keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Purrfect !

Nyt ollaan saatu kaikki asiat valmiiksi, kaikki tavarat pakattua ja osoitekkin vaihdettua ! Enää ei tarvitse kuin huominen odottaa ja päästään uuteen kotiin.

Kävin tänään myös viettämässä laatuaikaa itseni kanssa = shoppailemassa ja mun piti kuvata mun ihanat uudet ostokset, mutta ajatuksissani pakkasin nekin jo laatikoihin joten mulla ei oikeestaan oo viimepäiviltä pahemmin mitään kuvia.. Tässä nyt kumminkin pikainen postaus asiasta mihin oon  nyt ihan hurahtanut..Me aateltiin ottaa nyt kissanpentu kun sillä ois isompi tilakin asua ja meillä ois enemmän aikaa sille, kun asutaan kunnolla yhdessä. Oon jo miettinyt nimenkin valmiiksi, Antti ei oo tässä kyllä yhtä mukana kun minä, varsinkaan kun näytin sille TÄN sivun.. Pitää nyt kumminkin vielä harkita tätä perheenlisäystä, mutta mä en kyllä pysty sanoo noille karvapalloille ei ♥ Tietääkö kukaan ketään kasvattajaa tai mitään paikkaa mistä vaikka ihan maatiaiskissoja vois ostaa/saada :)?

ps: mua oottaa niin kova urakka ton edellisen postauksen kommentteja & blogeja lukiessa, pitää varata varmaan kokonainen päivä siihen :D mutta kiva tietenkin ,että kommentteja on tullut noinkin paljon !

14 kommenttia:

 1. www.lemmikkipalstat.net/apula :) sieltä sit kissat-sivulle ja löytyy niin lahjotettavia kuin myytäviäkin kisuja :).

  VastaaPoista
 2. teillä ois kyl söpöin pikkuperhe ikinä<3 tiiän et molemmat rakastatte kissoja niin ois ihana teille.. ja mitä ostit =)?

  VastaaPoista
 3. On ne kisut kyllä sulosia! <3 tosin on toi meidän chihuahua koiraki ihana. :``D

  VastaaPoista
 4. Oijoij! Ihanaa ku pääsette Antin kans muuttamaan :) Ku miettii sillee et kesä ja kaikki on tulos nii varmasti tosi kiva ja oma rauha ku on yhtenen kämppä ja saa sisustaa sen sillee miten haluaa jne. Ja tommonen kissimirri ois nii söppänä! Ne on pentuina niin pieniä palleroisia et tekis mieli puristaa mut ei voi ku ne on niin heiveröisiä xD :') Laita myöhemmin ostoksistas sit kuvia! <3

  VastaaPoista
 5. Näemmä täällä oli jo joku linkittänytkin mut just toi http://www.lemmikkipalstat.net/apula/ on hyvä paikka :) Sisko on sieltä pelastanut talteen itelleen ragdollin ja pyhän birman!

  VastaaPoista
 6. iidaer

  heii kiiti tosipaljon avusta =) !

  AAnonyymi

  haha nii♥ ostin kaikkia sisustus ja meikki juttuja :)

  Miia

  niin ne on kyl kans aivan ylisöpöjä ;D

  Ina

  juu tottakai ♥ ja niin kyllähän ne siitä isoiks kolleiks kasvaa mut on ne sittenki vielä ihania ;D

  Karo

  kiitti sullekkin paljon meenkin heti tutkailee tota sivua ;) ♥

  VastaaPoista
 7. ihana toi nettisivu !!!! tilasin tuolta mein koirille juttuja :)))))

  VastaaPoista
 8. moikka! ihania juttuja tuolla sun blogikirppiksellä:p mutta enkö voi kommentoida ku oisin parista kinnostunu, mut ku mulla ei oo mitään nuita tilejä eikä siinä oo nimetön vaihtoehtoo :o ?

  VastaaPoista
 9. Sinullakin kiva blogi jota voisi jäädä seuraamaan ! Ihana kissa muuten kuvissa :D ja liityhän mun lukijaksi jos kiinnostaa =)

  VastaaPoista
 10. Voiii, hän sinisilmäinen on varmaan Pyhä Birma? Voin sitten täydestä sydämestä suositella sitä rotua jos seurallisen kissan haluaa:) Sitä ei tarvitse pyytää syliin, se pitää väkisin työntää siitä pois;) Hah, täyttä lempeyttä on tämä rotu<3

  VastaaPoista
 11. Anonyymi

  hihi eiks ookkin ;D

  Anonyymi

  onkai siinä ;o tai ota muhun sit vaan sähköpostil yhteyttä (=

  girl

  haha jep :) thx !

  Katriina

  awww sellanen ois kyllä just ihanin♥ pitää nyt katella, mä oon ihan rakastunut kans noihin turkkilaisiin angoroihin ;D

  VastaaPoista
 12. Hienoo ku pistit ton linkin tänne, mä taidanki tilata tuolta jonkilaisen synttärilahjan meijän koiralle! Haluisin kyllä kissan kans. Oiskohan ollu norjalainen metsäkissa ja ragdoll, mitä joskus pienempänä koitin saada äitii meille ostamaan. Onneks sentään lämpes koiralle (:

  VastaaPoista
 13. no meiltä ois saanu, jos oisitte vähän nopeemmin sanonu ja ihan ilmatteeks:)) mut en tiiä ku maatiaiskissat viihtyy enemmän maalla ja vapaana luonnossa, että jos se on kerrostalo, ni ei oo välttis tottunu hihnoihin ja sisällä oloon niin kauheesti:S

  VastaaPoista
 14. Voi kissa on kyllä niin ihana seura että purrrr. Suosittelen kissan ottamista ^^ tuo minunkin angus kissaherra on sellanebki veijari, että en tiedä enää miten voisin elää ilman sitä :)

  VastaaPoista