sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Tallinna

Saavuttiin eilen illalla turvallisesti takaisin kotiin Helsinkiin ja oon tosi ylpeä itsestäni et uskalsin mennä laivalle, sillä en oo uskaltanut vuosiin kauhukokemuksen takia, mikä mulle sattui laivalla nuorempana.. Oon pelännyt kaikkia laivoja sen takia, koska viimekertaisella reissulla meidän laivan katto vuosi, hyvä ettei koko paatti mennyt ylösalaisin siinä rytäkässä, viinapullot tippui hyllyiltä yms :D Onko kellään ollut vastaavaa kokemusta?

 Onneks nyt siis voitin mun pelon ja matka meni oikein mukavasti! Oltiin siis reissussa Antin vanhempien, sukulaisten, veljen ja veljen tyttöystävän kanssa!


Minä ja pupu aamulla♥

Sää oli ihan kamala, sateinen ja kylmä mut Tallinna oli niin kaunis kaupunki ja extra strong glögi lämmitti ;)


yum yummm♥


Antti ja Ville osti mulle ja Sonjalle ihanat joululahjat Guessiltä, esittelen ne sitten myöhemmin kun saan hihi :)


Maailman söpöimät piparit :DD♥


Ihanaa olla taas kotona!♥ Meidän jääkaappi on täynnä alkoholia joten musta tuntuu et meidän pitää lähtä kauppaan :D Enkä voi esitellä ostoksia koska saan kaiken vasta jouluna. Tää oli siis tällanen välipäivitys teille !
Palailen ensiviikolla, muistakaa osallistua arvontoihin! ( http://leave-world.blogspot.com/2011/12/joulukuun-toinen-arvonta.html ja http://leave-world.blogspot.com/2011/12/ensimmainen-arvonta.html ) ♥

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille pupuille!

19 kommenttia:

 1. Aaaw, oottepa kyl niin ihania. Mulla on ikävä ;__;
  Mä rakastan Tallinnan tota vanhaa kaupunkia ja noi piparit :D mäki haluun :D::D

  VastaaPoista
 2. kakkaa lautasella!

  mä oon pienenä ollu laival ku se laiva ajo karille ja luultii et oltii keskel merta, mut sit ku mentii toiselle puolelle kattoo ni siel oli joku ranta mis oli saunamökkei....sit siit kannelt jotai ihmiset huuteli sinne.....

  meen vuoden alus tallinnaaaaaa mut en muista yhtää mis siel on hyvii kauppoi ku ollu viimeks jotai 5v sit.......

  VastaaPoista
 3. ihanan näköistä! nam, tekee mieli tallinnaan!

  VastaaPoista
 4. Toi sun Tallinna-asu on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin oon ollu semmosella Tallinnan laivalla joskus 2000-vuonna joka joutui myrskyyn ! En ite uskalla mennä vielä tänäkään päivänä laivaan, vaikka olin sillon tosi pikkunen ! Muistan ku lautaset lenteli pöydiltä ja ihmisiä kaatuili käytävillä. Tosi monet voi pahoin. Se oli ihan hirveetä mutta ite yritän kavereitten kans ens kesänä uskaltaa mennä ::D Kivoja kuvia muuten ja ihana tuo sun asu !

  VastaaPoista
 6. oon etsinyt tuollaista kaulakorua, mistä tuo on ja paljon makso??<3

  VastaaPoista
 7. moikka! sulla vasta ihana blogi onkin! olit käyny mun blogissa, oon vasta aloitteleva bloggaaja , aloitin eilen :D kiinnostaisko olla eka lukija/ jäsen? :)
  http://mmilya.blogspot.com/

  ps, saa vierailla! :)

  VastaaPoista
 8. ooi, sulla vasta ihana blogi onkin! olit vieraillu mun blogissa, jonka aloitin eilen. kiinnostaisko olla eka lukija? :)

  hauskaa joulun odotusta, terv. Mmilya
  http://mmilya.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Mullakin on laivapelko et en oo koskaan laivalla ollu. Pelkään jo ihan tarpeeks pelkin soutuveneis!

  VastaaPoista
 10. söpö toi sun kännykänkuori;D mistä ostit?

  VastaaPoista
 11. olin joskus 10v laivalla kaverin kanssa (+ sen vanhempien) ni siel oli kauhee myrsky, jotain 2 m korkeit aaltoi ja lautaspinot lenteli ku oltii syömässä ja ruuat siitä noutopöydästä o: lopulta miehistö laitto KAIKEN kiinni pöytiin ja lattiaan sellasilla remmeillä xdxd mut oli iha jees reissu täst huolimatta, muistan vaikka siitä on nii kauan (:

  VastaaPoista
 12. olin iha vähä aikaa sitte tallinnassa, ja ku mentii laivalla sinne, merel tuuli iha kauheesti!! kaikki kaatuili suurinpiirtei kokoajan siellä jne. :D:d mut mulla oli kyl lähinnä vaa hauskaa sillon.. :D mut tää on tosi ihana blogi ja oot kaaunis :p!

  http://old-applepie.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Oon käynyt viime kerran Tallinnassa about 5 vuotta sitten, ja tuo sama mantelikoju oli tismalleen samassa paikassa :---D
  Ihanat nuo kännykänkuoret! mistäs ne on? :))

  VastaaPoista
 14. Noi sun kengät on niiiiin hienot! :)

  Ihania herkkuja :P~~

  VastaaPoista
 15. oi ihania kuvia :) hyvä että reissu meni hyvin kaikesta huolimatta :) Oot taas niin nättinä! Hyvää alkanutta viikkoa sinnekin sulle :) <3

  VastaaPoista
 16. hei oon kans lähös tallinnaan mun tyttöystävän kans enkä oo ollu siel sit sen jälkee ku olin joku 7v, ni mihin siel kannattaa suuntaa esim shoppailee ?? :D:D ja onksiel minkä hintasii tyylii just vaatteet verrattuna suomen hintoihi?

  VastaaPoista
 17. mä tykkään sun blogista kans ihan älypaljon ! ja sulla on nii ihanat hiukset :))))

  VastaaPoista
 18. ihana toi iphonen kuori! mistä oot hankkinut ?=)

  VastaaPoista