikein nappaa .. en tykkää, mutta kaikilla oma maku! (:
  Noista laukuista tuo rusettilaukku on söpö, samoin pikkulaukuista tuo punainen!

  VastaaPoista