perjantai 1. huhtikuuta 2011

nopeestiinfoa

Mä en ole kerennyt työnteoltani kirjoittamaan yhtä ainutta kertaa tänne viikon sisällä, koska oon jokapäivä ollut joko niin väsynyt tai jumittunut Kamppiin tai keskustaan shoppailemaan töidenjälkeen. Oon kyllä ottanut miljoona kuvaa, mutta jätin muistikortin tietenkin kotiin ja oon nyt Antilla..

Jokatapauksessa mä oon niin rakastunut tohon työhön ! laitoin paripäivää sitten Anttilaan myös kesätyöpaikka hakemuksen + viikonlopputyöhö. Muistan nyt ulkoa jok-ikisen Anttilan meikin, värin, tuotteen yms :D Oon jopa uhrannut mun kynnet siihen, kun oon repinyt miljoonasta meikistä paketit irti kynsillä...

Ainiin ja sit vielä yks juttu ! Me taidettiin saada uus kämppä ja vielä täydellinen sellanen, mut kerron siitä myöhemmin kun ollaan käyty esittelyssä nyt iltapäivällä.

Siitä sit huomenna lisää + lupaan olla nyt ahkerampi tänne kirjoittamisen suhteen !
<3

8 kommenttia:

 1. Oli sen verran hirveä toi sun blogiotsikko et päätin väsätä sulle uuden: http://img820.imageshack.us/img820/8078/derya.png

  hope you like it :)

  VastaaPoista
 2. ihanaa, kiitos<<<<<3 saanks mäki tehä sulle sopivii tollasii??

  VastaaPoista
 3. tosi hieno banneri :ooooooooo voiks mullekki tehä

  VastaaPoista
 4. riippuu kuka oot ?;)

  VastaaPoista
 5. ja derya ihan ystävällisyyttä ton sulle tein :) anteeks jos se ärsyttää sua :/

  VastaaPoista
 6. emoille allways ;););););))

  VastaaPoista
 7. :DDDDD mä en tiiä pitäiskö mun tajuta, mut en jaksa ees yrittää XD

  VastaaPoista