keskiviikko 4. toukokuuta 2011

ToivepostausElikkäs mul oli tos aikasemmin sellanen kysely, mitä haluisitte mun blogilta tulevaisuudessa ja tää videopostaus sit voitti sen äänestyksen. Mul ei valitettavasti ollut mahdollisuutta tehdä parempaa videota kuin tolla mun vanhalla digikameralla joka on hajoamassa. Tuo video loppuu valitettavasti kesken joten ilmotelkaa mulle jos haluutte sit jatkossa enemmän tollasii videoita :)
Ja jos joku tutkii tota youtube käyttist sieltä löytyy Antin ihana emo video vuosien takaa, sekä jotain muuta aivan käsittämätöntä. 

Toinen asia mitä multa on kauheesti kyselty täällä ja formissa, on mun hiukset. 

-miten saan niistä keltaisen värin pois
- miten pystyn pitämään ne hyväkuntoisina
- miten saan ne tuuheasti ilman kiharrusta
yms muuta mitä ootte kysellyt :)

 Päätin sit tähän samaan pakettiin laittaa siitäkin pikkujutun, eli mitä hiustuotteita käytän yms. Mähän en siis todellakaan itse ole mikään paras esimerkki neuvomaan tällasessa kun ihanasti tuo tyvikasvukin paistaa tossa videossa, mutta kerron nyt kumminkin.


Vasen : 1. Lorealin hiuksiin jätettävä hoitoaine on tosi hyvä jättää hiuksiin suihkun jälkeen 2. Lorealin muotovaahto on must kans tosi käytännöllinen, ei tarvi kuin kuivata hiukset ja ne on tuuheat! 3. Lämpösuoja on tosi hyvä olla ennen suoristusta/kiharrusta/kuivausta yms 4. Ihan normaali kampaamosta ostettu shamppoo vaaleille hiuksille, käytän tota pidennyksiin 5. Hopeashamppoo taittaa keltaisuuden omista hiuksista pois 6. värisävyteen voi laittaa vaikka hoitoaineen sekaan vaikuttamaan


Sitten tässä vielä pari tehohoitoa mitä oon nyt käytellyt. Toi XZ.in öljyhoito on mun mielestä ollut tehokkain ja auttanut mun hiuksia vahvistumaan. TRESemmee käytän aina hiuksia pestessä.


Niinkun tos totesin, niin ei mulla mitään muuta oikee nyt ole, huomenna onkin sit maailman ihanin päivä ! kerron siitä myöhemmin. Moikka puput<3

38 kommenttia:

 1. hei ihana postaus tälläset on niin ihania<3 tee näitä enemmänkin joskus ;))))9 ja hei söpö ääni sulla<33

  VastaaPoista
 2. VOI MURU ihana !! en kestä tuli kauhee ikävä sua heti ääää<3

  VastaaPoista
 3. APUA OOT IHANIN EHKÄ<3 sulla on söpöin ääni ikinä<3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi
  apua hei kiitos !<3 mä en kyl itse pidä mun äänestä mut kiva et joku pitää ;D ja juu teen !

  julja
  haha tuu tänne Antil hengaa mussu<3

  KLIPSI
  ITSEOLET<3 pusi

  Anonyymi
  :-----D

  VastaaPoista
 5. Ootte ton klipsin kanssa ihan sikapaljon samannäkösiä?!? tajusin vasta nyt

  VastaaPoista
 6. huiui miten ihana blogi! saitpa tästä yhen lukijankin lisää :---)

  minkä merkkistä tuo hiusmössökuvan sävytejutska on?
  jja ite ainaki tykkäisin jos tekisit jonkunmoisen meikkipostauksen, vaikka sit kuvien muodossa. ois kiva vähä nähdä mitä meikkejä käyttelet ja semmosta c:

  VastaaPoista
 7. :D voi että oot aivan ihana ! ♥

  VastaaPoista
 8. Anonyymi>
  haha eikäolla, kun hän on tollanen ylinätti ♥

  Anonyymi
  aww thx =)

  olilli
  heiii tosi kiva kiitti paljon!:)
  mä en itseasias just nyt muista mut toi on anttilasta ostettu et joku ihan perus =)
  ja hey toi meikkipostaus oli kans kiva idea !

