keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Maailman huonoin päivä

En ole saanut tänään mitään aikaiseksi, paitsi mentyä kouluun. Kesken päivän mun puhelimen akku loppui ja oon niin riippuvainen puhelimesta että meinasin tulla hulluksi, sokerina pohjalla oli vielä: mun visa oli jäänyt eilen Antin taskuun ja meinasin nääntyä, ainiin ja sain fbseen viikoksi kommentointieston :)
Sitten menin hakemaan Hakaniemestä Nelly.comista tilaamani paketin. Eiköhän ne olleet lähettäneet mulle sitten väärät legginssit pakettiin ja revinkö palautuspussin avatessani pakettia? - tietenkin.

Mä en halua enää edes ajatella...

Kuvasin eilen vähän, kun mulle on niin useesti sanottu et mun pitäis ottaa kuvii mun kodista, tos on nyt muutama ! Ehkä voisin vähän rajoittaa tota pinkkiä väriä nyt kun ollaan muuttamassa Antin kanssa yhteen, se ei kauheesti tykkäile hello kittyä :(  Ja olisin ottanut kuvan vielä talosta ulkoapäin, mutta thai hieronta siinä alakerrassa ei sitten vakuuttanut mua :D


 Nyt meen kattoo salkkareit vauvelin ja Antin kans <3 

7 kommenttia:

 1. Tämä ei anna realistista kuvaa sun kämpästä ku se on noin siiti :| noei XD <3

  VastaaPoista
 2. no se on noin siisti :( en viittiny kuvaa kyl puoliikaa siit just sentakii mut XDDDD<3

  VastaaPoista
 3. MEIKÄN KATTI luulin jo et meikä on hammasharja

  VastaaPoista
 4. poltatteko sisällä?

  VastaaPoista
 5. oi sinäki tykkäät hellokitystä :-D onneks en oo ainut.. mullaki on kaikki maholliset mitä voi olla, miusta se on niin cute (--:

  VastaaPoista