lauantai 2. huhtikuuta 2011

Fuck HSL
Syy, miksi en halua asua enää tässä paskassa,
Syy, miks mä rakastan tätä paskaa..... Mä vihaan tällasta päätöksen tekoo ja tuun itkee ku muutan tosta pois.
Mut ei mul onneks kauhee hoppu vieläkään oo, sillä me pilattiin se yksityisesittely Antin kanssa eilen, kun me oltiin ihan varmoja että saataisiin se, ei tietenkään sitten kerrottu kuinka paljon me haluttais/ tarvittais sitä kämppää, katottii vaan " ok tää on kyl kiva " ja suunilleen lähdettiin, no nyt on ainakin enemmän aikaa valmistautua muuttoon. 

Tos on vähän kuvii viimeviikost, mitä oon shoppaillu yms ja tos on mun viikonloppujuoma, johon oon niin rakastunut .( ja Antin pitkävetojuttui? joist me voitettii 16e kerrankin!!!! )


Sain mun mummilta lahjakortin stokkalle kihlajaislahjaks, ja me innostuttii ostaa kaikenmaailman astioita ja sit ostin tollasen laatikon? Toi on must jotenki niin söpö et oli pakko ostaa :D
Laukku - jostain kampin perus vaatekaupoist niinku Vero Moda ja nää, mut en koskaan jaksa muistaa niitte nimii ku ne on kaikki siin vierekkäi enkä yleensä osta sielt mitään :D sovitaan sit et se oli Vero Moda!
Korvikset - Spirit Store
Kengät - Seppälä
Käsikoru - H&M 


Tähän mun selvään viikonloppuun tuli  sentää yks ihana piristys formis................... <3

hei onks jotai ohjei miten saa tollasen ihanan lesbon näkösen emopojan mut kuitenki sellai hyvännäkösen miehen, no tiiät kyl, sellane ku sul. tissit esii vaa?

6 kommenttia:

 1. hh onneks formi ja formin huorrrrra-anonyymit tietää :---D

  siistejä kuvia muuten

  VastaaPoista
 2. kiva blogi ja siistei kuvii,oot tosi nätti! :)

  VastaaPoista
 3. lotski
  oii paljon kiitoksia =) !

  VastaaPoista