  -d

  pöhhhhh<3

  VastaaPoista
 9. "4. Ihan normaali kampaamosta ostettu shamppoo vaaleille hiuksille" se on kuiville ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille, ei vain vaaleille ;)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi

  hei nussi enemmän pilkkua, mä en tee tässä mitään markkinointihommia vaan selitin mihin tarkotukseen mä ite noit käytän kuten tos sanoinki :)

  VastaaPoista
 11. Lotta
  heyy kiitoksia =) oishan toi voinu kyl vähän pidempi olla ^^

  VastaaPoista
 12. aaapua oot ihana! sun ääni oli iha erilainen mitä olin kuvitellu, jotenkin... aikuismaisempi :) anyways, toivottavast tulee lisää videoita <3

  p.s. hajosin tolle "mä pakotin antin tonne röökille" XDD hahaa

  VastaaPoista
 13. laura
  hihii en mä toivottavasti pikkuoravaltakaan kuulosta ;) ja kiitti paljonnnn♥

  XDD no nii se ois muuten tuijottanu mua ja nauranu mulle >:

  VastaaPoista
 14. ihana video <3 :D mun sotkusesta lukaalista. tuol mä sauhuttelen <3

  VastaaPoista
 15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. kiva toi video! ois jees jos saisit tehtyä piemmänki videon. :) ja sul on ihana ääni. voisit ehkä tehä jonkun meikkipostauksen?

  VastaaPoista
 17. Loneshout
  voiii kiitoksia paljon ja kyl mä yritän jos keksin jonku jutun mil voi kuvaa =D joo hei hyvä idea <;

  VastaaPoista
 18. wow näytät ihan lady gagalta! ja vaikutat jalat maassa ihmiseltä! pidä toi :) älä anna kusen nousta päähän nii oot tosi upea!!

  VastaaPoista
 19. Aika naurettavaa, että poistat negatiiviset kommentit seiniltäsi? ne ovat mielipiteitä, jotkut haukkuvia ja jotkut vain rakentavaa kritiikkiä. Pitäisikö aina vain kehua? Nekö kommentit saavat jäädä?
  Muutaman kerran huomannu että lukenut juuri tulleen kommentin, ja ensi kerralla kun tulen tänne lukemaan se onkin sinun toimestasi poistettu. Ps olet nätti (tämä kommentti siksi, että tämä mielipidekirjoitus saisi jäädä)

  VastaaPoista
 20. Anonyymi

  haha enkä näytä ;D ja hei kiitti :) niin mä oonkin, vaikka jotkut ei näköjään tajuakkaan sitä..

  Anonyymi
  Itseasiassa mua ärsyttää että nää kommentit vaan suoraan tulee tänne silleen etten voi päättää jos en haluaisi jotain tänne. Oon poistanut joo paljon sellaisia kommentteja jotka on jollain tavalla oikeesti loukannut mua. Esimerkiksi kommentit mun ystävistä ja sit jotkut kommentit just musta. Asiattomat kommentit mä saan kyllä poistaa. Oon poistanut myös muutaman " ei negatiivisen kommentin " sillä ne on tuntunut musta ahdistavilta esimerkiksi mun rintoihin liittyvät kommentit. Joka tapauksessa musta mulla on oikeus päättää ylipäätänsä mitä mä poistan täältä ja mitä en, onhan tämä mun blogi. Sitten tuolla on kyllä erikseen toi formi mihin voi laittaa ihan suoraa palautetta ja negatiivisiakin kommentteja, siellä mä kyl julkasen 99% kaiken :)

  VastaaPoista
 21. Okei, kiitos asiallisesta vastauksesta :))

