lauantai 23. huhtikuuta 2011

Save the blobfish


Elikkäs ollaan nyt täällä Oulussa, ja just päästiin takaisin mun äidin luo. Oltiin tosiaan eilen mökillä Jannen, Sampon, Reetan ja Jarnon kanssa, joka nyt jälkeenpäin ajateltuna ei ollukaan vielä niin siistiä koska täällä on kylmä. Siinähän olisi ollut uimaranta ja kaikki vieressä mutta se vesikin oli vielä jäässä. Suunnitelmien mukaan me lähdetään huomenna takaisin Helsinkiin, mutta katsoo nyt miten me täällä jaksetaan olla....


Mekko & Villatakki - Only
Aurinkolasit - Gina
Legginsit - Gina
Vyö - JC

Nyt me ollaan kaikki kipeinä, kiitos Antin ja Sampon.. Mun ääni on mennyt melkein kokonaan ja tää yskä tappaa mut kohta :( Mut mulla oli ainakin tosi kiva pääsiäinen! Ainut asia mihin olen pettynyt on, etten löytänyt tänään keskustasta yhtään mitään vaikka kuinka kierrettiin kaikki kaupat kymmenen kertaa...
Mutta miten teidän loma on mennyt?<3

12 kommenttia:

 1. näytä kuva susta sun äidin kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi

  Mulla ei itseasiassa oo yhtään järkevää kuvaa mun äidin kanssa, mut toki voin sellasen ottaa =D

  VastaaPoista
 3. oispa mun pääsiäinen ollu yhtä kiva, ku miltä sun pääsiäinen näyttää ainaki kuvien perusteella olleen :) tästä blogista jotenki tulee fiilis et oot tyytyväinen sun elämään - en toki tiedä onko näin vai ei, mutta sellanen olo välittyy:)

  VastaaPoista
 4. et vieläkää oo mainostanu mua senki petturi :D

  VastaaPoista
 5. sonja
  hihi awww kyl mä oon tyytyväinen mun elämään =)

  reetta
  noku oon vihanen ku et antanu mulle niit kuvii etkä tuonu pizzaa XD oot ihan kakkapää >:(<3

  VastaaPoista
 6. no ite rupesit nukkuu kymmeneltä :D:D:D.d ja voin antaa vielä niitä kuvia mut sunki pitää :(

  VastaaPoista
 7. ihania kuvia sun blogissa, muutenki vaikuttaa kivalta ! :) voisin vaikka alkaa lukemaan.

  the-ttime.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. reetta
  mä sammuin mut heräsin siit joskus 11 aikaan??? XD
  ja joo lähetän kyl viimestää ku ollaa antil kerta lähetää koht junaa >:

  johku
  heiiii kiitti =) ala ihmeessä hihi ;D

  VastaaPoista
 9. DERYA SAAT SENDII NE KUVAT !!! SIIS SE VENYTYS JA KIELIKORU KUVA, KÄSKE ANTIN LAITTAA MUN S POSTIII xD <3

  Ja niiiin mulla on ikävä ja sun olis pitäny tehdä musta erikoismaininta, eiku ei sitkää ku pieren eiku .

  VastaaPoista
 10. sä näytät noi lasit pääs ihan gagalta !

  VastaaPoista
 11. nii muuten näytätki ! Ihan gaga :__D

  VastaaPoista
 12. Jarno
  Joo lähetän antin koneel tnää :D

  emiö
  hihii =)

  Anonyymi
  hei nyt oikeesti miks kaikki sanoo noin en mä itse nää mitää samaa mus ja gagassa :D

  VastaaPoista