keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Booooringgggg >:Mä hengasin eilen vaan kotona. Värjäsin hiuksii, otin pidennykset pois, tein niille tehohoidon, katoin Emmerdalee, läträsin itseruskettavalla ja lakkasin kynnet = en omista elämää, siks päätin et teen viikonloppuna jotain mitä en oo tehny aikoihin!

Varasin One Morning Leftin keikalle kaks lippuu ja oikeesti oon jopa menos sinne :D Oon ollu kerran aikasemminki näitten keikalla ja musta se on just jees, mitä nyt siitä viimekertasest muistan.....
Ja hei kaikki tutut yms tulkaa tökkii mua tuol selkää<3 ku oon aina nii sokee etten huomaa ketää!


7 kommenttia:

 1. aaaaaaaa tuo eka kuva on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Anniina

  aww tosipaljon kiitoksia =)

  VastaaPoista
 3. Lueskelin tässä vähän sun blogia sieltä täältä, pakko sanoo et oot näissä kuvissa ihan järjettömän upeen näköinen :)

  VastaaPoista