tiistai 26. heinäkuuta 2011

Hiustenpidennyksistä

Multa on nyt niin paljon kyselty mun pidennyksistä, joten päätin sitten tehdä kokonaisen postauksen niistä !
Tilaan aina mun pidennykset Rapunzelilta ja käytän siis teippipidennyksiä. Oon aina ollut tosi tyytyväinen rapunzelin pidennyksiin, kunhan niitä vain osaa hoitaa oikein ja käyttää niihin aikaa, ne kyllä varmasti pysyvät kauan hyvinä.


Mun pidennykset on tällähetkellä 60cm aitoa hiusta olevat pidennykset ja niiden yhteishinnaksi tuli 177e ja teippi tuli mukana. Mun ei ole tarvinnut ottaa näihin värinpoistoa eli pidennykset olivat mulle tarpeeksi vaaleat. Monet ovat kauhistelleet tuota hintaa, mut itse voin ainakin todeta, että olen laittanut rahani hyvään tarkoitukseen !


Jos ei ole valmis maksamaan lähes 200 euroa pidennyksistä, toinen juttu mitä suosittelen lämpimästi on helpot klipsipidennykset joiden 60cm hinta on heti paljon edullisempi. Näitä olen itsekkin joskus kokeillut, mutta laiskuuttani en jaksa niitä joka aamu laittaaa uudestaan päähän, siksi käytän teippipidennyksiä.

Rapunzelin sivuilta löytyy lukuisia eri värivaihtoehtoja pidennyksiin, sekä ohjeita ja muita hiustuotteita, joita kannattaa käydä katsomassa!

Jos jollain on vielä jotain mielenpäällä mun hiuksista tai pidennyksistä, tähän saa toki laittaa kysymyksiä :)


( kuvia painamalla pääsee tutustumaan Rapunzelin pidennyksiin ) 

28 kommenttia:

 1. hih <3 Joo mä tilaan salee vaik peruukin ;D ai niin niitähän saa koreasta halvalla xD ! :D
  MÄ EN OO JAKSANU EDES POSTAILLA, ku tääl ei tapahdu mitää

  VastaaPoista
 2. Jarno

  haha ;DD mut minkä laatusii..... tuu tänne niin tapahtuu ♥

  VastaaPoista
 3. miten kauan sulla on pysyny noi pidennykset hyvinä?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi

  tossa joskus maaliskuussa tilasin viimeksi ja nää on vielä aivan hyvässä kunnossa :)

  VastaaPoista
 5. Ite oon just kelaillu et tilaisisin tuolta.:--)oon vaan miettinyt että teippi-vai klipsipidennykset hmm ::o ehkä kuitenkin tilaan klipsit ensin ja sit josain vaihees vois tilaa teippipidennykset :)

  VastaaPoista
 6. tuollaset teippipidennykset vois olla kivat, ku en itekkää oikee enää mikään aamu jaksa laittaa noita klipsuja :( MUTTA, enhä mää osa laittaa tollasia teippijutskia kiinni?! :o ja tarviiks siihe jonku toisen joka laittaa ne vai onnistuisko ite?

  VastaaPoista
 7. nomppa

  jepp se ois just hyvä :)

  Anonyymi

  toisen pitää laittaa ne, mut se on ihan helppoa, Anttikin jopa osaa laittaa ne joten ;D haha

  VastaaPoista
 8. Ite käytän klipsejä tai sit mul on ollu sinetit.. mietin et ottaisin taas sinetit :P Onks toi teippi hyvä/kauan pysyy?;o

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Joo todellakin kannattaa satsata aitoon ja kunnolliseen aitohiukseen, mikään ei oo säälittävämpää kuin kuituhiukset pidennyksinä, varsinkin jos ne on vielä huonossa kunnossa niinkuin ne nopeaan menee. Mun on tarkotus hankkia osaan päähän teipit, nyt mulla on raitoina klipsejä, että saan emolookin helposti tehtyä :p.

  VastaaPoista
 11. oon just kanssa tuumaillut että ottaisin pidennykset, mutta kauhistuttaa hinta:--D mulla oli kerran sineteillä raitoja, ja ne lähti aika nopeeta pois... mutta en kyllä käsitellyt niitä yhtään varoen:DD onko noi teipit sit kestävämpi vaihtoehto? ja voiko tuolta tilata ilman luottokorttia? c:

  VastaaPoista
 12. mut pysyyks noi teipit helposti hiuksissa ja pilaaks ne hiuksia paljon? :)

  VastaaPoista
 13. Vilma Karjalainen

  kyl toi on hyvää, ite aina laitan ne suokkarilla siin laittovaiheessa kiinni niin kyl varmasti pysyy ;D pitää joskus ihan kunnol repiikki et lähtis irti, haha :)

  Santeri

  älä, tiiän mitä meinaat :s niin no jos on esim lyhyet hiukset ja välil haluu vaihteluu niin klipsit on siihen just täydelliset ;D

  oilli

  Niin siin voi varmaan olla sit se, en mäkään aina mikään hellävaraisin ole :'D joo voi tilata ei mulkaan oo luottokorttia :) tosi helposti ja nopeesti tulee aina !

