sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Champagne Shower

Käytiin perjantaina Antin kanssa kattoo toi AB leffa RIO, joka oli muuten maailman söpöin ! Mä meinasin oikeasti itkee yhes kohdassa mut luojan kiitos mul oli ne 3D lasit :D mut ei siit enempää......

Eilen oli niin lämmintä ja muutenkin ihana ilma, joten päätettiin mennä ruttikseen juomaan. Ihan jees se oli ideana, mut siinä vaiheessa kun kello oli yli 7 niin mul tuli ainakin ikävä baariii, ku sinne paleltui.

Ilmeist voi päätellä et ei siel ollukkaan viel ihan kesä, varsinkaan kun lähtiessä mä kävelin pienen lumikinoksen läpi.... Päätettiin sit lähtä Kaukolahteen.

" Otetaan kulta tästä drinksusta kuva, et kaikki luulee et me ollaan oltu niinku baaris!!111 "Mä en edes halua katsoa näitä loppuillasta otettuja mun ja Jennin kuvia.... :D eilinen meni kyl vähän höpöks mut onneks ensviikonlopuks mul onkin vähän vaihteluu tähän normiin, eli siis vietän mun loman Oulus ! 
Et hei kaikki siel päi soitellaan täs ennen to ;)

19 kommenttia:

 1. herranjumala oot niin täydellinen et alan kohta itkee <3 sun naama, kroppa, tyyli, olemukses ja KAIKKI! erpofkjaqfiorqå

  VastaaPoista
 2. Anonyymi
  höpsistääääää ;o mut kiitti kauheesti heiii ihana<3 !!

  VastaaPoista
 3. oot yks upeimmist ihmisist ketä tiiän, oon jutellu sun kans parit kerrat galtsus (jee) ja vaikutat toooosi mukavalt ihmiselt ! oon nähny sut livenäki parit kerrat ja oon pari kertaa ollu iha sun viereski mut oon liia ujo tutustuu tms :d
  - ihana blogi (:

  VastaaPoista
 4. apua kiitos ihana ♥ heii kyl mulle saa tulla juttelee en mä pure tai mitää :) ja tykkään tutustuu kyl uusiin ihmisiin et ens kerral tuut vaa tökkii mua selkää :D !

  VastaaPoista
 5. rebe
  pöhhhh ! mut hei kiitoksia (:

  VastaaPoista
 6. holy shit i want your legs. they're perfect.

  VastaaPoista
 7. Vtun malli, oot aivan super kaunis! Ja tää ei oo mikään vitsi. :O <3

  VastaaPoista
 8. Anonyymi
  awwwww =( thx sweetie !

  Anonyymi
  no sit jos se ei ollut vitsi niin kiitän tositosipaljon ;><<<

  VastaaPoista
 9. aiiivan ihania kuvia täs postaukses =) Ja oiii miten söpöläinen tuo poika jollon noi snake bitesit ja toisessa kuvassa nahkatakki ja aurinkolasit :Dddd hehe :D Kiva blogi muutenki =)

  VastaaPoista
 10. julia
  heiii kiitti <; haha nii on =)

  VastaaPoista
 11. ONKS TOI SERGEI XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tiiät ketä tarkotan :___D

  VastaaPoista
 12. Anonyymi
  häh kuka ;o ja kyl mä tiiän kuka on sergei mut se ei valitettavasti kuulu mun kaveripiiriin</3 haha

  VastaaPoista
 13. superkiva toi beige mekko! ja sul on kadehdittava kroppa!

  VastaaPoista
 14. hihii nii on, se on mun lemppari =) ja pöhh ei siin mitään kadehdittavaa ole, mut kiitti kumminkin ♥

  VastaaPoista
 15. Hei eiks toi beige systeemi oo se Ginan playsuitti?

  Missä koossa sulla on se, näyttää ihan tosi hyvältä sun päällä ! Mulla on se kans mustana, mut mulle se on ihan VALTAVAN iso, ja mietin vaan ku oot paljon hoikempi ku mä, että ootko niinku pitkä vai miten se voi näyttää noin kivalta?

  Just tänää funtsailin et mitähän mä sen kans teen ku se on niin iso et blöö mut taidan vaan reippaasti kaventaa sitä :)

  Paitsi että jos se ei oo se playsuit ja oon erehtyny niin oon muuten vaan kujalla ja voit unohtaa tän kommentin :DD

  VastaaPoista
 16. OPRI

  apua luin tän kommentin jokuaika sitten mut unohin sit siin kiireessä vastata, joo on just sellanen :) 34 ja siis se on kyl ihan ku tehty mulle, vaik playsuitit ei yleensä mulle sovi =) ja kyl suosittelen sit et kavennat koska kyl noi sen verran söpöi kumminkin on, et tulee sulki käyttöön ;D

  VastaaPoista
 17. kuinka paljon oikee vedätte sitä alkoholii päiväs

  VastaaPoista
 18. Anonyymi

  päiväs? :DDD vedäTTE? no omasta puolesta voin ainakin sanoo et mä juon nykyään vaan viikonloppusin jos jaksan baariin tai terassille tai ulos mennä mut tänäkään viikonloppuna en ole juonut juoman juomaa =) sitäpaitsi onko juomisessa sit jotain väärää? miks alkoholia myytäisiin jos sitä ei ostettais :--D lol

  VastaaPoista