  VastaaPoista
 22. Pakko munkin sanoa, että tässä videolla huomasin, et oot jotenki aikuisempi tai jotenki viisampi, ku kuvista ja muuten oon luullu. :)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi
  haha mun mielest mä kuulostan ihan idiootilta tos videossa kun en ollu koskaan tehny tollasta :----D haha mut kiva juttu =)

  VastaaPoista
 24. Minkä kokoiset buubsit sul on kun ne näyttää tosi hyvältä, pyöreiltä, sopivan isoilta ja kiinteiltä vai saatko ne näyttämään noin hyviltä push-upeilla? kerro salaisuutesi!

  VastaaPoista
 25. vau, sulle sopii tosi hyvin tommonen vähän vahvempi meikki. ja toi sun blogin bannerin on ihana, tykkään tosta karvaliivitä ihan älyttömästi! :)

  http://youwillchoose.blogspot.com

  VastaaPoista
 26. Anonyymi

  no jos nyt ihan tottapuhutaan niin mulla on oikeesti aina ollut tosi pienet rinnat, oon yrittäny just käyttää push-uppei ja kaikkee muuta paitoja jotka korostais niitä, mut sit aloin muutama kuukausi sitten syömään e-pillereitä ja nää on kasvanut ainakin sen 3 kokoa niitten ansiosta :DDD haha oon aika tyytyväinen nyt itsekkin niihin (=

  VastaaPoista
 27. Iida

  voii kiitoksia, mä tykkään just vahvemmasta meikistä ja se tekee musta persoonallisemman näköisen kun se et mulla ois just vaan esim ripsaria, näyttäisin vaan tavalliselta lissulta, tai sillee ;D ja hei kiitti sulle hirveesti=) ♥

  VastaaPoista
 28. :D antti passitettu röökille (naurahdin)
  mutta ihana olet muru, ja tykkään sun blogista tositosihirmupaljon<3

  VastaaPoista
 29. Karo

  haha miesten paikka on ulkona, eiku ;;)
  muruuuu oot ihana ♥ pusi!!

  VastaaPoista
 30. Mitä merkkiä ja kuinka nopeasti ne sitte kasvoi pillereiden aloittamisesta ja palautuuko ne takaisin pieniksi jos pillereiden syönnin lopettaa. Halpa keino kasvattaa rintoja, valitettavasti vaan ei toimi kaikilla.
  Mut jos eds kuppikoon kasvaa niin sekin on jo iso plussa mut jos 2-3 kuppikokoa kasvaa niin se on jo todella hyvin, itsetuntokin kasvaa samalla todella paljon ja tuntee itsensä naisellisemmaksi.

  VastaaPoista
 31. Anonyymi

  niin oon kyllä ihan samaa mieltä (: mä syön noita Yaz pillereitä, mutta oon kuullu että monille muille ne ei ole oikein sopinut. Enkä mä tiedä pieneneekö ne jos lopettaa, sillä en oo tietenkään itse vielä lopettanut. e-pillerien syönti kyllä kannattaa muutenkin ja jos sillä saa vielä rinnat isoiksi niin kyllä suosittelen kaikille käyttää mielummin kuin kondoomia :)

  VastaaPoista
 32. Voi kaunis Derya autappa mua! :D Eniten mua kiinnostaa siis toi muotovaahto... Eli kuinka paljon laitat sitä? Suunnilleen? :>
  Märkiin vai kuiviin hiuksiin?
  Entäs föönäätkö siis pää alaspäin vai et? :P
  Oon niin tietämätön;D thänks . Oot kauneinta<3:)

  VastaaPoista
 33. Anonyymi

  voi apua en huomannu ku vast nyt tän komsun >: mut niin mä laitan märkiin hiuksiin ja vaan niinku hiusten juureen tota sellasen puolen kämmenellisen verran :) kyl se kohottaa hiuksia kivasti mä oon ainakin just tosta muotovaahdosta tykännyt ! ja kiitos sulle ihanuus ♥

  VastaaPoista