  Sonja

  Ei ne pilaa, mulla ainakaan ei oo pilanny yhtään, tosin oon kokenut et klipsit katkoo enemmän hiuksia ja rasittaa niitä ! Ja kyllä pysyy jos alussa laittaa ne kunnolla kiinni :)

  VastaaPoista
 14. onks niitä sun nuoruuden kuvia tulossa pian:)?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi

  hui kun tuli vanha olo tästä kysymyksestä, haha ;D mut niin tosiaan ne kaikki on mun vanhalla koneella ja oon vaan ollu niin laiska et en oo jaksanu ettii siihen niit johtoi plus et siin kestää tunti ees avaa koko kone :'D voisin kyl ryhdistäytyy tos ku tosta on kyselty paljon :))

  VastaaPoista
 16. Ihana postaus :) Ja aika hyvinä siis sun pidennykset pysyny jos teipit :O ittelläni oli muutama vuosi sitten kyseiset eikä ne oikee yhtää käynny ku tuntu koko ajan et esim suihkus et joku niist koht tippuu päästä ja sitku otti ne pois nii omat hiukset tuntu kauheen ohkasilta ku niist lähti aika paljoo omii hiuksii pois mut nyt on noi clipsit ja ehdottomasti paremmat :D noin yli vuoden ollu noi mun clipsit ja tosi hyvinä pysyny :)

  VastaaPoista
 17. Mia

  kiitos (: teen rapunzelin kanssa yhteistyötä niin aattelin sitten esitellä näitä niiden pidennyksiä ihan kunnolla ;D joo no tiiän kyl sen fiiliksen, mut pitää vaan hellävaraisesti pestä ja kun kuivaa niin pitää olla erityisen varovainen ! ja onhan toikin aika makuasia et kummista tykkää, kiva et sul toimii noi klipsit ;D

  VastaaPoista
 18. vielä kerran: mikään ei oo säälittävämpää kuin kuituhiukset pidennyksinä hahahahah :D kirjotti joku kolme kertaa^

  VastaaPoista
 19. ei todellakaan ole 200e liikaa. Kampaajalla helpostikkin kaksin/kolminkertaisena!!

  VastaaPoista
 20. Anonyymi

  kyl se joillekkin on :) mut se on kyl ihan totta et ei niit kannata kampaajal ottaa paitsi jos ei oo rahasta puutetta :DD

  VastaaPoista
 21. Haha noitten pitäis ottaa sut tonne malliks, kun sun hiukset näyttää paljon paremmilt ku noitte mallien ketkä on tos mainoskuvas sivubanneris, siit näkee heti et on pidennykset. ja sul on muutenki hienommat hiukset ku koko mallil :)

  VastaaPoista
 22. Anonyymi

  must noi on just upeen näkösii ku noil on upouudet pidennykset ja ihan sikana tota hiusta päässä ! Kyl noi esim tos sivussa vähän teennäisiltä näyttää mut sit ku laittaa ite hiukset ja näin esim mulla niin ei monet oo ees tajunnu et mulla on ;D

  VastaaPoista
 23. mikä sävy (eli numero) sulla on noista hiuksista? :)

  VastaaPoista
 24. mikä sävy, miten kauan noi pysyy hyvinä ja miltä toi väri näytti tarkalleen sillon, kun tilasit noi? vähän kellertävä, paljon kellertävä, ei kellertävä? vai onko noi ihan veryperoksit? voisin ehkä tilata:)

  VastaaPoista
 25. mulla on rapunzelista klipsit ja just koska oon niin laiska , ajattelin nyt hankkia hiusverhon ja ommella ne sil letti systeemil päähän. tiiätkö onko se iha hyvä ? onks sul kokemuksii :)?

  VastaaPoista
 26. Anonyymi

  toi #60 :)

  Anonyymi

  vastasinki tohon jo ylempänä. riippuu miten hyvin niitä hoitaa :)vähän kellertävä kun ne saa kotiin ,mut sit kun kerran värjää sävytteellä vaikka vaaleammaksi niin niistä tulee ihan blondit !

  crisse

  en oo sellasii koklannu mut kuulostaa ainakin hyvältä ! ja teipit on tietty aina loistava vaihtoehto ;D

  VastaaPoista
 27. kiitos tästä postauksesta! semmosta kysyisin että onko sulla yks paketti eli siis 100grammaa tuota hiusta päässä? :D

  VastaaPoista
 28. Tilasin itse tuolta kanssa jouluna pidennykset :)
  Clipsit ja vaan 30cm =( nyt omat hiukset on sen pituiset ja pitäisi tilata vaikka 50cm :) Hyvä paikka ja nopeesti kotona!

  VastaaPoista